(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR “PedoAMBER Alert van kracht voor Partners voor Jeugd&Teeven. Klachten onterechte uithuisplaatsing William Schrikker Groep.
Er is geen normaal mens of fatsoenlijk bedrijf dat geassocieerd wenst te worden met de ‘VVD-Griezel Teeven’, die o.a. betrapt is op miljoenen Drugsgelden witwassen, liegen, bedriegen en zonder blikken of blozen een terminaal ziek kind de dood instuurde, maar niet voor Partners voor Jeugd. Oud-VVD staatssecretaris Teeven die thuis hoort in het misdadige rijtje Zijlstra, Opstellen,Van der Steur, Linschoten, Keizer, Hennis en Weekers, etc. (video)  wordt de nieuwe duistere Voorzitter van de raad van toezicht van Partners voor Jeugd, een corrupt samenwerkingsverband van (Maffia)-jeugdzorgorganisaties William Schrikker en de Jeugd-& Gezinsbeschermers. Zodra de Stem van de Straat partij in de Gemeenteraad zit zal die gaan eisen dat alle subsidies per direct worden stopgezet aan de criminele organisatie Partners voor Jeugd en dat zij hun vergunning om in Amsterdam te mogen opereren wordt in ingetrokken. Teeven wordt morgen benoemd, heeft Maffia-Partners voor Jeugd vanmorgen schaamteloos bekendgemaakt. Dit ‘Graai en Naai- baantje’ heeft hoogstwaarschijnlijk Rutte Teeven bezorgt, aldus angstige bronnen binnen het meedogenloze Partners voor Jeugd.Significant maar geheel toepasselijk heeft de zgn Holding Partner voor Jeugd een vage duistere website-tje van een paar tientjes die niet zou misstaan bij één of andere Pyramide Foetsie Uw geld Oplicht Nep en Fop bedrijfje. Het zou ons niet verbazen dat eerdaags bekend wordt Partners voor Jeugd een soort van ‘Goeden Doelen Maffia-Oxfam’ is(video).

Operatie geslaagd, patient overleden (vermoord)volgens Fred Teeven ‘s IND-Procedures(Video).

Volgens het corrupte en onmenselijke maar bovenal schaamteloze samenwerkingsverband keert Teeven met deze nieuwe duistere rol terug naar een werkveld waarin hij ooit begon als  corrupte jeugdofficier van justitie en toen een waar schrikbewind voerde tegen de jeugd en hun ouders. ,,Hij brengt veel kennis mee over het nieuwe onmenselijke jeugdzorgstelsel wat mede tijdens zijn Lieg en Bedrieg kabinetsperiode Rutte&Asscher2 misdadige vorm heeft gekregen en dan laat ik maar buiten beschouwing dat hij o.a. als OvJ  te Amsterdam het Rolodex Pedo onderzoek de Doofpot in hielp.”

 

‘Nep en Fop buschauffeur Teeven’ zit niet alleen op de Bus ,maar is ook stiekem lid ‘Kafka-Maffia-Robot-Rechtbank- e-Court’(video).
De voormalig VVD-staatssecretaris van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie volgt de corrupte boef Hans Simons ( een soort PvdA Banen Octopus )op, die de functie sinds 2010 bekleedde. Voor velen is Teeven vooral bekend als een corrupt altijd liegende VVD-politicus die een terminaal kind de dood instuurde en er mede voor zorgde dat Top OM pedofielen a La Demmink nooit zijn vervolgd zijn(video). In 2015 stapte hij op als staatssecretaris van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie vanwege o.a. Witwassen van drugsgelden, de bonnetjesaffaire en systematisch liegen. Na een radicale Nep en Fop carrièreswitch begon hij als buschauffeur diensten te draaien in Haarlem en omgeving en nu gaat hij dus de Jeugd en hun ouders die hulp nodig heeft terroriseren.

 

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor gestuurd aan Partners voor Jeugd, Willam Schrikkers en jeugdbeschermers .( info@bjznh.nl),  info@dejeugdengezinsbeschermers.nl