(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News)

AMSTERDAM-NOIR-Wij stelde al maart 2022 dat Joe en Hunter Biden vuistdiep in Bio-Lab Oekraïne”zat & Kleine meisjes & kinderporno & Gevestigde Orde steelt idee Vluchtelingendorpen van Stem v d Straat Partij”(Video’s) en dat is nu onomstotelijk bewezen.

De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksrecht Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure   Pooiers-Speed boot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Geen Complot:
America First: leerling (7 jaar) op lagere school met geladen pistool net na massamoord op school in Texas en NL First in ‘Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss-Kaag & Rutte Doctrine’& Junkie-BN & Politice & Gerechtelijke macht Pedo-Metoo-er, maar Pas op voor de Russen en Chinezen en steun onze ‘CIA-AZOV-Nazi-Oekraïne’& Halsema: Laat de Nederlandse woningzoekende en Dak en Thuislozen en de arme de RamBam krijgen: Ik en mijn (Duivelse)soort en onze (Nazi)-Oekraïners gaan Groen voor NL arme sloebers en Ajax”(Video’s)

‘Crack-Head Hunter-Biden- Laptop van Hell’ bestaan niet bij de ‘ corporate crime- CIA-CNN en hun ‘EU- Slaven -dr. Goebbels- Staats-Outlets’ de’ MI6-BBC’ en de ‘AIVD-NPO& NOS-journaal’ aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (de Waarheid)” van Pimp en Mega-Fraudeur Frans Klein”:

Geen Complot:
Bizarre wending in verhaal over Amerikaanse -CIA-Pentagon- Joe& Hunter Biden-NAZI-AZOV- actor&Clown Killer Zelensky- Corona-biolabs in Oekraïne.

De US 40 miljard financiële steun aan CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne is Bloed-zwijggeld en verdwijnt in de zakken van corrupte ‘Oekraïense- Nazi- AZOV-Oligarchen-Killer- politici'( en de ‘Duivelse-US wapenhandelaren’) die de geheimen van Elite-misdaadfamilie kleine meisjes snuiver- Joe-Biden& Creak-Head zoon Hunter verbergen, zegt Pearson Sharp van One American( real)- News.

Geen Complot:

Ukrainians SS-guards took part in extermination’At Demjanjuk trial, Holocaust survivor says SS-Ukrainian guards outnumbered Nazis 10-to-1 at Sobibor camp.

“Ukrainian guards outnumbered Nazi SS men 10-to-one at the Sobibor death camp, but they fell strictly under the Germans’ authority, a Jewish survivor testified Wednesday at the trial of John Demjanjuk.Ukrainian-born Demjanjuk, an 89-year-old retired Ohio autoworker, is accused of serving as a low-level SS-guard at the camp in occupied Poland and is charged with accessory to murder in 27,900 deaths. It is the first time a conviction has been sought against someone so low-ranking without proof of a specific offense. Demjanjuk rejects the charges, saying he never served in Sobibor or any other Nazi camp.Witness Thomas Blatt, 82, has told the Munich state court he did not remember Demjanjuk from Sobibor, where he was a prisoner in 1943. In his first day of testimony Tuesday, however, Blatt said that if Demjanjuk was there, he would have been involved in the extermination of Jews”Read More:https://www.jpost.com/international/ukrainians-guards-took-part-in-extermination

Geen Complot: Onafhankelijk Journalist Sonja vandenende:

Afgelopen dagen ben ik naar Marioepol getrokken. De meeste huizen, winkels en infrastructuur is kapot. De meeste mensen zeggen, die ik gesproken heb, dat het Oekraïense CIA-leger ism het hun CIA-Nazi- Azov bataljon de stad kapot gemaakt heeft. Het Azov bataljon heeft nu alleen nog de fabriek Azov staal in handen. Bewoners hebben geen water, gas of elektriciteit meer, daar wordt aan gewerkt en moeten noodgedwongen hun eten op een veilige plek, in het park, koken.

Geen Complot:


Verzetshelden Rand Paul& Robert Jensen& Steve Brown: This is the danger of a ‘One-world-Elite-Nazi-Word-Economic Forum- SOROS-Gates, etc.-government’ from ‘Devil Schwab’ with Puppets like ‘Taxfree-Queen Maxima’& ‘Pedo-Bazen-Rutte&Kaag& ‘ÇIA-Puppet-Nazi-Zelensky’.D66-Minster-CIA-Trol-Kaag bekent haar misdaden tegen het Volk(Video’s)

Zoals de biolabs, die ‘niet bestaan’ en die het CIA-bedrijf van Creack Head Hunter Biden heeft gefinancierd. Uit de tienduizenden e-mails die zijn aangetroffen op de Psychopaten laptop van Hunter Biden is gebleken dat de zoon van de Amerikaanse Puppet- president CIA-Corona-biolabs in ‘Nazi-CIA-Oekraïne heeft gefinancierd en de hele dag al dan niet te jonge Creack Head-hoeren en zijn hoerige’ Creack Head-schoonzus’ van zijn net overleden broer lag te neuken en dagelijks open en bloot cocaïne te gebruiken als een door gedraaide psychopaat en allemaal betaald door de CIA . US& -Puppets-Rutte&Kaag& Hoekstra en Segers& Haslema en hun ‘dr. Goebbels-Staats-AIVD-NPO& Journaal houden vol dat Biden en Hunter en Schwab Oké zijn en stellen :” wij doen altijd mee met hun“( ze moeten wel anders zitten ook gelijk in de honger Bijstand en of een Tbs-Kliniek en/of in de gevangenis of erger ‘vermoord-ongeluk-zelfmoord, etc.) .

Volgens de Russen werden daar biochemische wapens geproduceerd op verzoek van het misdaadsyndicaat van Pedo-Rapist-Biden en de CIA en dat is nu ook bewezen dat het war is. De Russen hadden gelijk, stelt Sharp. Zie Schokkende Video van zegt Pearson Sharp van One American( real)- News : https://www.ninefornews.nl/bizarre-wending-in-verhaal-over-amerikaanse-biolabs-in-oekraine/

Drie maanden voor corona; Geen ‘China-Corona’, maar ‘US-Biden-Corona
Het duivelse Oorlogsmisdaden Amerikaanse ministerie van Defensie met zijn eindeloze oorlogen investeerde in november 2019 in Zijn Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne tonnen in onderzoek naar corona, drie maanden voordat de WHO het virus deze naam gaf. De ‘US-Taxfree-War Crime-Fracking Gas en Wapenhandel-Killer-Pedo-Meetoo-Rapist-Elite’ en hun Puppet Creack Head-Hunter-Biden financierden onderzoek naar het coronavirus voordat het officieel bestond in dezelfde labs die volgens de overheid niet bestaan.“Is Joe Biden persoonlijk verantwoordelijk voor het creëren van Covid-19?” vraagt Sharp. “Is dit het Biden-virus?”Hetantwword is JA!!!!!!

Eén van de grootste: Wat u niet ziet bij de ‘dr. Goebbels-Staats-NPO: Russia Controls Almost All of Luhansk as It Makes Gains in Eastern Ukraine.We are being sent to certain death by ‘CIA-Nazi-&actor-Killer-Clown -Zelenski’,” a 70 year old volunteer soldier said in the Telegram video. “We are not alone like this, we are many.”& ‘Pschyco War-Crimenal-Nazi-Blinken’ wants War with China& Iran. Duivels- Rutte&Kaag&Halsema’:”het is Oké,wij doen altijd mee met onze Bazen de US”(Video’s).

“Is het toeval dat één van de grootste biolabs ter wereld zich in ‘Nazi-AZOV-Marioepol bevindt? Een stad die onlangs door Rusland is bevrijd van de Oekraïense-AZOV- nazi’s die gefinancierd en getraind worden door Amerika.”“Rusland is niet de agressor,” benadrukt Sharp. “De US-Taxfree-Killer-Elite, het War Mongul- Pentagon” en hun bondgenoten(kuch) Slaven Europa en de SS-NAVO zijn verantwoordelijk voor dit conflict.”

Tot Slot:
Geen Complot: ‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De- Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this: