(door het Noord Koreaans AT5  bewerkt door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR-De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher(PvdA-hoertje)& D66-DDRR-PLO- Jonkvrouw- Ollongren'(VIDEO’)

D66–er ‘Octopus-Zakkenvuller-Claudia Zuiderwijk’ volgt ‘GVB-Mega -Fraudeur-D66-staatssecretaris -Van Huffelen’ op als nieuwe ‘GVB- Rat in pak-Doofpot-directeur’(VIDEO’s) .

Stem de Anti scooter & Ajax & Amsterdammer Burgemeester Halsema aka ” De Doofpot-Hoer” weg uit Amsterdam(Video). 
De ‘Rat in pak-Strijkstok-Geld-Verbrandingsovens’ die stilgelegd werden en Amsterdams afval dat door het hele land versleept moest worden en weer miljoenensteun vanuit de gemeente: M.a.w. die poen komt uit de zakken van de toch al voor 30 procent kaal geplukte Amsterdammers. Hoe kon het dat het eens zo  prestigieuze’ Rat in pak- Afval Energie Bedrijf’ op de rand van de afgrond balanceerde?  De oorzaak:  de ‘Rat in pak- Strijkstok-corruptie’(VIDEO’s) natuur kijk net zo als zo bij de Ratten in pak Top van de  GVB en zo veel andere (semi) Gemeentebedrijven. En waarom worden deze extreem misdadige ‘Taxfree-Elite Ratten in pak’ nooit vervolgd door het ‘Riool-Showbizz -Pedo-Rapist-OM-Amsterdam’ en de Amsterdamse ‘NSB-Killer-Politie’? Dat zult u nooit lezen in het Noord Koreaanse AT5 en het’ oude PvdA Mannen -Vod -Het Parool. Dat leest u hier:” Openlijke Klasse Justitie: Familie van Keizerin Halsema: zoon mag inbreken met wapen van vader en ‘Junkie-Moeder’ mag tweede Villa in Amsterdam.” (VIDEO’s)  en hier : ”Verdachte Peter R. de Vries: “Demmink Maxwell & Epstein onschuldig, Niet de bosjes ingetrokken is Geen Verkrachting!!”& Advocaten doen aangifte tegen De Vries(Video’s)“.

Om daar geen antwoorden op te krijgen is vorige week de ‘Enquêtecommissie -‘Doofpot- organisatie AEB’ van start gegaan. Wat zijn oorzaken van de problemen bij het Afval Energie Bedrijf vraag AT5 en de voor het merendeel corrupte en laffe Gemeenteraad voor de Show ? En wat valt er te leren? Dat zijn de twee ‘Nep en Fop-hoofdvragen’ voor de Doofpot-enquêtecommissie, want de Top van Het GVB& Afval Energie Bedrijf  horen gewoon thuis in de cel met hun ‘Ons kent ons vriendjes’ bij B&W en de Gemeentelijke Top ambtenaren en bepaalde raadsleden. De werkelijke oorzaak zal deze ‘Nep en Fop-commissie’ en AT5 en Het Parool nooit benoemen , dat moge duidelijk zijn.

 Klasse Justitie: ‘Rat in pak-Afvalcrisis’:Stop de Amsterdamse Regenten met ‘Doofpot-Gangsters van der Laan en Udo Koc’ – TEKEN DE PETITIE.

‘Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(VIDEO’s).

De verbrandingslijnen van het AEB  moesten vorig jaar halsoverkop worden gesloten, toen bleek dat de veiligheid van de ruim vierhonderd onderbetaalde medewerkers in geding was en al het geld in de zakken van de Ratten pak was verdwenen. Het Amsterdamse afval moest toen tegen hoge kosten worden verkocht aan andere  ‘Rat in pak-centrales’, terwijl er bij het AEB geen inkomsten waren, behalve natuurlijk de Gemeente miljoenen subsidie.De ‘Rat in pak-afvalverwerker’ raakte daardoor acuut in geldnood. De gemeente stelde weer eens 80 miljoen euro beschikbaar om de afvalverwerking in Amsterdam te garanderen. De extreem corrupte PLO- D66 DDR66-Wethouder Udo Kock trad af na een ‘Strijkstok-ruzie’ in het corrupte en laffe stadsbestuur over de toekomst van AEB en verdween het luxe ‘Feodale- Fraude -GroenLinksRechts-Barones Diks’ & VVD-” Two Face” Dijkhoff -Wachtgeld‘ in om aldaar jarenlang zijn zakken te vullen. Minimaal 80 miljoen ? Dat zien wij de Mocro Maffia & Willem Holleeder & Taghi niet gauw zo makkelijk en straffeloos verdienen over de rug van de over het algemeen straat arme Amsterdammers.

Te weinig aandacht(kuch).
Vorige week verscheen er al een  Doofpot-rapport van een externe peperdure ‘Ons kent ons-vriendjes-onderzoekscommissie’. Die concludeerde dat de grote problemen konden ontstaan doordat er te weinig aandacht was voor risicobeheersing(kuch), maar geen woord over de ‘Rat in pak -Strijkstok corruptie’. De extreem corrupte Ratten in pak vet betaalde  de Directie en de Raad van Toezicht schoten daarin tekort(kuch), maar ook de selectief blinde  gemeente had meer kunnen doen. Signalen dat het weer eens  mis ging en de  miljoen-poen aan de  ‘Rat in pak- Strijkstok’ bleef hangen zijn genegeerd door de corrupte en laffe FOID en het OM-Amsterdam en de ‘NSB-Politie’ met types als de beroepscrimineel- Brigadier Sandra de Ruijter(Video’s)   &B&W .

De Leden van ‘ Doofpot- Raadsenquête’ en de ‘GroenLinksRechts -”  Deep State” -Burgemeester  Halsema & Loverboy Ninja Oey& Zoon’  zouden indien de Rule of Law en  het Wetboek van strafrecht  voor hen zou gelden  allemaal  in de gevangenis zitten.

Wit-was-Kabinet-Judas-Rutte&Co: ‘Rat in pak-begroting- Corona aasgieren – te kort’ dit jaar 68 miljard te betalen door de Labbekakken(VIDEO’s).

De voor het meedeel corrupte en laffe gemeenteraad wil  (niet)weten hoe het zover heeft kunnen komen en stelde daarom een zoveelste Doofpot- raadsenquête in. De enquêtecommissie bestaat uit  de corrupte en laffe Dorienke de Grave-Verkerk (voorzitter, VVD-misdaadgroep), Jasper Groen (GroenLinksRecht), Jan-Bert Vroege (D66 ‘PLO-DDR66’), Carolien de Heer (PvdA-hoertje) en de enige niet corrupte Anke Bakker (Partij voor de Dieren). De ‘Doofpot-commissie’ is nu met het Kul-vooronderzoek gestart, dat moet eind augustus klaar zijn(kuch).

Afleiding  en voor je uit schrijven en dan de Doofpot in .

Een ‘Doofpot-raadsenquête’ is een zwaar’ Nep en fop- middel’ van de ‘Taxfree- Royal-Pedo-Rapist-Heersende Killer-Elite-Klasse’ (VIDEO’s) waarbij  de altijd liegende getuigen en hun ‘Rat in pak- deskundigen'( tegen betaling) eventueel onder ede(kuch) kunnen worden gehoord. Terwijl de daders als het om Labbekakken gaat die bijv. uit nood een brood hebben gestolen  gewoon door het OM & politie keihard  worden vervolgd. Amsterdam deed eerder ‘Nep en Fop-raadsenquêtes ‘naar bijvoorbeeld de miljarden kosten ‘Strijkstok-overschrijdingen’ bij de Noord/Zuidlijn en de extreem Rat in pak corruptie bij de geen beheersing van de ‘Strijkstok-stadsfinanciën’ en toen werd er ook nog geen één  ‘Rat in pak- dader’ vervolgd door het laffe en corrupte OM en/of de Politie

Like this story? Share it with a friend!