( van onze corrupte News of the World redactie)

‘Misdaad Showmaster John van den Heuvel’ bij RTL Boulevard een ‘White Telegraaf Riool Sensation’.
John van den Heuvel: “Niet de politie stuurt het Badr Hairi onderzoek aan maar ik”!

Amsterdam-Noir. ‘Misdaad Showmaster ‘Kale Johny’ leugens gisteren live en grandioos bij RTL4 Boulevard. De vraag is nu hoe lang nog voordat John van den Heuvel wordt gearresteerd?

John van den Heuvel maakte gisteravond zijn reputatie van politie scribent en beroeps-leugenaar meer dan waar bij RTL Boulevard. Hij is werkelijke een ware schaamteloze,‘Showmaster-Top-Leugenaar’. De pulp-kijker kon zowaar live alle vormen van liegen door een persoon zien en dat is ware kunst.’Kale Johny’kan alles: affecteren,doen alsof, fingeren, gebaren, huichelen,liegen, nabootsen, simuleren, toneelspelen,voorgeven,voorwenden,verzinnen,fabuleren,fantaseren,opdissen,verdichten,jokken en voorliegen.

Liegen en extreme (maatschappelijke dodelijke) stemming maken voor de corrupte ‘Kijkcijfer-politie’ door ‘Misdaad Showmaster Kale Johny’ van De Telegraaf en de VVD Rioolnicht Albert Verlinde. Hoe lang nog voordat hij wordt gearresteerd. Is de Tweede Kamer en justitie wellicht bang voor de ongekende beerput die dan opengaat?

Trial by media hang him high vast patroon van de ‘Misdaad Showmaster John van den Heuvel’.
Maar eerst even iets over stemming maken dat behoort tot het vaste pakket de gewetenloze ‘Misdaad-Showmaster Kale Johny’.

Zo willen wij hier ook in herinnering roepen dat bij de RKAVIC–tragedie, waar twee broers door een politieman zijn neergeschoten. Eentje dood en de ander zwaar gewond en Van den Heuvel desondanks direct keiharde kwaadaardige leugens publiceerde, die zonder meer als smaad en laster waren te kwalificeren. Kennelijk om  de Amsterdamse Cop-Killer vrij te pleiten. John van den Heuvel toonde geen enkel respect voor de nabestaande van de twee broers en hun immense verdriet.

Zo publiceerde de ‘Misdaad-Showmaster Kale Johny’ direct in De Telegraaf dat het hier ging om twee Voetbal Hooligans broers van het ergste soort, die samen met een groep geharde aan drank en drugs verslaafde randdebielen al vechtend en verkrachtend door de stad waren getrokken. Totale waanzinnige verzonnen leugens.

Toen nadien de feiten ter zake bekend werden bleek de ‘Misdaad-Showmaster John van den Heuvel’ zich schuldig te hebben gemaakt aan ongekende lijken pikkende stemming makerij voor de ‘Amsterdamse Kijkcijfer politie’, die zonder meer gekwalificeerd kan worden als een hysterische Riool nichten  Trial by by media hang him high van het aller laagste riool niveau voor de ‘Amsterdamse kijkcijfer politie’.

En nu vraagt hij van Bard Hari respect voor de Internet Miljonair. Wie is hier nu volslagen maf?

Hysterische pulp-media stemming maken is vast patroon van de Misdaad-Showmaster John van der Heuvel.

En dus nu weer in “De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”. Was het slachtoffer in de eerste berichtgeving volledig blijvend invalide geslagen. Hij was volgens van den Heuvel op een haar na dood geslagen. Later bleek het weer dat waarschijnlijk het slachtoffer met wat rust weer volop kan gaan hossen bij de White Sensation.

Telegraafjournalist John van den Heuvel weet in RTL Boulevard zelfs te vertellen dat Everink tegen vrienden heeft gezegd dat Badr op zijn been sprong terwijl hij al op de grond lag. Volgens John van den Heuvel hangt degene die Everink heeft mishandeld een straf van maximaal 8 jaar boven het hoofd. De rechter zal bij het bepalen van de strafmaat rekening houden met het verleden van de verdachte en de mate waarin hij heeft meegewerkt aan het onderzoek.”
Bron: WTF

Laten wij nu het optreden van gisteravond van de ‘Misdaad-Showmaster Kale Johny’  bij RTL- Boulevard analyseren. We zullen het hier niet hebben over het feit dat sinds de politieman John van den Heuvel Kassa maakt in de pulp-media hij volgens onze bronnen bij RTL aan zijn tweede jeugd is begonnen en nu alles wat los vast en los zit neukt. En zich kleed als een overjarige puber, die net een sigaren winkeltje heeft overvallen. Dat laatste is kennelijk inherent aan die types, want dat gedrag vertoont ook zijn pulp-media collega Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries.

“Peter R. de Vries zet minnares die zich niet aan hem wil aanpassen buiten de deur!”
De gehuwde D Vries kwam de afgeopen jaren regelmatig in het nieuws vanwege zijn bijvrouwen. Eerst was daar NOS-medewerkster Monique, vervolgens schrijfster Susan Smit en recentelijk, de eindredactrice van RTL Boulevard, Leonie.”

John van der Heuvel inkt zwart verleden.
Nog een voorbeeldtje van lijkenpikkerij en stemming maken uit het inkt zwarte corrupte verleden van John van den Heuvel. Eén dag nadat Steve Brown was neergeschoten en nog bewusteloos op intensive care lag:

Telegraaf – 10/12/99
“Het moest er een keer van komen. Onderwereld niet verbaasd over moordaanslag Steve Brown.

Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’ stelt dat er wel degelijk een John van den Heuvel lek zit bij het Badr Hari Kernteam.

