( van onze corrupte News of The World redactie)

Weer Britse journalisten gearresteerd. Wanneer volgt de Telegraaf ? 

SBS-OM: ‘Zwijgen is zilver, spreken is goud’.

Amsterdam-Noir. De nieuwe SBS-OM en Kijkcijferpolitie Trend van lekken naar de Pulp-media neemt structurele Media-maffia-vormen aan.

Een ‘Trial by Media Hang him High Trend’ die kennelijk ooit gezet is door de voormalige voorzitter van het College procureurs-generaal Harm Brouwer aka Generaal Walnoot.

Het  SBS-OM en de ‘Kijkcijfer-politie’ kan kennelijk even een ‘artikeltje’ of ‘programaatje’ bestellen bij de pulp-media.

Zo hadden wij eerst het z.g. ‘Kijkcijfer politie Vaatstra team’ met onbezoldigd politie commissaris Leeuwarden Maffioso Peter R. de Vries en nu de Lekke-Hari-White-Telegraaf- Sensation zaak.

Kale Johny liegt weer eens!
De politie scribent ‘Kale Johny’ van het Maffia blad de Telegraaf  (over het feit dat de Telegraaf deels in handen is van de Maffia horen we justitie en de politie en de pulp-media niet) mag het dan in tweede instantie ook nog eens een keer ten gelde maken bij de ‘VVD-Riool Nicht Albert Verlinde’. Iedereen Kassa-Happy: de ‘Kijkcijferpolitie Amsterdam’, de Telegraaf, RTL-Boulevard en het op sensatie beluste publiek.

Het voortgaande politie onderzoek naar Badr Hari wordt stap voor stap gepubliceerd in De Telegraaf en nadien uitgezonden bij RTL-Boulevard. Elk ‘nieuw’ wisse wasje onderzoek resultaat van de ‘Kijkcijferpolitie Amsterdam’ staat direct in De Telegraaf. Soms zelf meer dan één keer per dag.

De vuile was van Badr Hari hangt dagelijks te drogen bij De Telegraaf.
Dan is Badr Hari zijn vuile onderbroek ingeleverd, dan weer zijn theedoek, een paar uur later is weer een nieuwe getuigen opgedoken, dan is de verklaring Badr Hari onder druk en dan weer wie zat in de skybox, etc.

En zo kan het op sensatie beluste publiek de vorderingen van de politie stap voor stap volgen in De Telegraaf. De Telegraaf heeft kennelijk een exclusieve zeer lucratief ‘Lekke- Hari contract’ met de ‘Amsterdamse Kijkcijferpolitie’ in de ‘Lekke-Hari- White Telegraaf Sensation Zaak’. Hoeveel geld levert dit contract feitelijk De Telegraaf en RTL Boulevard op? En waarom lekt de Amsterdamse ‘Kijkcijfer politie’ zo vaak naar De Telegraaf in de Badr Hari zaak? Is hier sprake van Engelse toestanden van omkoping van de politie?

 

Allemaal vragen  die in het licht van de Rule of Law vele malen belangrijker zijn dan de zaak Badr Hari, aangezien de politie en justitie zich kennelijk schuldig maken aan het ovetreden van artikel 17 van het VNverdrag voor Burgerlijke en Politieke rechten uit 1966 en artikelen 10 tot en met 13 van de Nederlandse Grondwet.

 

En laat nou net het SBS-OM en de ‘Amsterdamse Kijkcijfer politie’ en De Telegraaf deze vragen niet beantwoorden in de ‘Lekke- Hari Telegraaf White Sensation zaak’.