Jos van reyPiet van Pol
174 van top-12 jarige 600 draaideurcriminelen in gevangenis-Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.”

( van onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Roermond in de greep van de ‘Kleine-VVD-gangsters’.
Bestuurs-gangster de Ex-VVD-Wethouder Jos van Rey van Roermond wordt verdacht van omkoping door de bevriende  VVD- projectontwikkelaar(= ander woord voor stelen met de pen) ‘Elite-gangster Piet van Pol’. Ook van Pol zou door het  SBS-Openbaar Ministerie (OM) als verdachte gezien worden.
Dat bevestigen bronnen binnen justitie aan NRC Handelsblad.

 

Al geruime tijd doet Justitie onderzoek naar mogelijke corruptie van de ‘Bestuurs-gangster VVD’er Van Rey’. ‘Elite-gangster Van Pol’ zou nog niets gehoord hebben van het OM. Het onderzoek tegen de “Kleine VVD-gangster Van Rey” richt zich volgens NRC op vastgoed Maffia-deals en gemeentebesluiten waarbij de ‘Elite-gangster Van Pol’ bevooroordeeld zou zijn.

Het is bekend dat de ‘Bestuurs-gangster Van Rey’ en  ‘Elite-gangster Van Pol’ een hechte Maffiaband hadden. Regelmatig verbleef de ex-wethouder in een villa van Piet van Pol aan de Côte d’Azur. Jos ontkent met klem  hem van achter te hebben genomen van Van Pol. Daarnaast heeft de projectontwikkelaar- oplichter
(zwart) geld gestopt in het bedrijf van de kinderen van de ‘Kleine VVD-gangster Van Rey’. De kinderen van Van Rey doen het dan ook derhalve maatschappelijk erg goed met het gejatte gemeenschapsgeld. Zij stemmen keurig op de VVD en kunnen erg goed skiën en zeilen.

Vorige week trad de ‘Kleine VVD-gangster Van Rey’ af als Bestuurs-gangster-wethouder en Eerste Kamerlid. Hij wordt naast corruptie ook verdacht van het lekken van informatie en lidmaatschap van een criminele organisatie en het jatten van vele miljoenen gemeenschap geld.

Klasse Justitie.
Ondanks de zware strafbare feiten heeft zowel Van Rey als Van Pol nog geen dag door gebracht in de cel. Dat laatste geldt trouwens voor al die 10.000 Bestuur-gangsters en Bankier-gangsters in Nederland.

Eerder verschenen in deze rubriek:
“Weer een “Kleine VVD-gangster Stan Klijnhout” betrapt op jatten van tonnen gemeenschap geld.”

Kleine VVD-Gangster–Zaak Henk de Greef’ rond seksrel parenclub Wassenaar weer eens geseponeerd.”

“Kleine VVD-gangster’ Ton Hooijmaijers (VVD) vervolgt voor omkoping.”