( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News(Video’s )

AMSTERDAM-NOIR- De US,UK, EU, Canada en Australische Laagste en Midden klasse wordt in de uitzichtloze armoede gestort door de ‘US-Taxfree-War Crime-Elite’ en zijn ‘US-puppet -SS-NATO-Staatjes’ voor de US-proxy Oorlog tegen Rusland voor CIA-Puppet- AZOV-NAZI-Killer-Clown- Dictator-Zelenski en zijn peperdure Call gril Wife. Rutte&CO en de hysterische SS-D66-Joerdsma : “Het is ook Oké, armoede maakt gezond geldt voor iedereen behalve mijn Duivelse bazen de ‘Taxfree-Pedo-Meetoo Rapits-Elite’ en mijn ‘Taxfree-VOC-Genocide – Miljardair-King Willem en zijn Parasieten Huisjesmelker Prins Bernhard- familie” en onze Held der Helden Zelensky, want die Moordenaar maken wij nu veelvoudig ‘Taxfree-Bloed-Miljonair’ met uw belasting geld, Heil onze ‘Francking Gas en Wapenhandel- Furher Biden, hihihihih “.

Zeves:”Correction: Not one of the most corrupted countries in Europe but the most corrupted country in Europe. As a merchant seafarer I was there 2 years ago for wheat loading and ammount of corruption over there is just insane. I’ve been all over the world but I’ve never seen such open bribe blackmails starting from custom officers, cargo hold inspectors, PSC inspectors etc. You are just forced to pay thousands of dollars under the table to have smooth operations or otherwise vessel will be forced to sail out or even detained until payment is done. But what shocked me the most is a fact that even low rank, unknown port officials have the power to stop cargo operations until they are bribed for literally doing nothing”

Ook geen complottheorie meer: lage en Midden Klasse en Boeren moeten wijken en bloeden voor met name VIP-Nazi-AZOV- Oekraïense’- asielzoekers, die nooit meer terug gaan naar het al voor de Oorlog tegen Rusland extreem corrupte ‘Hel-Hol- Nazi-Oekraïne‘, alwaar het, jaar salaris 3000 Dollar is – ‘Hier is het bewijs, het staat er gewoon’

Sky News-presentator straft US-puppet -Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte af: Uw Nederland lijkt ‘af te glijden naar dictatuur’(Video). D66-NPO geschokt!

Amerika First :
Weer Bloedbad celebration independence day en daar kwam geen Rus aan te pas & 2 Philadelphia politieagenten neergeschoten en weer een Black vermoord door Killer-Cops en Genocide of 100 million Native Americans the True Meaning of Thanksgiving(Video) en ook daar kwam niet een Rus aan te pas. ‘Dart-Vader-Fuhrer-Biden’& zijn Puppets -Nazi’s-Zelensky& Rutte: Pas op voor de Russen en Chinezen en Boeren en arme mensen(Video’s).

‘US-Nazi-Oekraïne-Waanzin’:
CIA-Puppet-Oorlogsmisdadiger-Zelenski’ eist 1000 miljarden van de EU en US Burgers& ‘US-Puppet-Nazi- Rutte& CDA-D66&CHU-misdaadbende’ pleegt gisteren ‘Stik-maar-Stof-honger-maar dood-aanslag’ in de Tweede Kamer op 1,5 miljoen straatarme werkende huishoudens. Hoe lang pikken de EU en US en UK burgers het nog om dood te bloeden voor de ‘US-Nazi-Proxy-Fracking Gas & Wapenhandel-Oorlog’ tegen Rusland(Video’s)

‘CDA-Leider- Rat in pak-McKinsey -Brievenbus-Witwasser- Bilderberg-WEF- Food-HUB-Rockefeller- Foundation Puppet-Hoekstra’ krijgt onder uit de zak op ‘CDA-leden-congres’, omdat hij meewerkt dat het Land van de Boeren wordt gestolen voor ‘ Bilderberg-WEF-Food-HUB en Gates, maar zwijgt dat Hoekstra& Rutte de Laagste en Middenklasse laat doodvriezen voor US-Nazi-Oekraïne door o.a. het niet uitkeren van de sowieso miezerige 500 euro& ‘Boy-Klaver’ zit aan de LSD!(Video’s)

Lage en Midden klasse en Boeren moeten niet bang zijn voor Russen , maar voor Rutte& CDA & D66 & CHU-misdaad benden: “US-Puppet-Nazi- Regeringspartijen weigeren debat over Moorddadig politiegeweld tegen boeren: ‘Echt te gek voor woorden”’.

