Breaking News: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker en nu ook Rijksrecherche.

(van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

De Telegraaf en Riool Nicht Albert Verlinde beroepen zich op hun zwijgrecht.
Nadat wij als eerste publiceerde dat John van den Heuvel aka ‘Kale Johny’ per minuut op de hoogte werd gehouden kennelijk tegen betaling van de voortgang van de “Badr Hari-zaak” door de Amsterdamse Kijkcijfer-politie en dat vervolgens uit baatte in De Telegraaf en bij RTL Boulevard diende de advocaat van Badr Hari een klacht in tegen het lekken door de Kijkcijfer-politie aan John van den Heuvel aka ‘Kale Johny’.

Nu doet ook de Rijksrecherche z.g. onderzoekt in ‘Lekke Hari-zaak’
Hoe lang nog voordat ‘Kale Johny’ de bak in verdwijnt?

De Rijksrecherche ook wel in de Volksmond de Doofpot-recherche genoemd, gaat een zogeheten oriënterend onderzoek doen naar mogelijk lekken vanuit de Kijkcijfer-politie en SBS- justitie over de vermeende ernstige mishandeling tijdens dancefeest Sensation in de Amsterdam Arena naar John van den Heuvel aka ‘Kale Johny’.

Het z.g. onderzoek wordt ingesteld in opdracht van het SBS- Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam, aldus een beroeps-leugenaar-woordvoerder.

Wie heeft Badr Hari zijn onderbroek gelekt.
Volgens het SBS-parket was de Amsterdamse Kijkcijfer-politie zelf al een onderzoek begonnen naar ‘de herkomst van informatie en Badr zijn onderbroek in publicaties in de media’ M.a.w. het zit hun dwars dat er kennelijk maar een politieman zijn zakken loopt te vullen en niet eerlijk deelt met het team, aldus het SBS-OM. De Rijks Doofpot-recherche heeft het z.g. onderzoek nu overgenomen en uitgebreid naar meerdere publicaties, in diverse media, zodat hopelijk de aandacht van het al jaren lang lekken naar hun politie-scribent John van den Heuvel wellicht als nog de Doofpot kan worden geluisd.

Wat is het verschil tussen John van den Heuvel en Peter R. de Vries?
Complot Vaatstra-Peter R. de Vries bevestigd door oud rechercheurs.(2).
Hoe lang nog voordat Peter r de Vries de bak in verdwijnt. 

Nu wordt er dus een z.g. onderzoek gedaan van het lekken naar John van den Heuvel. Maar hoe zit het dan met Misdaadgroep Peter R. de Vries?

De Vries en zijn misdaadgroep doen al tientallen jaren niets ander. Sterker nog die was recentelijk gewoon open en bloot markant een onbezoldigd politiecommissaris van de politie van Leeuwarden in de Vaatstra-zaak. Daar werd hij gewoon op exclusieve basis als eerste tijdens het geheime Vaatsra politie- team bespreking ‘ingelicht’ en kon daarna extreem de SBS en Maffiabaas John de Mol riool-pulp-Kassa laten rinkelen.

Waarom wordt nu opeens wel z.g. onderzoek gedaan naar “Kale Johny” en niet of beter gezegd nooit naar de Maffiose Peter R. de Vries? Is hier sprak van Klasse Justitie in de Corruptie?

Wij zullen pas antwoord op de vragen krijgen wanneer de fanclub onder leiding van de ‘Pretty Boy Herman Bolhaar’ en Harm Brouwer van Peter R. de Vries met pensioen is of in de bak zijn en eerder nooit.

Eerder verschenen in de “Lekke-Hari-zaak”:

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).

“Wat bezielt John van den Heuvel.”