(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

Eis: tien jaar cel en tbs voor AVRO-DJ -Pedo-Romeo van ‘AVRO Voorzitter Ed Nijpels ’ die ‘Jongens-Slaven-bordeel’ runde als ‘Saville-Roofdier (Video’s)

Ondertussen , maar niet bij Linda&Rutte: Keizerin Halsema’& Huisjesmelker-Wethouder Van Doorninck maakt van Volkstuintjes met ‘Maffia-huurverhoging/afpersing’ van 800% tot ‘Yuppies- &Expats-Tuintjes’(Video’s) & D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’ doet vaag over miljoenen subsidiëren ‘CIA-terroristenleider’ in Syrië(Video’s)

De altijd  liegende ‘Premier&VVD-Pedo-Boss- Rutte’ is dit weekend  de eregast in  ‘Oerdomme- Linda’s Wintermaand’. Het ‘Bral- Zombie- bejaarde programma’ waar geen enkel persoon nog in geloofd die goed bij zijn hoofd is  en naar kijkt. Het is zondagavond te zien bij ‘Riool-SBS’ van ‘Bagger- psychopaat& Maffiabos John de Mol’. Van te voren was afgesproken dat Linda het pertinent niet mocht hebben over het feit dat ‘Mh17-Doofpot-Rutte'(Video’s) in de Tweede Kamer een onderzoek naar de honderden miljoenen -zwarte-subsidie  aan de ‘Massa- Moordende en Verkrachters IS-CIA& MI6 & AIVD-Baardmannen- strijders in Syrië’ weigerde en stiekem had tegen gewerkt.  Waarop Linda regardeerde:” Is dat een Show van mijn broer John  van de Voice of Syrië”.

Dat heeft een woordvoerder donderdag bevestigd, nadat Linda de Mol bij  (niet)-Privé TV zogenaamd  haar mond voorbij heeft gepraat om meer ‘Domme -kijkers naar haar ‘Bral-programma’ te trekken, want er kijkt geen hond meer na. Ze mag dan wel Oerdom zijn, maar liegen kan ook zij net als Rutte als de beste. Zo loog zij onlangs  nog dat zij nooit van haar vader met de veel oudere Top ‘VVD-Boef &Klimaat- Koning & ‘AVRO & Aasgieren-Deurwaarders -Voorzitter ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’ moest neuken:

Van Youtube verwijderd maar hier nog te zien:
SBS6 Thank you for the Music and Get Raped by ‘#Metoo-Junkie Johnny de Mol’ aka “De Allesneuker”(Video’s).  

De ‘Oerdomme Linda de Mol’ zal het zeker niet hebben met Rutte dat de haar ‘Elite-Maffia-familie ‘in drie landen een proces aan de corrupte ‘Pedo-#Metoo- Johhny de Mol- broekje’ is gedaan:” Kaes gaat in drie landen procederen tegen haar ex ‘Pedo-#Metoo-Johnny de Mol’(Video’s) “.

Wilders terecht woest na ‘Parasieten-Corona-motie- Veldman’ (VVD-misdaadgroep) voor ‘thuis -zittend -Zakkenvullen’(Video’s) en wordt nooit gevraagd door Oerdomme Linda. zo Dom is zij ook weer niet.

De ‘Oerdomme Linda de Mo’l zal Rutte ook zeker niet vragen naar zijn duistere banden zijn met met de ‘Politie-Media Huurmoordenaar- John van den Heuvel’ van haar broer ‘Media –Maffia-Boss & BN- Pimp-John de Mol ‘.

Wanhopige Floortje Dessing prijst de Lul Johnny de Mol de Hemel in en kan altijd nog de Hoer spelen achter het raam in Nederland.

Het billenmaatje van Rutte het ‘VVD-PR-NPO-Vatje-Jort Kelder’ aka” dr. Mengele”(Video’s) blijkt ‘Endlösung-Corona-Nazi’(Video) en ook daar stelde de Oerdomme Linda geen enkele vraag over:

Volgens de ‘Oerdomme Linda- De Mol’ was de premier ‘Pedo- Boss-Rutte’(Viddeo’s)  die één van zijn Topadviseurs  ‘SBS-Junkie -Gordon’ had meegenomen ’erg openlijk aan het liegen’ tijdens het  ‘Debiele-gesprek’, ‘al was het tot op de dag van de opnames spannend of zijn bezoek met ‘Junkie Gordon’ en/of  ‘Top- VVD-Pr Vatje –NPO-Jort Kelder’   daadwerkelijk door zou gaan'(kuch). Stel je voor dat er toch iets gebeurd(kuch) en dan komt hij niet en dan heb ik maar één ‘Junkie-BN-Hoertje-gast’ en er  kwam wel steeds een gek snuivend storend geluid achter de de schermen waar onze ‘SSBS-Riool-Showbizz- Star- Gordon ‘stond als adviseur van mijn Held Rutte ..”

Linda raakte op een gegeven moment opgewonden dat zij haar Held Rutte op de ‘Bral-bank’ had en begon helemaal leeg te lopen en op te scheppen over haar warme en corrupte band met de ‘Taxfree-Royals’ en in het bijzonder met de ‘Corona-Aasgier- Prinses -Yab Yum Mabel (Video’s) en ‘Coca- Sex-Feestbeest-Huisjesmelker- Prins Bernhard’(Video’s).  Waarop Rutte ook opgewonden raakte en ook begon op te scheppen dat hij een veel warmere corrupte band had dan Linda met de ‘Taxfree Koninklijke-Shell-Parasieten-familie’.  Dat was waarschijnlijk de enige keer dat die twee Oplichters niet logen en de bank was klets nat .

Die andere ‘Riool-Showbizz gast’ is  de al jaren doelloos ‘VIP-Vakanties’  de wereld rond reizend op kosten van de kijkers  ‘Junkie-BN-Hoertje- Floortje Dessing’, die wel is aangerand door mijn boertje Junkie- Johnnie’  laat  de ‘Oerdomme Linda’  trots  weten. ‘Haar ‘Nep en fop-angst’ bleek gelukkig voor niets‘, bralde Linda  „Ik was zo blij dat ik Rutte op  zijn ‘Showbizz- fiets’ zag aankomen met onze Gordon achterop en dat hij arriveerde zonder een kurk in zijn kont ,hihihihihihhi.” Ze had hem al eens eerder ‘Oerdom-geïnterviewd ‘ om de VVD-misdaadgroep weer aan stemmen te helpen en zenuwachtig was ze dan ook niet, zolang haar extreem dikke kont maar niet in beeld komt en er geen moeilijke woorden worden  gebruikt zoals Viaduct . „Het was me toen al opgevallen wat voor relaxte en leuke Hetero  Gay  -vent dat is en hij mij eerlijk dat hij mij feliciteerde   dat is geniaal ben en zo een mooi figuur heb, hihihihihhih,Leve Rutte& Gordon & Jort& Nijpels..”

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD & OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020