( van onze corrupte justitie redactie)
“Civiel Rechter: “De Vries is een dief en Judas”.

‘Het Brouwer-Hof Amsterdam’: “Peter R de Vries Dief, maar mag gestolen waar ten gelde maken.”

“Nieuw Harm Brouwer Pulp-Media-Recht. “
Het ‘Amsterdamse Brouwer Pulp-Hof’ schrijft geschiedenis en gaat om (Jurisprudentie recht) m.b.t. het eigendomsrecht en heling van gestolen waar door Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries  en SBS-en Endemol.

Ook verliest de Gerechtelijke macht zijn onpartijdig en onafhankelijk sinds 200 jaar aan de Maffia van de Pulp-Media.

De Pulp-Hofnarren van het ‘Pulp-Media Gerechtshof–Brouwer’, die in deze ‘Peter R. de Vries-Rip’ acteerde waren mr. J.H. Huijzer, mr. M.A. Goslings en mr. N. van Lingen.

“Het Pulp- Media -Brouwer-Hof”:
Niet in geschil is dat [ X ] eigenaar is van de USB-stick. Hij heeft deze op 6 februari 2012 aan De Vries afgegeven, die deze in afspeelapparatuur heeft geplaatst, waarna [ X ] is aangehouden. De Vries heeft vervolgens een kopie van de opnamen gemaakt. Gelet op deze gang van zaken kan bezwaarlijk worden volgehouden dat [ X ] aan De Vries c.s. toestemming heeft gegeven de USB-stick te gebruiken. Deze geringe inbreuk op het eigendomsrecht van [ X ] op de USB-stick is echter niet waar het in deze zaak in de kern om gaat en is daarom onvoldoende om te leiden tot een verbod om de opnamen in een uitzending te gebruiken.”
Bron: Rechtspraak 

Het ‘Brouwer Pulp- Media-Hof  Amsterdam’ schrijft geschiedenis inzake het eigendom recht en gaat om.
Dat feit heeft uiteraard niets te maken dat Harm Brouwer al een decennia één van de  Corrupte Beschermherenvan Maffioso Peter R. de Vries (Tevens bijzonder onbezoldigt Politie-commissaris Leeuwarden in de zaak Vaatstra) is en toevallig de President is van sector Civielrecht Kortgeding voorzieningen Amsterdam, m.a.w. de Baas van de drie Pulp-Hofnarren acteurs  mr. J.H. Huijzer, mr. M.A. Goslings en mr. N. van Lingen, die met een ongelofelijke cirkel redenering het eigendomsrecht op zij gezet hebben ten voordelen van de Maffioso Peter R. de Vries en zijn Rip i.s.m. de ‘Amsterdamse kijkcijfer-politie’ voor Recht verklaard dat het voorgaande en het hierna gesteld ter zake niet onrechtmatig is en schending van het eigendomsrecht.

Rippen door Maffioso Peter R. de Vries is geoorloofd volgens het Amsterdamse ‘Brouwer- Media-Pulp-Hof’.
De redenering die het ‘Brouwer Media-Pulp-Hof’ hanteert is die van De Vries heeft de wederpartij (twee jonge onopgeleide straat arme kansloze Kruimelaars) onder valse voorwendselen naar zijn kantoor gelokt, toen hun kijkcijfer-waar gestolen en hen daarna gelijk door de Amsterdamse Kijkcijfer-politie laten arresteren, maar dat is volgens het Hof is geen Ordinaire klassieke Volks-onderwereld-Rip. (kuch)

Amsterdamse Kijkcijfer politie medeplichtig aan Rip van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.
De Amsterdamse Kijkcijfer-politie was dus medeplichtig aan diefstal, maar goed dat is zo langzamerhand normaal bij het justitie van procureur generaal Herman Bolhaar aka de alcoholist ‘Pretty Boy Bolhaar’ en de President sector civiel afdeling Kortgeding Harm Brouwer aka ‘Generaal Walnoot’ als het om de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’  en zijn ganstersletten annex gold-diggers gaat.

Infotainment is voor het ‘Brouwer Media-Pulp Hof’ journalistiek. Zijn ze Knettergek of  intens Corrupt?
Dan noemt het  ‘Brouwer-Media-Pulp-Hof’ met droge ogen De Vries een journalist. Het Hof gaat ook hier voorbij aan het feit dat De Vries geen redactie Statuut heeft, één van de basis voorwaarde om zich journalist te mogen noemen. Het programma misdaadjournalist (kuch)  Peter R. de Vries staat bij Endemol en  Maffiabaas John de Mol gewoon gekwalificeerd als infotainment met als enige doel het halen van Hoge Kijkcijfers en veel poen en hoe, dat maakt niet uit! Overigens is het ‘schandpalen-programma’ persoonlijk eigendom van Maffiabaas John de Mol.

Het Hof cirkelt maar door en vergeet ook voor het gemak  dat in eerlijke en gedegen Rechtsgeleerdheid tijden het zelfde Gerechtshof te Amsterdam Peter R. de Vries voor Maffia-journalist heeft verklaard. 

Peter R. de Vries doet Klassieke Volks-Onderwereld Rip en het Amsterdamse Hof keurt het goed.
De  criminele handelswijze van De Vries was volledig doorgestoken kaart met als opzet deze twee kansloze jonge jongens  naar zijn  ‘Hoeren-kantoor’ te lokken onder valse voorwendselen en dan van hun Kijkcijfer-waar te beroven en daarna gelijk door de politie te laten afvoeren. En dat noemt het Hof met droge ogen journalistiek.

In woorden van de Brouwer -Hofnarren:
“De politie, die door De Vries was ingelicht, heeft [ X ] (en vorenbedoelde kennis) op 6 februari 2012 bij SBS op kantoor aangehouden. Verder zijn die dag [ Y ] en [ Z ] aangehouden. De Vries heeft een kopie gemaakt van de beelden op de USB-stick en deze stick daarna aan de politie afgegeven.

 2.2.5 SBS heeft van de hiervoor onder 2.2.3 bedoelde gesprekken op haar kantoor met verborgen camera’s opnamen gemaakt. [ X ] en [ Y ] hebben geluidsopnamen gemaakt van (in ieder geval) het gesprek op kantoor van SBS van 3 februari 2012.”
Bron: Rechtspraak

In de Volks-Onderwereld heet het hiervoor beschreven gewoon: “ Een Rip”.
De gangsters laten de verkopende partij met hun handelswaar bijv. drugs of gestolen waar opdraven in één of ander louche Crack-Hole en als de niets vermoedende verkopers  er zijn springen er een aantal gangsters met pistolen te voorschijn, of er verschijnen opeens gangsters verkleed als politie. In dit geval waren de gangsters met pistolen  ook echt politie en de Ripper Peter R. de Vries had zich voorgedaan als Journalist.

Samenvatting Uitspraak het “Brouwer Pulp-Media-Hof”:
In het kort komt het hierop neer: Endemol (eigendom Italiaanse Maffia en Nederlandse Mafia), SBS6 ( deels eigendom Nederlandse Maffia) en De Vries (Maffioso en politie-informant)  Rippen twee kruimel criminelen van minsten een half miljoen aan Kijkcijfer waar en die mogen zij houden en ten gelde maken. De twee kruimel crimineeltjes worden veroordeelt om de kosten ongeveer 2000 euro van dat Rip-Arrest te betalen

Dat is dus eerlijk en rechtvaardig Recht in “Red Neck Hollandia”: Drie Mega misdaad groepen met miljarden tot hun beschikking en 80% van de Pulp-Media verdienen minsten een half miljoen door te Rippen n.b. i.s.m. de Corrupte Amsterdamse Kijkcijfer -politie en de twee slachtoffers die geript zijn twee kansloze onopgeleide ‘Kruimel Crimineeltjes’ zonder ene cent te makke krijgen een boete van 2000 euro.

4. Media-Pulp Beslissing (kuch)
Het Media-Pulp-Hof -Arrest:

in het incident:
(-)verbiedt De Vries c.s. de van de USB-stick afkomstige opnamen en hun eigen opnamen van de gesprekken met [ X ] en [ Y ] te openbaren, tenzij zij daarop de gezichten van [ X ] en [ Y ] en de romp van [ X ] onherkenbaar maken en in de voorgenomen uitzending de voor- en achternamen van hen vervangen door fictieve namen;

(-)verbiedt De Vries c.s. de van de USB-stick afkomstige opnamen en hun eigen opnamen van de gesprekken met [ X ] en [ Y ] te openbaren, tenzij zij daarop de gezichten van [ X ] en [ Y ] en de romp van [ X ] onherkenbaar maken en in de voorgenomen uitzending de voor- en achternamen van hen vervangen door fictieve namen;

(-)bepaalt dat De Vries c.s. na betekening van dit arrest een dwangsom verbeuren van € 100.000,– voor iedere overtreding van voormeld verbod tot een maximum van € 500.000,–;

(-)verklaart dit arrest tot zover uitvoerbaar bij voorraad;

in het incident en in het principaal en incidenteel beroep:

bepaalt dat iedere partij de eigen kosten draagt.

Dit arrest is gewezen door mr. J.H. Huijzer, mr. M.A. Goslings en mr. N. van Lingen en door de rolraadsheer in het openbaar uitgesproken op 22 mei 2012.
Bron: Rechtspraak 

De Raadsheren  mr. J.H. Huijzer, mr. M.A. Goslings en mr. N. van Lingen in deze moeten Knettergek zijn  of intens Corrupt of beide!

Opmerking:
Onze redactie heeft inmiddels de President van het Gerechtshof dhr. Mr. G.C van Keekum  sector civielrecht gevraagd om een interview op basis hetgeen hiervoor gepubliceerd. Wij zijn  met name benieuwd of o.a. Harm Brouwer enige rol heeft gespeeld in dit Arrest en willen nader kennis nemen wat de betreffende raadslieden bezielt heeft in deze.