( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze Corrupte News of the World redactie)

Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam-Noir: “Badr Hari gaat minimaal 14 dagen de cel in”, meldde wij reeds gisteren al.

Verschil moet er wezen tussen het “Tuig in Zwarte Toga” en de rest van de bevolking: Steel drie miljoen als Meester in de Rechten met de pen en sta binnen drie dagen Cum Laude zo vrij als een Luxe vogeltje weer op straat!

“Tuig in Zwarte Toga’:Gangsterin Monique van Hal Scheffer op ‘Justitie-Freunden-voorwaarde’ Cum Laude vrij.(3)”
Het “Zwarte Tuig in Toga” wordt wel erg voorspelbaar als het gaat om hun eigen soort. Wij berichte reeds in ons eerste artikel dat deze Cum Laude gangsterin zich niet zo maar heeft gemeld bij de politie: “Zij meldde zich afgelopen maandag zelf bij de politie in haar woonplaats Soesterberg na exlusief overleg met haar Hoog geplaatste Freunden bij justitie en de overheid en verzocht gelijk om een privé suite en een persoonlijke butler.”
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam 

Amsterdam-Noir. Badr Hari wordt verdacht van twee mishandelingen en brengt sindsdien een vermogen op bij John van den Heuvel in de pulp-media en is woensdagavond aangehouden toen hij zich op het Kijkcijfer-politiebureau meldde.

Het SBS-OM meldt vandaag dat zij vraagt om 14 dagen verlenging van voorarrest voor de kickbokser Badr Hari.

Media-pulp moordenaar John van den Heuvel neemt het aansturen van de media-hetze tegen Badr Hari voor zijn rekening, één en ander in samenwerking met justitie en de Kijkcijfer-politie Amsterdam.
En dat wisten wij van onze politie-bron al dagen geleden. Wij publiceerde als eerste en enige dat Badr Hari om te beginnen twee weken alle beperkingen zou krijgen en daarna drie maanden, voordat het SBS-OM dat officieel naar buiten heeft gebracht.

Dit terwijl de politie scribent John van den Heuvel in dit verband keihard loog door te stellen dat de Kijkcijfer-politie zodra Badr Hari gehoord te hebben op het bureau dan pas zou besluiten of hij in voorarrest zou gaan. Dat was het gebruikelijke ‘valse voorstelling van zaken lokkertje’ van de Kijkcijfer-politie met hun riool journalist John van den Heuvel om Badr Hari binnen in de cel te krijgen en tot praten te bewegen.

Wel opmerkelijk dat Badr Hari zijn advocaten in die oude truc zijn getrapt.
Bard Hari wordt verdacht van twee mishandelingen en is woensdagavond aangehouden toen hij zich op het politiebureau meldde.
Een beroeps-leugenaar-woordvoerder van het SBS-Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam zei donderdag dat veel mensen die begin juli bij de mishandeling tijdens het dancefeest Sensation aanwezig waren, zullen worden gehoord. Estelle was daar met kickbokser Hari. Daar hadden ze z.g. tot nu toe nog geen tijd voor gehad (kuch).
Hari wordt donderdag verhoord door de politie. Vrijdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Badr Hari zit minimaal de hele zomer vast.
Het Openbaar Ministerie zal dan vragen om zijn voorarrest met twee weken te verlengen en daar komt het weer: na die twee weken zal zijn voorarrest nog eens met drie maanden worden verlengt, aldus onze politie-bron in deze. Badr Hari blijft minimaal vast zitten tot dat het Winter media pulp Tv seizoen weer begint.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”