Nu wil het dat wij toevallig ook een bron hebben binnen het politie-kernteam dat het onderzoek stap voor stap lekt naar de ‘Misdaad-Showmaster John van den Heuvel’.

Hij/zij liet ons weten dat het  politie-kernteam en justitie razend zijn dat John van den Heuvel kennelijk één van hun heeft omgekocht, het zij voor poen of met gesloten beurs zoals hoeren, drugs, of luxe goederen (pakje sigaretten en een abonnement op De Telegraaf).

Het omkopen en betalen van informanten is doodnormaal bij dit Pulp Media segment van de ‘Media- Maffia’. Denk alleen maar aan hetgeen algemeen bekend is wat Maffioso Peter R. de Vries heeft betaald aan zijn Junkies/ huurmoordenaars Patric van der Eem, Ron Ostrowski, Rob Zigerius, hoeren, Heineken ontvoerders en (ex) politieambtenaren en (ex.) advocaten etc.

De analyse van het optreden ‘Misdaad-Showmaster John van  den Heuvel‘ bij RTL-Boulevard.

Uitzending:“Telegraaf ontkent politielek”.

In het kort: Het is niet de politie die lekt naar Van den Heuvel, maar Van den Heuvel die lekt naar de politie. Hij bekende wel dat hij constant heeft gesproken met allerlei politiemensen van het Kernteam en n.b. ook nog met de leider van het betreffende Kernteam dat onderzoek doet naar de zaak Badr Hari. Een feit dat op zich al in strijd is met de wet en regelgeving inzake pers-contacten tussen de politie en de pers. Voor de Pers is er immers bij de Politie een Persvoorlichter.

We gaan verder.

Maar het was niet het team of een teamlid dat hem informeerde (lekte) over de voortgang van het onderzoek, maar juist hij informeerde het team, aldus Van den Heuvel. Hij wist meer van het onderzoek dan het onderzoeksteam zelf. M.a.w. en voor alle duidelijkheid het was Van den Heuvel die lekte naar het Kernteam en niet omgekeerd en wel beschouwd in die zin dus het politie-onderzoek in de zaak Badr Hari aanstuurt en leidt.

En  over die feiten wil nu juist de leider van het politie- Kernteam uitleg en ook de advocaat van Badr Hari.

(Welke scriptwriter van RTL Boulevard dit ridicule verhaal heeft bedacht zouden wij ook graag willen weten, want dat ‘lek verhaaltje’ van John van den Heuvel geloven zelfs zijn sensatie beluste kijkers/lezers publiek niet, maar dat terzijde)

Ook had hij nog een advies (of was het een bedreiging) voor de Hoofd Officier van Justitie naar aanleiding van de klacht van Bard Hari over het lekken en stemmingmakerij (Badr Hari aan de Schandpaal) van John van den Heuvel in vereniging met de ‘Amsterdamse Kijkcijfer politie’ jegens hem. Die klacht moest maar gelijk zonder onderzoek de Doofpot-prullenbak in. M.a.w. de corrupte politie  ‘Lek-stank’  uit die prullenbak kon weleens heel veel koppen bij justitie en de politie  gaan doen rollen.

Zelden zo’n aartsbrutale leugenaar en goedkope komediant in actie gezien en het wordt echt hoog tijd dat John van den Heuvel van de straat wordt gehaald en de bak of psyschatrische kliniek in verdwijnt.

Toeval?
Na ieder’Lek-gesprek’ dat leden van het Kernteam hadden met John van den Heuvel stond er direct daarna een artikel in De Telegraaf en later trad hij diezelfde dag nog op bij de Riool-Nicht Albert Verlinde. Toeval? Het bracht in ieder geval veel Kijkcijfer-centjes in het pulp-media-laadtje.

Persvoorlichter Amsterdamse politie voor de ‘Suffe’ eerlijke Pers.
Van den Heuvel stelde ook nog dat hij zelfs deze week ruzie had gehad met de officiële Persvoorlichter van de Amsterdamse politie, omdat deze zo weinig los liet in de Badr Hari-Zaak. De Persvoorlichter hield zich namelijk aan de betreffende wet en regelgeving, die geldt voor de politie en de Pers in deze en daar zitten ze bij De Telegraaf en RTL- Boulevard niet echt op te wachten.

Toeval?

Internet Miljonair bekende van John van den Heuvel?
Is trouwens de Internet miljonair, die kennelijk in elkaar is geslagen niet een bekende of zaken relatie van John van den Heuvel, De Telegraaf, John de Mol, Peter R. de Vries, De Riool Nicht Albert Verlinde, RTL?  Wie zal het zeggen in het Media- Maffia land is alles mogelijk behalve de waarheid!

Noot:  Wat weten wij feitelijk van John van den Heuvel?
Wel wij weten dat hij sinds hij van de Amsterdamse politie verkast is naar De Telegraaf dat hij veel van zijn ‘scoops’ letterlijk van het Hoofdbureau van politie door gefaxt krijgt met tekst en al. Hij hoeft alleen maar zijn naam er onder te zetten. Sommige vragen zich weleens af of ‘Kale Johny’ als uitzendkracht van de Amsterdamse politie op De Telegraaf is gedetacheerd ?

Dat hij er niet voor schroomt om als spreekbuis te dienen voor de Amsterdamse politie om bepaalde groepen en personen te criminaliseren, zoals de Hells Angels, Willem Holleeder, voetbalteam RKAVIC, Steve Brown en nu Badr Hari. Over de echte grote Internationale Elite-gangsters uit de Bankwereld of de Corporate Crime zal men John van der Heuvel nooit horen, want daar werkt hij voor.

Zie: “Wat bezielt John van den Heuvel.”

Eerder verschenen:

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”