( van onze wordt Wakker redactie)

ÁMSTERDAM-NOIR-‘D66 Metoo-Pedo Rapist -Opperhoofd& corrupte Haagse lobbyist -Rat in pak- Frans van Drimmelen’: Kaag & Dochter domme Gans Sanna doen wat ik wil en daarom ga ik altijd van Bil tot Bil, ook bij wie niet wil.70% van de miljarden die de Oekraïne vangt van de US&EU&UK verdwijnt direct in de zakken van de ‘CIA-Puppet-Zelensky-Maffia-Oligarchen-kliek’(Video’s)

Slowaakse parlementsleden lopen terecht weg bij ‘dr. Goebbels- Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (De Waarheid)-speech van ‘CIA-Nazi-ÁZOW-president-Puppet- Zelenski: ‘Hij is een Oorlogshitser en Nazi en leugenaar en Puppet van de CIA &Waarom zo’n beetje alle zgn wereldleiders als Puppets-Boy’s Macron&Rutte&Trudeau& CIA-D66-Trol-Kaag& CDA-Duivel-Hoekstra & Zelinsky & Scholz aka “Hitler is wieder da”en Taxfree-Queen Maxima& Klaver&PvdA als schoothondjes achter ‘Duivels-Klaus Schwab& Soros’ aanlopen’(Video’s)

Geen Complot: ‘D66-Pedo-Rapist-Metoo-partij -Freakje-Minister Jetten’: Tarief warmtenet toch niet voor de winter los van extreem hoge gasprijs, want zij moeten ook mee betalen aan de ‘US-Nazi-Petro-Dollar-Proxy-Oorlog’ tegen Rusland& EU'(u dus) gaat ook nog een keer 200 miljard meer betalen om ‘US-Fracking Gas’ te kopen in plaats van Russisch Gas, maar Pas op voor de Russen, hihihihi,hahahaha.(vIdeo’s)

Incident met Oekraïense vlaggen:
Complot Denkers worden weer op hun wenken bediend:Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Nazi-‘(AZOV)-Oekraïense militairen en niet door Russische militairen & ‘CIA-Trol &D66- Pedo-Metoo Boss-Kaag deze maand weer naar ‘NWO-Elite-Nazi-Killer-World Economic Forum& ‘Taxfree-Queen- Exotica-Maxima’ naar ‘Corona-Duivel- Pedo-Epstien-Rapist- Gates : ‘Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!(Video’s)

Kaag had al de Leden van te voren opgeroepen om uit solidariteit met CIA-Nazi- Oekraïne en Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (de Waarheid) ook de Oekraïense Vlag mee te nemen. Dat leidde tot een gênante incident, want een groot aantal Top-Leden hadden niet alleen cocaïne en kinderporno en dieren sex boekies meegenomen, maar ook Vlaggen van het ‘Nazi-AZOV-regiment’ en wat Buttons die het’ Nazi-AZOW-Regiment dragen van de SS als zij bijvoorbeeld Russische krijgsgevangen vermoorden en/of andere Oorlog-misdaden plegen(Video’s) die u nooit ziet bij de ”dr. Goebbels- Staats AIVD-NPO&NOS-Journaal’.

Neuk en Snuif-&Vreemdganger-gabber Franc Weerwind’ van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol hoofdspreker.

Smeerpoets Franc was aanwezig en de Hoofdspreker om alle aanwezige ‘Elite-D66-misdadigers’ gerust te stellen. Hij zou er voor gaan zorgen dat de komende jaren zolang hij Minister is van Geen Rechtsbescherming voor het gewone Volk en vooral hun kinderen is dat geen een van de Pedo-Rapist-Meetoo- Top D66-er en VVD-ers en PvdA-er en Groenlinks-ers en bekende John de Mol BN-ers a La Marco Borsato, Ali B. en dat ‘Pedo-Rapist zooitje van de Voice en niet te vergeten de Zorgtoeslag en Oorlogsmisdadigers-Kaag, Rutte, Hoekster en Segers (Video’s) de gevangenis is zal gaan. Hij kreeg een staande ovatie.

De ‘Pedo-Rapits-Metoo-top’ van D66-DDR-66 was gisteren op zondag ‘voor het zingen de Kerk uit’ en zou zich zogenaamd verantwoorden tegenover de leden van de partij over de Misdadige verkrachtingen van o.a. Penthouse Pechthold en Hopsa der Opsa- Frans van Drimmelen” en vele andere Top-D66-Verkrachters met geen integriteitskwesties. Een deel van de Elite-Misdaad-bijeenkomst” vindt achter Noord-Koreaanse gesloten deuren plaats. Kwade tongen beweren dat in de D66- Top kringen’ de al jaren bekende verkrachters Penthouse-Pechtold en ‘Hopsa der Opsa- Frans van Drimmelen’ voor de Noord- Koreaanse- sexs- vergadering begon eerst in een achter kamertje met zijn tweeën de Hautaine IJskoningin-CIA-Trol- Kaag-Anis al Qaq uit elkaar hebben getrokken of omgekeerd Kaag hun uit elkaar getrokken. Het schijnt dat Freakje Rob Jetten misbruikt werd als D66-Vibrator, maar in wiens kont en/of anus Freakje Jetten ging is gewoon bij D66 niet te raden , niet dan dan . Ook de pers en de politie ( wel de AIVD) is daarbij dus niet welkom, wel te jonge schandknaapjes en/of te jongen meiden uit weeshuizen bij voorkeur nu uit Rusland.

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: