(van onze Anti-War en armoede en honger en wapenhandel en Franckig Gas  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Western ‘collective amnesia’ | Economic sanctions may cause WWIII:

RT op Zwart gezet in de EU:

‘NWO-Corona-Staatsgreep’ loopt op zijn einde om de massa leeg te plunderen en te controleren en nu wordt de massa leeg geplunderd en gecontroleerd met de ‘NWO-Rusland -Oekraïne-Oorlog ‘. Wat u niet ziet bij ‘CNN& ‘BBC’& NPO is de Oorzaak van de’ US-SS-NATO-Nazi-Oekraine –Rusland- Oorlog’ & Baudet over Russische inval: ‘Het is de schuld van de Westerse NWO-Killer-Elite’& ‘A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie a La Martin Pauw’& Hoofdofficier Beukelear blijft Verzetsheld-  Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

Wat u niet ziet bij de NPO: ‘Neo-Nazi battalion’ reportedly training ‘Nazi-Ukrainians’ against Russia and marching in Germany&and Bulgaria: Rutte: het is Oke,wij doen ook mee,Heil onze Furher-‘Fracking- Gas-Hitler-Biden’& Europe turned into the biggest market for US liquefied Fracking Gas(Video’s)

Der Untergang is weer gestart(Video): Na Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV waarschuwt(kuch) nu zelfs ‘Boy Rutte’: ’enorme dreun koopkracht ‘Jan met de Pet’ vanwege NWO- Oekraïne-Rusland- Oorlog & Voor het eerst sinds de Tweede Wereld Oorlog worden er weer Russen vermoord  met Duitse wapens in de US gekocht, ‘Heil’Hitler Biden(Video’s)

Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficier- Pedo-Rapist- Vincent Leenders/Demmink& ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine  jongetjes en meisjes aangerand Rutte1.2.3.4.uit de Laagste Klasse: 

Michael Savage condemns ‘Taxfree- Blood-Biljonair-Ukrainian President Volodymyr Zelensky’ as a “Puppet of George Soros& US-Francking- Gas-Elite-Gangsters’. ‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss- Rutte& ‘IJSKoningin Kaag’& Co’: Dat is Oke wij en onze ‘Prinses- Miljardair- Yab Yum- Mabel’ zijn ook Puppets van Soros& ‘US-Taxfree-Francking- Gas- War Crime-Elite-Gangsters’. & ‘Kinderporno-dieren sex & NSB- Zwarte-Ster-politie'(Video) a La Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458)blijft gewoon in dienst.

Devil-Nazi-Soros compares Ukrainian conflict to siege of Nazi-held city .The Taxfree-Blood-billionaire has appeared to liken the Russian military operation in Ukraine to the 1944 siege of Budapest, read More: https://www.rt.com/news/550799-soros-ukraine-nazi-budapest/

De ‘US-SS-NATO’ verklaart Oekraïners, Europeanen de Liefde met een Doodskus en 17 miljoen kinderen sterven jaarlijks van de Honger  en de armen worden nog armer .En de ‘Taxfree-War Crime-Killer Elite’ van Duitsland heeft zich compleet overgeven aan de ‘US-Taxfree-War-Crime- Fracking Gas en Wapen handel-Pedo-Rapist- Epstien, Binden, Trump , Gates, etc- Soros-Killer Elite’.

Ongehoord TV op Zwart: Nord-Stream2 dicht: EU Burgers (nog) niet naar het Oostfront  om weer dood te vriezen voor ‘CIA-Nazi-Oekraïne’ , maar nu  in het ‘EU- Koudfront’ om dood te vriezen en/ of te verhongeren door de Torenhoge Inflatie en Gasprijzen& Derde Wereld Oorlog.‘Nazi-Rutte &Co’& ‘D66-CIA-Trol -Sjoerdsma’& GroenLinksRechts aka“Dood aan de Russen en Chinezen en armen”zijn Dolgelukkig bij NPO& M-(Mist)(Video’s)

SS-NATO’ aanstichter in dienst van de   Duivels- ‘Soros-Schwab-Gates-Globalisten’ verantwoordelijk voor de genocides in Yougoslavie, Irak, Libië, Syrië, Afghanistan    Vet nam, grote delen van Zuid-Amerika en Afrika met vele miljoenen slachtoffers en dat er jaarslijk 17 miljoen kinderen sterven van de honger . En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over:

Hoofdredacteur Karel van Wolferen praat u bij over de oorlog in Oekraïne: De Taxfree-US-Killer-Elite wil de hele wereld in zijn macht houden net als Hitler :

Why does this influential, unelected globalist WEF,Devils- War Monguls- CIA- Klaus Schwab & Soros & Musk, etc. aka ” Dead to the Russians and Chinese and Poor People” entity exist? ‘Verzetsheld-Gideon v Meijeren’: zijn connecties van Rutte&Kaag& Sjoerdsma, Prinses Mabel, enz. met WEF van Klaus Schwab te betitelen als landverraad.(Video’s) 

Door de ‘US-Taxfree-Soros-Schwab-War Crime- Killer-Elite’  uitgelokte ‘Oekraïne  –Rusland Oorlog’  Wint de US op alle Fronten en verliezen  de Oekraïne, Europa en Rusland  en nagenoeg de hele wereld op alle Fronten.

De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel-Killer-Elite’  wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners en 17 miljoen kinderen  sterven en  de armen armer worden  in de hele wereld en zelfs in de US .

Der Untergang van Duitsland en geeft zich nu weer over aan de US. De rest van de EU zal snel volgen.

De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel-Killer-Elite’  wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners en 17 miljoen kinderen  sterven en  de armen armer worden  in de hele wereld en zelfs in de US  .

In  Duitsland  is net als in Nederland en de rest van de EU de armoede sinds de Tweede Wereld Oorlog  structureel en extreem. En er is sinds de Tweede Wereld Oorlog geen geld omdat op te lossen(Kuch) . Maar nu opeens met n.b.  de Nep en Fop  SPD en Groene aka “Dood aan de Russen en Chinezen en armen en het Milieu”  aan de macht  is er maar liefst 100 miljard om wapens te kopen en u raadt het al bij de US . En het goedkope en schone  Gas van Rusland zal niet meer  door Duitsland , c.q. de extreem corrupte en laffe SPD en de Groene en de EU van de Russen worden gekocht,  maar ook van de ‘US-Taxfree-War Crime-Francking Gas-Wapenhandel-Killer-Elite’ worden gekocht 

If you listen to ‘Western-Snake in Suits- leaders’ or there dr. Goebbels- corporate crime-CIA-Pedo-CNN’ &MI6-BBC& Dutch- AIVD-NNPO- media, you’d believe that Russia is by far the most evil and regressive country on the planet Russia – a recent history lesson(Video’s).

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Chinese embassy names US the ‘real threat to the world’  Among the 248 armed conflict and Genocide across the world from 1945 to 2001 where initiated by US . En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over!

Binnenkort: A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie a La levensgevaarlijke en corrupte agent Martin Pauw’& Hoofdofficier Beukelear blijft Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

Verzetsheld Steve Brown doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.