“Koning Willem-Heineken 1” was eregast bij de Bandito’s van Brazilië. Ach, het Volk van Nederland.

Honderdduizenden betogers straat op in de Hel van Burgemeester Euardo Paes van Rio tegen corrupte, uitbuiting, moord en schrijnende armoede en de Banditisme van de politici.

Amsterdam-Noir- Eerste dode bij Opstand Brazilië – ‘miljoen verzetstrijders de straat op’.
Het wachten is op die ene (buskaartje verhoging) bezuinigingsmaatregelen te veel voor de gewone man in Banana-Fraude-Nederland en dan is het ook hier ‘Brasil- time’.

‘Bandito-Burgemeester Eduardo Paes’ van Rio de man met de losse handjes.

In tegenstelling tot ‘Banana-Fraude Nederland’, alwaar de Burgemeesters en hun Wethouders alleen maar vrouwen en geld van hun Volks stelen en te laf zijn op hun handjes te gebruiken slaat de Burgervader van Rio Euardo Paes er openlijk lustig op los en laat het moorden doen door zijn ‘politie’. Kijk in het ‘Zuid-Amerikaanse’ zijn de Bestuurs-Gangsters niet alleen corrupt en vrouwendieven, maar delen links en recht fikse oorvijgen uit aan zijn slachtoffer-burgers als zij de euvele moed hebben om deze Bestuurs-Bandito’s de waarheid te zeggen.

De  ‘Bandito-Burgemeester’ van Rio de Janeiro, Euardo Paes, heeft zondagavond een inwoner van de stad in zijn gezicht geslagen. De ‘zorgzame’ en fatsoenlijke burgervader verloor zijn zelfbeheersing nadat hij werd uitgescholden voor het Portugese equivalent van het woord uitwerpsel.

‘Bandito-Burgemeester Euardo Paes’ raakte over de kook toen hij buiten een sigaret aan het roken was tijdens een etentje in een Japans restaurant met zijn vrouw, de voormalig peperdure Top-Callgirl ( zelfs te duur voor ‘onze’ Koning) en wat andere Bandito’s. Euardo Paes reageerde met zijn klap op een belediging van Bernardo Botkay, een zanger van een lokale rockband. Botkay schold de burgemeester uit, omdat hij vind dat Paes met zijn beleid slechts een select gezelschap van Maffia-vastgoedhandelaren ondersteund met het oog op het WK in 2014 en de Olympische Spelen in 2016.

Overgang, ‘Jan met de Pet Crisis’ of Economische Derde Wereld Oorlog.
‘Onze’ V.I.P Vorst “Koning  Willem Heineken 1”als vertegenwoordiger-lakei van de Internationale en Nationale Elite-Gangsters en de pulp-media-maffia was in vol ornaat te Brazilië gegaan. Zo’n reisje vindt men echt niet bij D-Reizen.

lilianne-ploumenBandito V.I.P. bezoek van “Koning Willen Heineken1” om aldaar op kosten van u de domme man die als enige belasting (moet) betalen o.a. de ‘Bandito-Burgmeester Euardo Paes’ de hemel in te prijzen en later Mooiweer te gaan spelen bij de met bloed van het gewone volk betaalde Voetbal Wereldkampioenschappen. Uiteraard was de PvdA  Minister de Dwaasin  E.M.J. Ploumen en Paleis-slavin van “Koning Willem Heineken 1” en zijn exotische bruid ook weer mee om hun koffers te dragen en hun kont schoon te likken na toilet bezoek.

Het  Bandito’s-bezoek van de Prins van 43 miljoen belasting vrije subsidie per jaar was om de betrekkingen tussen de  Bestuurs-Gangsters van “Banana–Fraude–Nederland” en  de “Bandito’s-Brazilië” te versterken. De nadruk ligt op economische roof de arme scheel samenwerking, innovatie en wetenschap van die roof de arme scheel projecten.

‘Bandito-Brazilië’ is één van de opkomende roof de arme nog meer scheel dan in Nederland-markten waar kansen liggen voor het Nederlandse  ‘Elite-Gangster-bedrijfsleven’ , maar zeker niet voor het gewone volk.

Volgens eerste schattingen zijn donderdag 300.000 mensen de straat opgegaan in de Braziliaanse Hel voor miljoenen de stad Rio de Janeiro. De betogers verzetsstrijders trekken door het centrum in de richting van de ambts-Vila de Luxe van de extreem corrupte en  Ultra-rijke ‘Bandito-Burgemeester Euardo Paes’.

Buurtbewoners vertellen over angst voor de politie, hoe een familielid om onbekende redenen door een bende werd opgehaald waarna men niets meer van hem vernam. Bendeleiders en een huurmoordenaar praten over geld betalen aan de politie zodat ze met rust gelaten worden en ze vertellen hoe ze de orde handhaven, hoe huurmoorden in hun werk gaan en hoe geliefd men is bij het volk. ( voor meer info zie documentaire: De regels van het spel.)

De politie, die zich normaal dagelijks bezig houdt met afpersen en moorden van het gewone Volk is nu in groten getale aanwezig met onder meer gepantserde voertuigen, heeft traangas ingezet tegen demonstranten-verzet strijders en mishandelt er lustig keihard op los.
De demonstranten verzetsstrijders gooiden op hun beurt met stenen naar de politie-Bandito’s. Ook zijn straatgevechten uitgebroken en hoe lang zal het nog duren of er is een tweede Syrië. De mensen zijn de openlijke uitbuiting door de Elite-Gangsters en hun Politici-Bandito’s in Brazilië meer dan beu.
Ook in andere Braziliaanse ‘Hell on Earth steden’ is donderdag het verzet gestart tegen de Bandito’s.

Het Zuid-Amerikaanse land is het toneel van aanhoudende protesten en verzet tegen onder meer corruptie, moord, afpersing martelingen en verspilling van geld door de  Bandito’s  en hun onderdrukken –uitzuiger- overheid en Internationale Ultra-Rijken als types V.I.P. Vorst “Koning Willem Heineken 1”en zijn  ‘kontenlikkers-gezelschap’.

Noot: ‘ VVD-Bestuurs-Gangster Fred de Graaf ‘de man van 200 miljoen Foetsie is slechts één van de vele corrupte vleiers in de omgeving van de Oranje-Miljardairs.
De Oranjes wakkeren een verkeerd soort gezagsgetrouwheid aan, stelt columnist Meindert Fennema. ‘Het Oranjegevoel zit achter de ellebogen. Het gaat er om zo dicht mogelijk bij het centrum van de macht te geraken: bij de koning.’Bij het zien van mijn linnen overhemd van het merk Compay Segundo lichtten zijn doffe ogen op. Claus van Amsberg glimlachte en deed een stap naar voren: ‘Wat heeft u een kostelijk kledingstuk aan’


In 1781 publiceerde de Overijsselse Baron van der Capellen tot den Pol een manifest ‘Aan het volk van Nederland’. ‘O, landgenoten!’ schreef hij, ‘Onze dierbare Oranjevorsten, hoe fraai zij zich door vleiers en loontrekkers ook laten afschilderen, zijn vorsten, net als alle andere vorsten te wereld. Zij krijgen dezelfde verdorven hoofse opvoeding; zij zuigen van hun jeugd af aan dezelfde sentimenten in, dezelfde hoogmoed, trots, heerszucht, dezelfde begeerte om zich boven alles te verheffen.’
Bron: Volkskrant