In de voor 80 % ‘NSB-Tweede-Slaap-Kamer'( alleen de Fvd en PPV komen echt onvoorwaardelijk op voor de Boeren en Lage en midden Klasse) inclusief de SP is geen meerderheid voor een spoeddebat over een uit de hand gelopen NSB-Politie- geweld van het US-Puppet-VVD-Naziregime- Rutte, ‘D66- CIA Trol-Kaag Anis al Qaq’, ‘CDA-Rat in pak-Brievenbus-Witwasser-Hoekstra en CHU ‘-incest Bijbel Belt- Schijnheil- Segers” tegen het boerenprotest dinsdagavond in Heerenveen. Politieagenten schoten daar gericht op boeren en een kind van 16 jaar en dat is geen debat waard . Men kon het zien aankomen , want de laatste twee dagen kon men de dr. Goebbels-AIVD-D66-NPO aka “Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen en Boeren en de Waarheid(Assange) “-journalisten en NPO OP1- de Bral- Presentoten” herhaalde malen horen zeggen in ‘interviews’ met corrupte Top van de NSB-Politie ‘kunt u geen waarschuwing-schot lossen op de Boeren‘.

Oekraïense Waanzin:
‘Oorlogshitser-Dood aan de Russen-D66-CIA-Trol Sjoerdsma’ schiet weer in een ‘SS-psychose:” Boeren zijn Terroristen, die mijn’D66-NPO’en mijn ‘Judas-CDA-Gabber Boswijk’aanvallen” & ‘D66-Oorlogsmisdadiger Jonkvouw-Ollongren’ miskoop voor 1 miljard extra aan US-F35, maar er is geen 500 euro voor de Laagste en Middenklasse, die kunnen doodvriezen & Boy-Klaver vind alles goed in zijn kapitale villa en is zwaar aan de LSD(Video’s)

BBB-leider Caroline van der Plas, Topper van het Volk-Wybren van Haga en Verzetsheld Gideon van Meijeren (FVD) riepen op tot een spoeddebat. De ‘US-Puppet-Nazi coalitie-Rutte’ en zijn Steunpilaren Judas -PvdA-hoertjes en GroenLinks Rechts en zelfs de SP wil geen debat.

“Belachelijk dat hypocriete partijen vorige week wél wilden debatteren over boerenprotesten en nu er geschoten wordt op boeren is er geen steun voor een debat. Het kabinet escaleert onnodig,” reageert Van Haga. “Waarom geen poging om de geest terug te krijgen in de fles?” Meer lezen en Video’s: https://www.ninefornews.nl/regeringspartijen-weigeren-debat-over-politiegeweld-tegen-boeren-echt-te-gek-voor-woorden/

Bij een NSB-politieactie van het US-Puppet-NaziZorgtoeslag& Pedo Boss Rutte regime werd dinsdag gericht geschoten om te doden op boeren. De 16-jarige boer Jouke werd daarbij op een haar na gemist. De bizarre beelden van de NSB-politie die schiet op vreedzaam protesterende trekkers gaan de hele wereld over, constateert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Waar een klein land groot in kan zijn. En Rutte zag dat het goed was.” Fractieassistent van FVD Hengelo Jurgen van het Bolscher deelde op Twitter beelden van de politieactie en vroeg: “Waar is deze overheid mee bezig?” FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen antwoordt: “Je bedoelt het Schwabinet? Dat vertegenwoordigt overduidelijk niet het Nederlands belang, ze dienen immers een globalistische agenda (2030) en die globalisten willen dat verzet tegen hun agenda keihard wordt neergeslagen. Zo simpel is het.”

US-Puppet-nazi- Regime slaat keihard toe als je niet wil meegaan in Great Reset

Het Belgische parlementslid Dries Van Langenhove voegt eraan toe: “In Nederland heeft de politie met scherp geschoten op boeren die géén bedreiging vormden. Het regime slaat keihard toe als je niet wil meegaan in The Great Reset.”

“De Nederlandse politie heeft het vuur geopend op volstrekt vreedzame en ongewapende boeren. Dit is waarom je geen afstand doet van je wapens: ongewapende mensen maken geen schijn van kans tegen tirannie,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Rutte-Gestapo-Politie

Beelden van de schietende agenten zijn onder meer gedeeld door journalist Keean Bexte, die speciaal vanuit Canada is overgevlogen naar Nederland om verslag te doen van de boerenacties, de Britse radiopresentator Maajid Nawaz en Ian Miles Cheong, die op Twitter honderdduizenden volgers heeft.

“Nederlandse Gestapo confronteert protesterende boer met getrokken wapen. Waag het niet om te demonstreren. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn,” schrijft Cheong erbij. Zie de schokkende Moordaansleg van de Getsopa-Politei; https://www.ninefornews.nl/beelden-van-gestapo-die-schiet-op-vreedzame-boeren-gaan-hele-wereld-over-en-rutte-zag-dat-het-goed-was/

D66-Pedo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten & Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: