(van onze wordt Wakker redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Leaked docs reveal how news agency Reuters secretly serves as a tool for the ‘UK-Taxfree-Royal-War Crime- Pedo-Rapist- Prince Edward- British’ (Video’s) influence just like the Dutch State ‘AIVD –NPO’& ‘ Goldman Sachs-MI-6 BBC’ & ‘corporate- crime – CIA-CNN’  &’CIA & MI6 Trol – Xenophobic statements- Alexey Navalny‘ across the world. 

Na het verschijnen van de schokkende rapporten ‘Jeugd-(Pedo)-Geweld-zorg’ sinds 1945’ en ‘Zorgtoeslag-(Zelf)- Moord’ is het een feit van Algemene bekendheid op het Vrije internet dat de grootse en gewelddadigste ‘Elite-afpers-Misdaadgroep’ in Nederland de Regering Rutte ,1,2,3 en zijn ambtenaren en zijn Gerechtelijke macht in vereniging  zijn(Video’s) . En laat die Ollongren nou ook lid zijn van die ‘Elite-afpers-Misdaadgroep’ en Levenslang thuis hoort in de cel en/of een Tbs-kliniek . Niet echt prettig voor psychopaat Ollongren om die waarheid op het internet te moeten lezen. Nou, en daar wil zij en haar ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem(Video’s)’ en haar Godfather de ‘VVD -Pedo-Boss-Rutte&Co’ wat aan veranderen.

Pedo- #Metoo–Vrouwen-Beuker -Johnny de Mol’ is de Duivelse braller op Kerstavond bij het schaamteloze NPO(Video’s).

Ondertussen: Amsterdamse ‘Monster-Rechter Broekhuis ‘ houdt Deksel op ‘ Miljoenen- Strijkstok-Beerput’ van Stimuleringfonds voor de Journalistiek(Video’s).

De corrupte D66 DDR66- Minister van Binnenlandse  Zaken en ‘Elite-Crime- Boss van de AVID’  ‘Jonkvrouw-Kajsa Ollongren’ is voor een hoorzitting met grote Westerse Taxfree-Elite-Crime- internetbedrijven’ zoals Facebook om nep   het Vrije echte nieuws aan te pakken. Dat bralde ze schaamteloos  in het ‘Neo Nazi- Ultrarechtse- reactionaire’  -staatstelevisie- bejaarde-programma WNL Dom NL op Zondag (Video’s)op dr. Goebbels -staatszender -AIVD-NPO 1(Video’s). “Ik ben in  dr.  Goebbels-gesprek met Facebook. We willen Duivels samenwerken om te zorgen dat we iets tegen heimelijke beïnvloeding kunnen doen, want dat doen wij al . Kijk als onze Johnny de Mol de Kerstavond (Videos) verzorgt op onze NPO , dan wordt daar op het internet schande van gesproken en aan dat soort berichten moet een einde komen, handen af van onze (pr-pedoMetoo)-Johnny, Rutte en King Willem, maar het aller belangrijkste is geen negatief woord( de waarheid)  meer over onze partij en onze ‘PLO-Partij leider Kaag’ en  haar adviseurs onze Top Pedofielen&Metoo-ers en mijzelf natuurlijk, hihihihihihi.”  

Liegende ‘Doofpot-Rutte’ te gast bij ‘Oerdomme Linda de Mol’: “Johnny heeft mij niet aangerand”(Video’s).

‘Jonkvrouw- Ollongren’ van de  D66 ‘DDR66-Partijlder-PLO- Kaag -al-Quq’ aka de‘Doofpot-’ #MeToo –Pedo-D66-ers partij’(Video’s) : ‘”Alleen aanbieders op internet toelaten met een “DDR66-Censuur-AIVD- Queen Minister Ollongren vergunning’ ”.  Die  ‘Noord Koreaanse – Censuur –vergunning’  moet volgens de ‘Censuur-Queen Ollongren de “George Orwell- & Ollongren-vergunning 2020’” gaan heten . Die vergunning moet er voor zorgend dat er alleen nog maar ‘dr. Goebbels-Staats-AIVD- NPO’ Fake News  en de corporate crime-  ‘AIVD-Fake News’ van de aan haar ‘bevriende’  ‘Maffia- Familie John de Mol&’ met zijn ‘Dwergzoontje- Pedo-Rapist- Metoo-Johnny de Mol’ & ‘Oerdomme- Linda de Mol’  op het internet  mogen publiceren.

Ollongren:” Kijk zo een bericht: ” ‘Dutch- D66- Pedophiles-#Metoo- party’& ‘NPO-Pedo-Kerst- avond-Johnny de Mol’& ‘Pedo-Horror-Jeugdzorg’&Prince Andrew&Fashion Billionaire Nygard(Video’s)” van Volksnieuws uit Amsterdam-NOIR zou dus verboden worden op  onze  “George Orwell- & Ollongren-vergunning 2020” internet, hihihihhhi, Leve dr. Goebbels“.

Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten Bas vanHout & Peter R. de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam(Video’s)’.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!