( van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Elite-NWO- Nazi’s- Klaus Schwab & dr. Mengele Musk planten in Chip in u hoofd & Big-Elite-Corona-Maffia- Pharma in uw lichaam. Rutte & Kaag & NPO-Buitenhof het is Oké, maar Pas op voor de Russen(Video’s)

VVD-Moordenaar& Jeugdzorg-uitplaats-Maffia-Boss-Teeven’& ‘Karate Bob'(Video)& ‘D66-Neuk en snuif -gabber- Minister- Franc Weerwind’ van Ali B. en Marco Borsato moet Jeugdzorg controleren(Kuch). Sen.Rand Paul Blocks Senate Vote on $40 Billion Aid to ‘CIA-Puppet-AZOV-Nazi-actor-Clown-Killer-Zelenski’& Oligarchen-Maffia& US Wapen dealers, because 40 millon People have Hunger in the US. ‘US-Nazi-Puppets-Rutte& Kaag& Hoekstra&Segers’:” Al hebben wij 4 miljoen mensen die leven op het randje van Financieel omvallen, wij gaan door met het sturen van miljarden naar onze held Zelenski en de US-Wapendealers”.

Bill Maher kan niet begrijpen wat er is gebeurd met de wereld die hij ooit kende, zoals hij klaagde tijdens Real Time op vrijdag op HBO.

Meerdere keren tijdens de show stak een geërgerde Maher zijn handen in de lucht en vroeg hij zich af hoe gek het leven in deze Verenigde Staten EN DE eu is. Voorbeelden hiervan: “Vroeger was het liberaal om achterdochtig te zijn tegenover defensieaannemers”, zei hij tijdens een bespreking van het besluit om $ 40 miljard naar Oekraïne te sturen. Later, tijdens een discussie over de ruzie over dr. Mengele- Elon Musk’s Twitter-bod: “Vrijheid van meningsuiting was ooit belangrijk voor die nu compleet Waanzinnig en Oorlog zuchtige Nep en Fop-liberalen GroenLinks Rechts, PvdA-Hoertjes, ‘D66-Pedo-Rapist-Metoo misdaadgroep& VVD-misdaadgroep ”Dood aan de Russen, arme mensen en Assange( de Waarheid)’ in dit US en zijn EU-Slaven.”

Geen Complot: Discriminatie en Misdadig van ‘Regiem Rutte & Kaag, Hoekstra & Segers &’GroenLinksRechts en ”NWO-Keizerin Halsema en PvdA-Hoertjes: in AZC Ter Apel liggen asielzoekers met een tintje’ ( en NL Veteranen) uit Afghanistan, het Midden Oosten,’Z.O. Azie, Afrika op grasveld’ voor de nacht, terwijl de blanke Oekraïense- (AZOV-Nazi)- Vluchtelingen direct VIP naar een Luxe hotel gaan in o.a. Amsterdam(Video’s).

Geen Complot: NWO-Elite-Nazi-Waanzin en Misdadig’: 38 miljoen mensen lijden Honger in de US en 60 miljoen EU en 1.5 miljoen UK, maar ‘US-40 Miljard’ naar de ‘NWO-US-War-Crime-Killer-Elite-Nazi-Oekraïne-Petro-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland en dat is een schending van de mensenrechten van alle mensen die honger hebben in de US,UKen EU.& Oekraïne lijdt meer verliezen dan u ziet in de Westerse Media(Video)

Geen Complot: Terwijl de ‘Olie-Coup’ aan de gang is in Venezuela is US & NL Dying: Drugs & Homelessness & ‘Labbekakken-Slaven & Rovend ‘Rat in pak-Gajes ‘in NL(Video’s)

Geen Complot: Wat u nooit ziet bij de NPO&NOS-Journaal: Kijk: Interview afgekapt na opmerking over ‘CIA-Puppet- Nazi-AZOV-Zelenski’ die foto van zijn soldaat met SS-embleem plaatst& US geeft een extra 40 miljard uit voor ‘Petro-Dollar-Proxy-Nazi-Oorlog’ tegen Rusland, terwijl 80 miljoen US-en 100 Miljoen EU Burgers niet te eten hebben& Filmpje: Yuval Noah Harari schetst huiveringwekkend toekomstbeeld bij ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum(Video’s)

In zijn afsluitende meer dan terechte tirade klaagde hij over “The audacity of it all”, en merkte op dat er geen grenzen lijken te zijn die niet kunnen worden overschreden, zoals rennen op het podium tijdens een liveshow (a la Dave Chappelle’s recente penseel met een noot), of knoeien met Mike Tyson. “Wie heeft de metaverse nodig als je in het echte leven kunt doen wat je wilt?” vroeg Maher Hij merkte op dat het afgelopen jaar 11 Walgreens- en zes CVS-winkels zijn gesloten in San Francisco, terwijl die stad & Seatle en vele andere steden afdaalt in virtuele anarchie en extreme armoede en Junkie-Hel.

En weer worden de Complotdenkers op hun wenken bediend: ‘NWO-Elite- Nazi’s-CIA-Soros -Puppest-Zelenski’&’D66-Pedo-Rapist-Metoo- Partijleider& Minister Kaag- Anis al Qaq’ te gast bij ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum’ en Maxima bij ‘Epstein-Pedo-Rapist-Corona-Duivel – Taxfree-Gates’ zijn mede verantwoordelijk voor 17 miljoen kinderen die jaarlijks sterven van de Honger al voor de ‘US& EU-Nazi-Proxy-Petro-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland.

“Wanneer hebben ze winkeldiefstal gelegaliseerd? Vroeger was er schaamte, of in ieder geval een vaardigheid.” Nu, “CVS is geen winkel. Het is een dierentuin voor strips voor het bleken van tanden.”Maher gaf toe dat, hoewel er problemen zijn met de Red Neck-Nazi-politie, “we niet kunnen toestaan ​​dat ze worden opgejaagd en gericht.” Hij voegde eraan toe dat het publiek niet zo verwikkeld kan raken in wat de politie niet zou moeten doen dat ‘we El Salvador worden , trouwns ook door de schuld van de US-Taxfree-Killer-Eliet ‘. Hij wees erop dat de Nep en Fop-Democraten en de NWO-Elite Nazi’s Nep en Fop Librale GroenLinksRechts & PvdA-hoertjes& VVD-misdaadgroep & D66-Pedo-Rapits-Metoo crime groep er graag op wijzen dat de misdaad vroeger erger was. ‘En wie geeft er om,’ zei Maher. “Ik leef nu.”

De Nep en Fop-Democraten met hun demente ‘kleine meisjes snuiver Biden & Crack-Head Zoon Hunter Binden’ kunnen kiezers vertellen dat het niet zo erg is, maar hun oppositie kent de waarheid. Vervolgens brak hij door naar een toespraak van Mad dog Pedo-Rapist-Metoo- Donald Trump waarin de voormalige president beloofde dat de misdaadchaos “hier en nu stopt”, behalve van zich zelf en van Biden&Zoon en zijn echte Bazen de 1% Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters a La Taxfree-Genocide King Willem van Holland.

“Dat is een krachtig campagnethema als het voelt alsof alles in het spel is, ieder voor zich”, waarschuwde Maher.

Tijdens het panelgedeelte van de show sprak Maher met Ian Bremmer , president van Eurasia Group en auteur van het nieuwe boek The Power of Crisis: How Three Threats – And Our Response – Will Change The World, en Jane Harman , die zes jaar diende termen in het Huis van Afgevaardigden en is nu een Distinguished Fellow en president emerita van The Wilson Center.

Na de verplichte Roe v. Wade-discussie die weinig verschil van mening opleverde, ging het gesprek over Twitter en Musk’s bod op de sociale-mediaservice.

Geen Complot: Noam Chomsky Stelt Volksnieuws in gelijk(Video): Op naar de ‘Derde Kernbom-US- Oekraïne-Wereld Oorlog’& Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden”, president-puppet- Kleine-meisjes-snuifer- Biden’ gaat aftreden’(Kuch)(Video’s).

Bremmer zei dat hij onderneemt of Musk de beleefdheid kan herstellen als hij Twitter koopt. Hij wees erop dat hij er in zijn eigen tweets dol op is om dingen op te zwepen.Maher merkte op dat het op die basis beschuldigen van Musk vergelijkbaar is met mensen die hem aanvallen omdat hij dat ‘Nep en fop -War Monguls- Dood aan de Russen en arme mensen en Apanage ( De Waarheid)- GroenLinks, PvdA, VVD, D66-links belachelijk maakt. “Het is waar de komedie is.”Harman erkende dat “Elon briljant is”, maar waarschuwde hij dat hij voorzichtig moest zijn met wat hij wenst. Als Musk’s belofte om ‘Made in USA Hate Jezus- Pedo-Rapits-Metoo- Trump en anderen meestal Verzetshelden tegen de ‘NWO-Nazi-Elite-Killers en het Top newes en docu’s Russia’-Today’ ,die van de dienst zijn verbannen te herstellen, uitkomt – “alle gekke dingen komen daar terug”, zoals Harman het omschreef – “zullen zijn Snake in Suits- aandeelhouders hun aandelen verkopen.”

Maher noemde dergelijke angsten “Stroman-argumenten”. Hij citeerde Musk’s recente grap-tweet dat hij Coca-Cola zou kopen en de cocaïne er weer in zou stoppen. “Toen ik dat las, voelde ik, oké, ‘Papa is thuis'”, zei Maher. “Zo zou Twitter moeten zijn.”Eerder kwam Rock and Roll Hall of Famer Rod Stewart langs op weg naar een residentie in Las Vegas in Caesars. Maher is al heel lang fan en bracht een geliefde single van “Maggie May” uit om zijn fanboy-bonifides te bewijzen.De chat was meestal oppervlakkige beleefdheden, hoewel Maher het gesprek probeerde te sturen naar Stewarts legendarische liefdesleven, door te praten over een incident in Stewarts memoires waarbij hij gebruik maakte van de badkamer in Le Dome voor een vluggertje tussen de gangen door. “Achteraf gezien is het niets om trots op te zijn”, zei Stewart. “Het was gewoon een tijdperk.” Hij gaf echter toe dat hij ervan geniet om een ​​rockster te zijn.

And Finely: The US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist- Epstein, Corona-Devil-Gates, Biden, Clinton, ect. and its UK, EU, Australia , Taiwan , Japan , Canada en Zweden en Finland Slavens have cut off Russian banks and Russia’s Taxfree-Devils-elite from the global financing systems. China has been slowly benefitting from the US-Nazi- Petro-Dollar-Ukraine-Russia chaos, as reports suggest that nearly 200 to 300 Russian firms scrambling to open accounts in Chinese banks. Many Russian companies have even announced that they are willing to accept Chinese yuan from customers. Does the western alliance understand the consequences of this move, Rishab Gulati debates on NewsX?

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: