( van onze ‘justitie- lek’ redactie i.s.m. ‘Hoer- John’ van onze  Open Riool redactie) 

Trial by ‘Open Riool RTL Boulevard’ en hun ‘Hoer-John’ van Badr Hari.

Bron RTL Boulevard: John van den Heuvel neukt alles wat los en vast zit”. Boulevard stagiaires worden gek van ‘Hoer-John’. In die zin hebben Peter R. de Vries en zijn  riool-collega John van den Heuvel in ieder geval één ding gemeen: ze neuken beide alles wat los en vast zit.

Amsterdam-Noir- De pro-forma Show-zitting rond de zaak van ‘Hoer John’ en de ‘Vuile Onderbroek van Badr Hari’ is aangehouden tot vrijdag 9 november. Dat besloot de rechtbank in Amsterdam vandaag in overleg met het ‘Open Riool RTL-Boulevard’. Dan kan justitie vandaag nog Lekken naar hun politie-scribent ‘Hoer-John’, zodat die ‘s-avonds nog wat knaken kan verdienen bij zijn ‘Open Riool- RTL-Boulevard’. 

De bekende 27-jarige kickbokser verscheen voor de eerste keer in het openbaar voor de rechter wegens een verkeersovertreding en een achttal geweldsdelicten, waaronder de mishandeling van de verlopen, uitgezakte, snuivende en zuipende ‘zakenman’ Koen Everink tijdens dancefeest Sensation White in de Amsterdam ArenA op 8 juli dit jaar.
Koen Everink beweerde met droge ogen als enige niet te hebben gedronken of gesnoven of geslikt om 3-4 uur ‘s-nacht. Nee, hij liep broodje nuchter bij de Badr Hari binnen om zijn Estelle even gedag te zeggen (kuch). En het is niet waar wat kwade tongen beweren dat Koen Everdink dacht dat hij King Kong was.

Het “Lek-Justitie naar ‘Hoer-John” verdenkt Hari van een poging tot doodslag op  Everink. Volgens het ‘Lek- justitie’ zijn er verklaringen van getuigen en een theedoek en Onderbroek, waar bloed van zowel Hari als Everink op is aangetroffen. Ook het slachtoffer zelf zou hebben verklaard dat Hari hem met een vuist in het gezicht heeft geslagen.

 Advocate Bénédicte Ficq van Hari twijfelt aan de betrouwbaarheid van de verklaringen, onder meer omdat de betrokkenen veel alcohol op hadden. ‘De herinnering wordt aangevuld met fictie om het verhaal sluitend te maken’, zei ze over de verklaring van Everink. De raadsvrouw zette haar urenlange betoog voor het eerst kracht bij met een powerpointpresentatie.

‘Badr’tje moet hangen’
.
Ficq stelde dat er een pulp-media- teneur was van ‘Badr’tje moet hangen met name door ‘Hoer-John’ van het ‘Open Riool RTL Boulevard’ en het voormalig ‘Nazi-blad De Telegraaf’, onder meer door de rol van ‘kijkcijfer-politie’, de ‘Lek-justitie’ en ‘pulp-media’. Ze vroeg de rechter om een schorsing van de voorlopige hechtenis van de kickbokser, die zijn carrière weer wil oppakken. Tot de uitspraak van de rechter is hij bereid uitgaansgelegenheden te mijden en in therapie te gaan, zei ze. Ook is er een cordon van vrienden die Hari wil beschermen en begeleiden ‘in de wereld van glitter en glamour’.

Ook de advocaat van een andere verdachte, de 35-jarige Ferhat Y., vroeg om opheffing van de voorlopige hechtenis. Y. zou ook betrokken zijn geweest bij de mishandeling van Everink.

Door de lange duur van de pro-formazitting kwam de ‘Lek- justitie’ niet meer toe aan haar repliek, waarop de rechter tot aanhouding van de zaak besloot. De inhoudelijke Show- behandeling is naar verwachting in januari volgend jaar, maar de ‘Lek-justitie’ is daar nog over in overleg met ‘Hoer-John’ en zijn ‘Open Riool- RTL-Boulevard’.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“OM en John van den Heuvel in voormalig Nazi Krant De Telegraaf: ‘Badr Hari jaren opsluiten’.”

“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam zaak-Badr Hari krijgt gelijk”.

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”

Share this: