• koets

(van onze wordt wakker redactie i.s.m. Assange( = Waarheid) )

AMSTERDAM-NOIR-Breaking News: Ajax Supporters mishandelt door Oekraïense-Nazi’s”(Video) en zwaar gediscrimineerd door Keizerin Halsema van ‘Yuppie en Expat-(Nazi)-Oekraïne- Amsterdam’ aka” Dood aan de Russen en arme originele Amsterdammers en Assange”& GroenLinks Maffia in Amsterdam een gevaar voor o.a. AJAX, Snorscooters , Amsterdammers en Bomen(Video).

Geen Complot: Discriminatie en Misdadig van ‘Regiem Rutte & Kaag, Hoekstra & Segers &’GroenLinksRechts en ”NWO-Keizerin Halsema en PvdA-Hoertjes: in AZC Ter Apel liggen asielzoekers met een tintje’ ( en NL Veteranen) uit Afghanistan, het Midden Oosten,’Z.O. Azie, Afrika op grasveld’ voor de nacht, terwijl de blanke Oekraïense- (AZOV-Nazi)- Vluchtelingen direct VIP naar een Luxe hotel gaan in o.a. Amsterdam(Video’s)

Geen Complot: ‘Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Bazen-Kabinet-Rutte&Kaag & ‘NWO-Keizerin Halsema’& PvdA: ‘(Nazi)-‘Blanke-Oekraïners’ Come to Holland and Live Like a King. Rutte& Kaag&Halsema: Laat de NL-& Amsterdamse Dak en Thuislozen en woning zoekende en de Stikstof de Ram Bam krijgen!!!(Video’s)

Geen Complot: Uit de oude Doos: Er verandert nooit iets ten goede( 2015)(Video).
Deja VU: Vandaag ( dat was in 2015 ) is het zoveelste Tweede-NSB-Slaap- Kamerdebat met Rutte, Asscher en Dijkhoff in het nep-parlement over de ‘Vluchtenlingen-manie’. De Dak en Thuislozen moeten nu concurreren met de Vluchtelingenstroom op de huidige kunstmatige krap gehouden woningmarkt door de VVD-misdaadgroep ten behoeven van de VVD&D66- Vastgoed Maffia en de Bestuurs-Ratten in pak.

1000 extra woningen voor ‘Olie-Dollar-vluchtelingen’ in Amsterdam zo maar uit het niets(Video’s).
Dat was een reden voor Steve Brown om Stichting Regenboog Amsterdam te bezoeken om de meningen te peilen van de Amsterdamse jarenlange dak en thuislozen. De groep die nog door niemand naar zijn mening is gevraagd, terwijl zij op straat liggen in de kou met een altijd te (onder) koel hoofd. Voor dat laatste een ‘koel hoofd’  hoeft  PvdA-Hoertje-Asscher hen niet op te roepen!  Verzetsheld Steve constateert dat de groep met het meeste spreekrecht als het gaat om hoe om te gaan met de huidige vluchtelingenstroom solidair is met de vluchtelingen. Maar ook kritische noot van de gedwongen straatdeskundige bij uitstek dat daar waar zij al jaren ( 9 tot 20 jaar) op een dak boven hun hoofd moeten wachten nu met lede ogen aanzien hoe Vluchtelingen wel direct een dak boven hun hoofd krijgen. Bovendien legde één van de Hommeles de vinger op het schokkende Taboe dat ieder jaar weer vele Dak en Thuislozen in de  winter zullen sterven van de kou alsof zij ‘Dode Zielen’ (alsof zij nooit bestaan hebben) zijn uit het boek”Das Totenschiff” van B Traven( 1926). Terug lopend naar mijn warme huis moest ik weer terug denken aan Majoor Bosshardt hoe ik bij haar op de Wallen dag en nacht iemand in nood kon brengen toen ik ‘werkte'(Feeste) als Tienerwerker in het Buurthuis het Knooppont in de  Amsterdamse Pijp. Ook zij zou nu weer dag en nacht klaar staan voor Vluchtelingen in nood, zoals zij haar hele leven klaar stond voor iedere mens in nood.

‘NWO-Nazi-Elite-SOROS-Schwab-Gates-Killers-Puppet’ GroenLinks Rechts ‘-Keizerin Halsema& Loverboy’s -‘Pistolen OEY& Zoon en ‘PvdA- Mega- Fraudeur Booij'(Video’s) aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (= Waarheid )en Ajax Amsterdam uit en in elkaar geslagen door Oekraïense Nazi’s” gaat wederom ‘Oekraïense-blanke- VIP-(Nazi)-Vluchtelingen’ nog meer onderbrengen in Luxe Hotels al raison van 250 euro per dag ( Fake News Bron: Halsema haar Noord-Koreaanse- AT-5: http://www.at5.nl/artikelen/215330/gemeente-wil-opgevangen-oekrainers-naar-hotel-verplaatsen-we-zijn-uitgeput-door-de-situatie ). Dit terwijl de wachttijd voor gewone Amsterdammers in ‘Yuppie&Expats&(Nazi)-Oekraïne- Amsterdam van Keizerin Halsema( heeft zelf twee kapitale panden in Amsterdam) voor een betaalbare woning nu ongeveer tot hun dood is en de Dak en thuislozen op straat liggen te creperen tot Veteranen aan toe !!!!!!!

Ondertussen en Geen Complot: D66-Censuur-Minister &Nep en Fop wetenschapper-Dijkgraaf krijgt bakken kritiek nadat hij Ongehoord Nederland beschuldigt van ‘desinformatie’ en de zijn Outlet de dr. Goebbels -AIVD-Staats-NPO & NOS-journaal aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange(de Waarheid) de Hemel in prijst.

Verzetsheld-Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid’ als dr. Goebbels-Frankenstein-Mafkees van de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Elite'(Video’s):

‘NWO-Elite-Nazi- Killers-Nep en Fop-Linkse -kleine-Judas- partijtjes’ onder-Censuur- leiding van D66-CIA Trol en de grootste-Haatzaaiers tegen de Russen en arme mensen en Assanage (=Waarheid) – Sjoerdsma en( ‘Boy Klaver’ in onderbroek voor de kleine meisjes en jongens ) en Top -bendelid van de ‘D66-Rapits-Meetoo-Penthouse Pechthold-partij’ van ‘IJSKONINGIN en CIA Trol- PLO-Kaag Anis -al Qaq’ ( Kaag is zich nu samen met ‘Taxfree-Queen Exotica -Maxima’ Ongehoord aan het hoeren bij het NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’  van Duivel Schwab (video’s)) willen ON! de mond snoeren Ongehoord zelfs in Pedo-Rapits-Meetoo- Nederland van Rutte&Co:

Geen Complot: Waanzinnige- Klasse Justitie is dat nergens in Nederland door het ‘US-Puppet- Rutte-Nazi-regime’ en hun corrupte IND en/of OM en/of Politie gecontroleerd wordt of er tussen die Oekraïense Vluchtelingen bijv. AZOV- Nazi’s en /of Oorlogsmisdadigers en /of misdadigers en/of kinder- verkrachters zitten. Sterker nog Oekraïense Pooiers en ‘Mensen-Laagste Klasse-Demmink- Rose-Pedo-Ed Nijpels-Hoofdofficier Vincent Leenders van OM Amsterdam-kinderen handelaren’ worden door een corrupte ‘Nazi-Zorgtoeslag-Rechtbank’ vrijgelaten om zgn. tegen de Russen te gaan vechten met hun Slaven- te jonge aan de drugs gehouden- Hoeren(Video’s).

Geen Complot: ‘Taxfree-VOC-Genocide-Nazi -King Willem’ heeft ‘SS-onderonsje met ‘CIA-AZOV-Nazi-Puppet- Minister Dmytro Kuleba en met ‘CDA-Rat-in pak-Brievenbus-Witwasser- Hoekstra hoe de ‘CIA-Zelenksi-Oligarchen-Kliek’ zijn US&EU miljarden hulp kan Witwassen op de VVD- Zuidas te Amsterdam& Busch bekent eindelijk zijn en SS-NATO- Massamoorden en Oorlogsmisdaden(Video’s).

Geen Complot: ‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown&In de US worden meer kinderen doodgeschoten in een dag dan in de Oekraïne sinds het uitbreken van de ‘Nazi-Elite-US-Proxy-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland& Thijs Römer Neefje van ‘Talpa-Pedo-Rapist-Metoo-Kids Voice- Zet Boss-Römer’ van NL-Epstien-Pimp-John de Mol’ ook een ‘D66&VVD-Johnny de Mol-Kinderlokker’, die niet wordt gearresteerd &’Taxfree-Queen Exotica Maxima& Puppet Rutte en zijn bendeleden Kaag, Ollongren,etc. weer op jaarlijks bezoek bij hun Boss Duivel Schwab voor ‘NWO-reset-orders(Video’s)

De corrupte en markant altijd liegende Top Politici a La de VVD-boef ‘Pinoccio -Rutte, al dan niet in de NSB-Tweede-Slaap-kamer en hun corrupte slaafse dienaren het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtelijke macht’ en hun ‘Kinder-porno &dieren sexs-NSB-politie‘ en hun Media-Slaven de Junkie- BN-ers maken Nederland Firts in niet vervolgde Elite-Pedo-Rapist & Meetoo-ers van in hoofzaak al dan niet ontvoerde ( Zorgtoeslag)- kinderen uit de Laagste Klassen en/of wezen en/of geestelijk gehandicapte kinderen. Zie hierna hoe de ‘AIVD-OM en Politie informant-Moordenaar en Junkie Peter R. de Vries’ schaamteloos en stijf van de cocaïne en kennelijk gezien zijn hese piep stem met ‘D66-Vibrator- Freakje Rob Jetten'(Video’s) in zijn corrupte reed het verkrachten van een geestelijk gehandicapt meisje door een verwarde Baardman goed bralt en goed bralt dat de corrupte Pedo-Rechter deze verkrachter conform de Wet niet het land uit zette alsof hij Rutte en/of Kaag en/of Segers en/of Hoekstra en /of Boy Klaver en zijn PvdA-Hoertjes& de ‘dr. Goebbels-AIVD-Staats-NPO&NOS-journaal’ is met als Boss de ‘Pimp en Mega-fraudeur Frans Klein en/of de Pedo-‘Meetoo-Talpa/SBS Maffia-Zet boss van ‘Epstein-Pimp John de Mol’ Römer is. Allemaal Elite en BN en Politici en OM en Gerechtelijke macht en Politie misdadigers, die als in Nederland de Rule of Law en mensenrechten zouden gelden in een Tbs-Kliniek en/of de gevangenis zouden zitten, maar Pas op voor de Russen en/of Chinezen.

Geen Complot: En zie hierna hoe de ‘AIVD-OM en Politie Informant-Junkie en Moordenaar Peter R. de Vries de beruchte Top VVD-er en ex OM Boss straatkinderen verkrachter o.a. in Turkije Demmink tegen beter weten in verdedigt bij zijn gabber in crime –BN-Hoer-Junkie Jaknikker -Pauw(video’s):

Geen Complot: 7-year-old found with loaded gun at SC elementary school, maar Pas op voor de Russen en/of Chinezen.

Geen Complot: A a 14 Yera old was Arrested Before He Could enter school,maar Pas op voor de Russen en/of Chinezen.

Geen Complot: Two in custody, paintball gun found after lockdown at Northfield High School in Denver, maar pas op voor de Russen en Chinezen

Ondertussen en Geen Complot:
Nederlandse journalist doet verbazingwekkend en schokkende de SS-NATO-vondst in voormalig hoofdkwartier Nazi-Azov-bataljon

Tot Slot:
Geen Complot: Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbuikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De- Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this: