(Door Steve Brown in zijn hoedanigheid als Klaprecht Jurist)

AMSTERDAM-NOIR- Steve Brown belt Jeroen Pauw omdat hij in juli 2019 samen met ‘Judas-AIVD- Informant Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout- in  zijn BNNVARA ‘bral-programma Pauw ‘ ing Steve Brown crimineel( blanco Strafblad) met een grote mond noemt die het conflict zoekt. Als Steve Pauw zijn ‘Witwas-bedrijfje- TVBV’ belt durft  het laffe en corrupte ‘Ratje Pief Paf -Pauw’ niet eens aan de telefoon te komen en hangt op. ‘Pief Paf Pauw’ (niet door mij verzonnen maar is de naam van het bedrijf van Jeroen Pauw.) en ‘Judas-AIVD-Miljoniair-Informant- Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ zijn alleen flink op TV. Daar waar Brown keer op keer  opzettelijk wordt afgebrand  door Pauw en Van Hout zonder wederhoor schuifde’ Moordenaar & politie-informant -Martin Kok’ keer op keer, al dan niet samen met zijn Boss de zelf verklaarde ‘Politie- informant -Peter R. de Vries'(Video) aan en mocht zijn infantiele ‘Junkie-Leugens’ over Holleeder stotteren wat hij wilde van Pauw en BNNVARA.

zie:”BNNVARA een gesubsidieerd ‘Witwas –Merk’ met o.a.‘BN-Hoer Pauw’ & ‘AIVD informant Bas van Hout’.”

zie:“Steve Brown eist ook 30.000,- euro van ‘Rat in Pak-CEO Erik Roddenhof’ van Persgroep Talking Heads”.

Steve Brown eist 2 miljoen van de AIVD &Informant Van Hout op grond van o.a.uitlokking van Moord(Video).

De Staat-NOS( met meer dan 1 miljard subsidie per jaar van ‘Taxfree-Shell- Rutte&Co ;Wiens brood men eet diens woord men spreekt`) lijdt aan de zelfde ‘angst –Leugen-Brown- ziekte’ als ‘Ratje- Pief Paf Poef- Pauw’ , want ondanks dat Brown uiterst beleefd om opheldering vroeg waarom zij hem zonder wederhoor de hele dag om het hele uur neerzette als Drugscrimineel en altijd liegende laffe ‘Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout’ als een onverschrokken ‘007-Held -AIVD- informant’ werd Brown ook nooit terug gebeld door de laffe en corrupte ‘dr. Goebbels- Staats-NOS/NPO'(zie video hierna). Puur kwaadaardig Fake News over de rug van Brown en de zijne. Iedere keer als Brown belde naar de NPO/NOS voor een gesprek met de verantwoordelijke corrupte en laffe Fake News journalist en /of eind-eindredacteur was niemand thuis: allemaal ziek( in hun hoofd),op vakantie , maar in werkelijkheid als laffe Ratten onder de Tafel.

Moordenaar Martin Kok vermoord en kreeg koekje eigen deeg bij Seksclub. Collega’s zgn. Corrupte en Laffe ‘AIVD&Justitie Misdaadjournalisten’ in rouw(Video).

Maar dat hiervoor genoemde corrupte en laffe ‘Parasieten Subsidie-Media-Tuig’ bevindt zich in goed misdadig  liederlijk ‘Junkie- gezelschap’. Want de voor twee Moorden veroordeelde –misdaad misdadig ‘Fake News- journalist’ -Junkie- Hoerenloper- Moordenaar Martin Kok’ (had zijn ‘Stotter &l ieg-redactie’ in een Hoerenhuis) gooide ook van angst de haak er op toen Brown hem belde met de vraag waarom hij voor de laffe en corrupte ‘Justitie-&AIVD-Misdaadgroep- Peter R. de Vries’ alle gabbers van de Straat en Steve Brown door de stront ton haalde: