(door het Noord Koreaanse AT5 en bewerkt door onze waarheid commissie) 

AMSTERDAM-NOIR- Hoofdofficier Beukelaer  aka “Dood aan de Labbekakken” over ‘Zwarte-Piet-OvJ -Vreekamp‘ & Gargard en zwijgt over corrupte deals met ‘Fam.- Halsema’& Bankier Gangster Hoekstra en dat Brown door hem Vogelvrij is verklaard(Video’s). 

De nieuwe Amsterdamse  ‘Riool-Showbizz-Lynch –Hoofdofficier- Beukelaer’ aka “Dood aan de Labbekakken”  wil zich niet uitlaten over de  inmiddels  door de schokkende rapporten ‘Jeugd-(Pedo)-Geweld-zorg’ sinds 1945’ en ‘Zorgtoeslag-(Zelf)- Moord’ de bekendste grootse  en gewelddadigste ‘Afpers-misdaadgroep-Rutte’(Video’s) in Nederland en dat is logisch want daar is hij bij in dienst. “

Het Parool, de ‘Fake News-Outlet’ van het corrupte OM Amsterdam halen ‘Black man- Quincy Promes’ gelijk door de Stront-ton(Video’s)

Minderjarigen zoals de zoon van Halsema die zichzelf bewapenen, een groot Zwarte Pieten-  Klasse Justitie–racismeproces, de moord op Bas van Wijk met als gevolg  dat onze  ‘AIVD- Informant -Junkie- Peter R. de Vries ‘en ‘Pedo-Peter Schouten'(Video’s) nu de vaste  rente zwart en wit betaalde altijd liegende ‘OM-Amsterdam- adviseur  en advocaat’  zijn van de altijd liegende Kroongetuigen- Moordenaar Nabil B. en natuurlijk de  ‘Der Endlösung  -de armen- Bom-coronacrisis’(Video’s). Ook voor het  extreem corrupte en Laffe Openbaar Ministerie was 2020 een roerig jaar bral het schaamteloze Noord Koreaanse  At-5 om zijn jaarlijkse 3 miljoen subsidie weer veilig te stellen van GroenLinks Recht -Tuin-huisjesmelker- Burgemeester-Keizerin Halsema(Video’s).

Hoofdofficier Beukelaer :” een Klein min puntje dit jaar was dat wij voor het eerst op onze ‘Doofpot –vinger’ zijn getikt door het Hof:” OM Gedwongen ‘Oud-ING-top-Bankier-Gangsters Hamers’(Video’s) te vervolgen in Witwaszaak en nu nog de rest op de ‘VVD-Witwas- Zuidas- Amsterdam &‘Bestuur-Huisjesmelkers-Halsema-Gangsters’(Video’s).

Top- VVD- Elite- Maffia-Bazen- Rutte& Dijkhoff’ betrapt op ‘geheime ontmoeting’ met hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eren tribune bij PSV(Video’s).

Hoofdofficier Beukelaer:” ik en mijn persoonlijke Amsterdamse  Fake News ‘Pr-Outlet AT-5’ en Het Parool en  mijn landelijke ‘Pr- de Telegraaf ‘met onze ‘Politie-Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ en onze Top Adviseur  AIVD- Informant-Peter R de Vries  en onze ‘dr. Goebbels- Staats-AIVD-NPO’  kunnen  niet wachten tot de   “George Orwell- & Ollongren-vergunning 2020’” (Video’s)  er is”. 

Noord Koreaans-AT5- Fake News-journalist & AIVD&OM- Informant – Mark Schrader neemt het afgelopen jaar door met de dit jaar aangetreden corrupte en laffe hoofdofficier van justitie René de Beukelaer aka” Dood aan de Labbekakken”. Hoe gaat het OM het wapengeweld in de stad terugdringen, hahahahah ? Hoe kijkt de hoofdofficier aan tegen preventief fouilleren, en hoe tolerant is Amsterdam nog, hahahaahah ? Maar geen vraagje van ‘OM-Amsterdam-Pr-Mark’ hoe het nu is om als Hoofdofficier  in dienst te zijn van de grootste  en gewelddadigste  ‘Elite- Afpers-Misdaadgroep-Rutte’. Franse ‘Pedo-ronselaar-Brunel’ van Epstein opgepakt. Hoe lang nog voordat Rutte & Johnny de Mol & Joris Demmink worden opgepakt(Video’s) ? Ook dat vroeg ‘OM-At-5-Pr-Mark’ niet!

Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten Bas vanHout & Peter R. de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam(Video’s)’.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!