(van onze ‘Rent a D66-Hoertje’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende waarheid die u nooit ziet bij de’ Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

D66 blijkt smoezelig ‘Kaag-MeToo-oord’ voor vieze mannetjes: ‘Wilde geen seks, kon m’n partijambities wel vergeten!’‘Pedo-Rapist-D66 Burgemeester Jos Heijmans’ stapt het Ziekte& Wachtgeld in, maar hoort thuis in de cel(Video’s) 

Taxfree-Royal-Elite -Pedophilia’ like Eurlings& Nijpels & Claus in the Dutch ‘Rutte – government’& Department of(no) justice. Is D66 Sjoerdsma een ‘CIA-Trol’ en/of een ‘Elite- Pedo’? (Video’s) 

Geen-Corona-Complot- Lubach-fabeltjesfuik’:Australian forces Executed Afghan prisoner & ‘NATO-Killers & Pedo-Rapist’& ’D66-PLO-CIA-Killer-Kaag- al-Quq’’ (Video’s). 

D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’ doet vaag over miljoenen subsidiëren ‘CIA-terroristenleider’ in Syrië(Video’s) 

 

GroenLinks ,VVD en D66 vallen de laatste twee dagen zwaar door de Mand als perverse Misdadigers in de Pers(Video’s)

‘D66- DR66 –PLO- lijsttrekker&Minister Sigrid Kaag -al-Quq’ laat een ‘Doofpot-onderzoek’ doen naar  ‘#Metoo-Pedo-aanrandingen’ van al dan niet te jonge vrouwen en jongens door een prominent partijlid van Drimmelen  die tevens haar (bed)-strateeg is. Kwade tongen beweren dat Kaag en Van Drimmelen& Pechtold ook samen het bed in duiken, al dan niet met te jonge Stagiaires in o.a. het ‘Neuk-Pedo-Hok-Penthouse’ van #Metoo-Pechtold(Video’s) .  

PLO- AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq’ mag weer liegen vanuit haar Luxe ‘Penthouse-New York’ bij de NOS na duistere ‘Bom-Ramp’ in Beirut(Video’s) .

D66- Prominent- #Metoo -Frans Van Drimmelen de (Bed)-strateeg van ‘D66-Partijlder-PLO-Minister Kaag al-Quq’ .

‘PLO-&Metoo-Kaag- al-Quq’  liegt dat ze enorm geschrokken is van de aanranding’s berichten. “In mijn partij is er geen enkele ruimte voor ‘PLO&Pedo-Metoo-grensoverschrijdend – misdadig gedrag’,hhihihhih . “Wanneer daar sprake van zou zijn, past maar één weg: stevig in het Kruis en/of anus ingrijpen en ‘IS-CIA –AIVD -Baardmannen-Terroristen’ in Syrië subsidiëren  ,  bralt Kaag in een Kul-verklaring. De beschuldigde man, ‘Pedo-Metoo-Frans van Drimmelen’, bralt&liegt zich niet in de beschuldigingen te herkennen en wijst er op dat het  ‘Riool-Showbizz OM-Amsterdam’ hem niet vervolgd .  .Psychopaat Van Drimmelen. heeft inmiddels de  ‘OM-Moordenaar-Nabil B. &Pedo-Goedprater -AIVD -Informant -Peter R. de Vries’(Video’s) ook als woordvoeder genomen: 

Aanleiding is een anonieme schokkende getuigenis die gisteren op internet verscheen. Daarin beschuldigt iemand de voormalige voorzitter Van Drimmelen van de “Metoo-talentencommissie van ‘Rent a D66 Hoertje’  ervan dat hij ( te jonge) vrouwen intimideert en aanrand . Hij zou een belangrijke ‘Pimp- vinger’ in de ‘#Metoo-pap ‘hebben gehad bij het vaststellen van de ‘D66-kies-Neuk-lijst’ en het vervullen van andere  ‘Sexs-Slaven-vacatures’ binnen de  misdadige Elite- partij.

Melding bij politie en OM is zinloos: OM Gedwongen ‘Oud-ING-top-Bankier-Gangsters Hamers’ te vervolgen in Witwaszaak en nu nog de rest op de ‘VVD- Zuidas- Amsterdam &‘Bestuur-Huisjesmelkers-Halsema-Gangsters’(Video’s)

Volgens de met de dood bedreigde  auteur van de ‘Horror-getuigenis’, naar eigen zeggen een vrouwelijk partijlid, die nu in de honger-bijstand zit , begon de oude  ‘Harvy Weinstein’-man “een vervelend ‘Pedo-Metoo- Johnny de Mol- mannetje” te worden toen zij hem nul op het rekest gaf. “Hij wilde meer op ‘Slaven-relationeel’ en Bizarre- seksueel vlak. Ik niet. Vervolgens kon ik het vergeten met mijn ambities binnen de ‘ DDR66-Metoo-PLO-partij’.” D66-Partijlijder PLO-Kaag’ heeft als volgt gereageerd: “Onze ‘ Elite-Mega-Pedo-Metoo-D66-affaire’ heeft een ding aangetoond en dat is Rutte die al bijna 12 jaar de ‘Premier-Elite- Pedo-Boss'(Video’s) van Nederland is na de komende verkiezingen door mij kan worden vervangen als de nieuwe Premier-Pedo-Boss van Nederland, wie heeft er meer ervaringen met ‘Elite-Pedo-Metoo’s’ en de PLO en de CIA&AIVD dan ik”.

Eis: tien jaar cel en tbs voor AVRO-DJ -Pedo-Romeo van ‘AVRO Voorzitter Ed Nijpels ’ die ‘Jongens-Slaven-bordeel’ runde als ‘Saville-Roofdier’(Video’s) .

Baudet & Partij voor de Dieren maken gehakt van ‘Ceta-Elite-Mafia-Verdrag’ & ‘D66 -Trol Robot-Jetten’ & ’PvdA-Ping Pong Asscher’(Video’s).

Ook heeft  Van Drimmelen,  samen met reeds veroordeeld ‘D66-Pedo-Rapist-Suiker-Oompje- Versloot'(Video’s)  een  te jongen vrouw  en  te jonge jongen zwaar geïntimideerd en gedrogeerd en daarna aangerand    op het ‘D66-Pedo-Metoo-Penhouse -Pechtold-partijbureau’. Pechtold en ‘Rose Pedo Ed Nijpes’(Video’s) en Kaag  schijnen  achter een spiegel  te hebben meegekeken(Video’s)  Hij zou die te jonge  vrouw niet hebben willen laten gaan toen ze haar relatie met hem verbrak. Volgens de doodsbange anonieme schrijver van het online ‘Horror-Pedo-#Metoo-stuk’ is daar ook tevergeefs melding van gedaan binnen de ‘Pedo-#Metoo-partij’ en bij de ‘Doofpot-politie’.

Toenmalig partijleider de ‘Elite- Schandknaap- Penthouse- Pechtold’ heeft  Metoo- Drimmelen daarop alleen vermanend toegesproken en hem gezegd dat soort misdadig ‘D66- gedrag’ alleen in zijn eigen ‘Neuk-Hok-&Metoo-Penhouse’ te doen , aldus de auteur. “Het is ronduit absurd dat hij niet geroyeerd is en niet in de cel zit en/of Tbs-Kliniek .” Van  Metoo-Drimmelen is een bekend lobbyist in de ‘ProDemos-Pedo-Junkie- cocaïne politiek- Den Haag'(Video’s). Hij wordt gezien als strateeg achter de schermen bij de ‘Nep en Fop-Pedo-PLO-democraten’ en is ook betrokken bij de campagne rond lijsttrekker’PLO- Kaag -al-Quq’.

Breder Haagse  ‘D66&VVD&Groenlinks- ProDemos-Elite-misdaad’ dat altijd in de Doofpot verdwijnt :

Geen ‘Lubach Complot’: FBI wanted to arrest pedophile CIA- Epstein at beauty pageant just before he signed sweetheart deal just like the pedophile District Attorny Leenders in Holland(Video’s)

Liegende ‘Doofpot-Rutte’ te gast bij ‘Oerdomme Linda de Mol’: “Johnny heeft mij niet aangerand”(Video’s).

Het  misdadige aanranding’ probleem zou volgens de anonieme auteur breder binnen D66 en de VVD in bijzonder en in het algemeen bij alle corrupte en laffe perverse Gevestigde Orde partijtjes spelen. “Het is algemeen bekend dat een aantal corrupte Ministers en Tweede Kamerleden en oud-partijleiders en machtige strategen achter deze #Metoo-Pedo-leiders, zich veelvuldig  a La ‘Metoo –Pedo Matthijs van  Nieuwkerk'(Video’s) storten op  the stagiaires en vrouwen met ambitie binnen de partij, maar de ‘Staat-AIVD-NPO & Commerciële  corporate crime Pulp-Media media van ‘Maffiabaas John de Mol’ & ‘Oerdomme Linda de Mol’& ‘Pedo-Metoo Johnny de Mol(Video’s)‘ zwijgen het altijd dood..”

‘PLO-Lijsttrekker Kaag’ bralt&liegt in haar reactie dat ze eraan hecht dat de beschuldigingen zo snel mogelijk grondig worden onderzocht en de doofpot ingaan. “Ik leid een  partij waar we respectvol met de CIA&AIVD en elkaar omgaan in bed en die voor iedereen alleen de Top  een veilige Pedo-aanranding’s  werkomgeving moet zijn,hihihihihhi.” Ze heeft het corrupte en landelijke  landelijk ‘Pedo-Metoo-bestuur’ gevraagd een extern en onafhankelijk ‘Doofpot-onderzoek’ in te stellen. Ze roept de vrouw die anoniem haar verhaal deed omdat ze met de dood is bedriegt door de ‘D66 –Elite-Pedo-Maffia’  dat ook te doen tegen de Doofpot-onderzoekers. Ze liegt dat ze hoopt dat ook andere D66-vrouwen met vergelijkbare ervaringen zich melden.

Van Drimmelen: ‘Herken mij niet (kuch) en wie doet mij wat, hahahahahah’.

De beschuldigde Van Drimmelen, die ook een ‘Elite-Pedo-Epsitein-adviesbureau’ heeft, laat in een eerste Bral&Lieg-reactie weten dat hij zal meewerken aan het ‘Doofpot-onderzoek’ en dat hij de uitkomst “met vertrouwen” tegemoetziet. “Een anoniem artikel schetst een situatie en doet insinuaties waarin ik mij absoluut niet herken”, zegt hij. “Los van mijn persoonlijke emotie, vind ik het verschrikkelijk dat deze op waarheid berusten berichtgeving organisaties raakt zoals D66 DDR66 en ons  ‘Doofpot-PIMP-Pedo-#Metoo-adviesbureau’; omgevingen waar we grensoverschrijdend  misdadige ‘Metoo-  Pedo-gedrag’ niet tolereren, hihihihihi, althans zolang ze het maar doen dat het niet naar buiten toe komt  net al ik en ons ‘Freakje Jetten’& ‘Pedo-Boss-Rutte’& ‘NPO-VVD-Vatje- Jort Kleder’& ‘BN-Hoer-Junkie- Gordon’ en onze Peter R de Vries en Johnny de Mol .

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Vandaag: in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video’s reportage(Video’s) : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD & OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers (Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020