(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Catalaanse Premier Puigdemont: de Tijden van Franco& Hitler zijn weer terug in EU&US(Video’s)

Complot?
Advocaat Reiner FÜLLMICH tegen de ‘NWO-Elite-Nazi -Corona-Oorlog’s-Misdaden’ tegen menselijkheid tour en eist net als FVD een tribunaal. Iedere 5 seconden sterft een kind van de Honger door het ‘Biden-Rutte-Holocaust-Kapitalisme’ maar u hoort alleen Oekraïne en Dood aan de Russen& Reiner FÜLLMICH en Assange &Baudet in de ‘dr. Goebbels-Westerse Pers’& ‘Taxfree- Koningin Maxima’ op bezoek bij Gates Foundation: ‘Complotdenkers worden zo wel heel royaal bediend’(Video’s)

Terwijl de Westerse ‘War crime- Pedo-Killer-Elite’ en hun ‘Fake News- Pers a La NPO/NOS van de dakén schreeuwt dat Rusland voor Oorlogsmisdaden moet worden vervolg wordt Assange voor het openbaar maken van Oorlogsmisdaden van diezelfde ‘Wester War Crime- Killer-Elite’ door ‘UK-Pedo-Lynch Court” uitgeleverd aan de US-Oorlogsmisdadigers om te worden vermoord& D66 -Metoo Pedo-Rapist-Elite-partij’(Video’s)

Why We Should Not Admire ‘CIA-Puppet-actor & Killer-Clown-Zelensky’.’NWO-Elite-Killer Puppet-Keizerin Halsema& VVD-Boef van der Burg& dr.Goebbels-NPO”:’Oekraïense-blanke-AZOV-‘Nazi’s’ meer dan welkom in Amsterdam en Holland(Video’s)

‘GroenLinksRechts- Fascistische Keizerin- Halsema’: ‘Psycho-Killer-Nazi-Mamuka Mamulashvili en zijn Georgian-Nazi-Legion-moordenaars’zijn meer dan welkom in mijn Amsterdam!(Video’s)

(-)

“(-)””Over een tijdje kan u Psycho-Killer-Nazi-Mamuka Mamulashvili en zijn ‘Nazi-Moordenaar -bende’ samen met hun grote ‘Fan- CIA-Nazi-D66-Trol Sjoerdsma”tegen komen in Amsterdam van Halsema rond scheurende in een peperdure Elektrische ‘GroenLinks Rechts- SUW-Bakfiets’ cadeau gekregen van ” D66-DDR-66-Rapist-Metoo-partij en GroenLinks ‘Nazi-liederen zingen en zuipen en cocaïne en/of speed snuiven( op uw Kosten) en Joden en Black”s en Homo’s en Lesbo’s en arme bejaarde aanvallen en daarna naar de Hoeren op de Wallen, Heil Hitler en Halsema en Sjoerdsma en zijn , ‘Dolle Nazi- Dood aan de Russen-pret’ in Amsterdam. Nou wij zien het al voor ons: Nazi-Mamulashvili en zijn ‘Nazi-Moordenaar -bende’ samen met hun grote ‘Fan- CIA-Nazi-D66-Trol Sjoerdsma’ samen opgevouwen in het bakje van de GroenlinksRechts-SUW-Bakfiets dronken en stijf van de cocaïne en/of speed rondscheuren in Amsterdam luidkeels in het gebroken Engels en Oekraïens: “Dood aan de Russen, Homo’s. Joden, Black’s en Lesbo’s en arme bejaarde en waar zitten onze Oostblok -Hoeren krijsen”.(-) Meer Lezen&Video’s: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2022/05/06/wat-u-niet-ziet-bij-de-npo-nos-journaal-corrupt-top-nazi-lawmakers-in-us-congress-hosted-war-crimenal-nazi-mamuka-mamulashvili-an-infamous-nazi-cia-georgian-legion-warlord-and-drugsdealer-who-has/”

Persvrijheid? Nederland zakt 22 plekken op ‘Nep en fop-lijst- persvrijheid ’,omdat ‘AIVD-OM-Politie informant&Moordenaars – ‘journalisten’-Peter R. de Vries& Martin Kok zijn vermoord en busjes van ‘dr. Goebbels-Fake News- NPO/NOS’ worden aangevallen door het ‘kaal geplukte en altijd voorgelogen Volk door het regime Rutt1,2,3,4.aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange”.

De corrupte ‘Franco-Nazi-Spaanse politie aka” Dood aan de Russen en arme mensen en Assange en Poch” heeft een Oekraïense ‘Journalist- blogger opgepakt in de Catalaanse stad Tarragona. De journalist, Anatoly Shariy, bericht niet volgens de richtlijnen van de CIA en de EU-Taxfree-Killer-Elite aka ” Dood aan de Russen en arme mensen en Assange” en heeft geregeld meer dan terecht kritiek op de Oekraïense ‘CIA-puppet acteur& Killer-Nazi-Clown-Killer- president Zelensky en ‘zijn’ US- Vazal- Staat- AZOV-Nazi-regime”. Maar vlak Nederland niet uit met het altijd liegende regime Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers op dit cencuur terrein:  “AIVD-Moordenaar-Peter R de Vries&Pedo- Kees van der Spek–Rat & NSB-er-Norbert Dikkeboom’ en zijn alte kameraden bij politie en Justitie  achter ‘Noord Koreaanse- arrestatie’ Willem Engel’& Volgens de Westerse  hysterische ‘dr. Goebbels- Fake news- Media’ is Poetin Gek geworden en staat Rusland op het punt zich over te geven, maar ondertussen Kust ‘Pedo-Binden’ de gat van Keizer XI Jinping voor steun tegen der Russen(Video’s)”.

‘Capo di tutti capi Putin’ explains the military situation(Video).En FvD van Houwelingen legt de oorzaak uit van de ‘US-NATO-Canada-Australië- Oekraïne-Rusland –Oorlog’(Video) tot grote schok van de ‘NSB- Tweede Kamer’& Advocaten: MH17-verdachten net als Wilders & Tahgi & Holleeder & Steve Brown & Co & Brinkman& Micha Kat& ‘Anti-Corona- demonstranten’ & Zorgtoeslag slachtoffers& Julian Poch krijgen geen eerlijk proces&’CDA Rat in pak-Hoeksta’ door WHO ontmaskert als  ‘Biolab-leugenaar’ :WHO adviseert ‘CIA-Nazi-Oekraïne’ gevaarlijke ziekteverwekkers in ‘CIA-gezondheidslabs’ te vernietigen(Video’s)

Maar niet de FVD voorspelde de US-Proxy- Oekraïene-Oorlog tegen Rusland en de arme mensen en Assanage. Ook wij voorspelde al in 2020 de ‘Rusland-US- NATO- Nazi-Oekraïne Oorlog’(Video). ‘CIA-PLO-Trol- D66- IJskoningin -Sigrid Kaag- Anis-al Qaq aka “Dood aan de Russen en arme Nederlanders”: ‘Belasting op benzine en Gas en Licht en Voedsel kan er niet af, want dan gaat mijn ‘Elite-Witte scholen-onderwijs’ kapot en koop net als ik een Tesla en een ‘Yuppie-SUV-Elektrische-Bakfiets’(Video’s)

Wat u niet ziet bij de NPO&NOS-journaal: How Ukraine’s Jewish -CIA-puppet-President, Volodymyr Zelensky, Made Peace with Neo-Nazi Paramilitaries on Front Lines of War with Russia

March 10, 2022 Alexander Rubinstein and Max Blumenthal Admin, Archives, Europe

Ukrainian President Volodymyr Zelensky awarded Right Sector commander Dmytro Kotsyubaylo the “Hero of Ukraine” commendation on December 1 / credit: Focus.ua
Ukrainian President Volodymyr Zelensky awarded Right Sector commander Dmytro Kotsyubaylo the “Hero of Ukraine” commendation on December 1 / credit: Focus.ua

Editor’s Note: This article was originally published by The Grayzone.
Onafhankelijk en niet corrupte journalist Shariy s die in de Oekraïne twee moordaanslagen overleefde en de waarheid bericht was op de ‘censuur- Assange en Kill Poch- internationale Interpol- opsporingslijst ‘gezet door ‘CIA-puppet ‘-acteur& Killer-Nazi-Clown- president Zelensky van de ‘US-Vazal Staat- AZOV-Nazi-regime’ door op verdenking van landverraad wat complete dodelijke en censuur onzin is en in strijd met de Persvrijheid en mensenrechten , maar dat, meldt het Westerse dr. Goebbels-persbureau Reuters niet. Eerder meldde de ‘CIA-Oekraïense-Nazi- Moordenaars& Martel-veiligheidsdienst’ dat de journalist is aangehouden bij een gezamenlijke operatie van de extreem corrupte ‘NWO-Nazi-Elite-Spaanse en Oekraïense autoriteiten net als toentertijd Poch in de val was gelokt in Spanje om de ‘Taxfree-Feodale-Misdaad King Willem’ en zijn bruid Queen Exotica Maxima (Video’s) uit de wind te houden dat haar vader ÇIA-Nazi-Zorreguieta  een grote Massa- Moordenaar van zijn eigen Volks was.

De’ CIA-Nazi-veiligheidsdienst’ liegt dat Shariy “op onwettige wijze informatie verspreidt net als toentertijd Assange die schadelijk is voor de nationale veiligheid van de ‘CIA-Nazi Oligarchen-Maffia-Kliek’ van ‘CIA-puppet- acteur& Killer-Nazi-Clown- president Zelensky’ van ‘US- Taxfree-Fracking Gas en Wapenhandel- Killer-Elite’- Vazal- Staat- Nazi-AZOV- Oekraïne’.”

De corrupte Moordenaars en Martel-dienst” liegt redenen te hebben om aan te nemen dat de verdachte handelde in opdracht van buitenlandse instanties. Journalist Shariy werd al een jaar voordat de oorlog uitbrak als verdachte aangemerkt door ‘CIA-puppet- acteur& Killer-Nazi-Clown- president Zelensky’, omdat hij toen veel artikelen publiceerde over de corruptie van de ‘CIA-Nazi- Maffia-Oligarchen- Kliek’ van ‘CIA-puppet- acteur& Killer-Nazi-Clown- president Zelensky’ en de moorden op journalisten en nu o.a. de moorden op Russische krijgsgevangen en dat etnische Russen, Homo’s, Lesbo’s, Joden en Blacks en arme mensen uit het midden Oosten zwaar werden en worden gediscrimineerd en zelfs mishandelt en gedood. En over het voorgaande horen wij de ‘dr. Goebbels- AIVD-Staats-NPO en NOS-journaal’ nooit over. Is dat geen landverraad van de NPO&NOS de Propaganda- Outlet van het ‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo Bazen- regime Rutte&Kaag & Hoekstra&Segers’?

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’ in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne. Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.