(van onze ‘Elite-Pedo-VVD–Klasse Justitie- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Nep en Fop Liefdadigheid’ Joop Van den Ende gaat grotendeels naar eigen ‘Maffia-netwerk’ is oud News voor Volksnieuws(Video ).
‘Pedo-Medewerkers’ van Neo en Fop-hulporganisatie Oxfam hebben met geld van de NGO ‘Sir  Saville and Sir Heath- seksfeestjes (Video) georganiseerd met te jonge prostituees op Haïti, waarbij sommige minderjarige meisjes en jongens verkracht werden. Dat gebeurde op missie na de verwoestende aardbeving in 2010, waarbij 220.000 mensen overleden en 1,5 miljoen Haïtianen dakloos werden. Dat schrijft The Times op basis van een uitgelekt intern rapport, dat spreekt van „een pedo-cultuur van straffeloosheid” onder de gewetenloze, perverse,psychopaten medewerkers. De vrouwen, mannen of meisjes en jongens deden mee aan, zoals een bron het noemt, ’pedo-orgies van Caligula-achtige proporties’(Video). Dat was een Romeinse keizer die befaamd en berucht was voor zijn ‘pedo &moord-seksfeesten’.

Rutte Stem VVD:Loco-burgemeester VVD-er Goudbeek steelt bij Rode Kruis als de raven (Video).  ‘Junkie-BN-Hoeren’ van John de Mol gedwongen door Peter R. de Vries om ‘Huil-Yemen’ filmpjes te maken(Video).

De Grote Duivelse spil in deze ‘Goeden Doelen Maffia’ zaak is een Belg: ‘Pedo-Roland van Hauwermeiren ‘(68), landmanager namens Oxfam. Volgens The Times heeft hij de prostitutiepraktijken bevestigd, en is hij inmiddels opgestapt, maar niet gearresteerd . De ‘Pedo-orgies’ die tonnen kostte vonden plaats in een villa die door hem was gehuurd, met geld van de ngo. Van Hauwermeiren kreeg een ’geleidelijk en waardig (zak met zwijg geld)’ afscheid net als de Top VVD-er ‘Pedo- Rapist Demmink’. Ontslag kon ’serieuze gevolgen’ hebben voor het ‘Graai en Naai-werk’ van de pedo-organisatie, zo staat te lezen in het ‘Doofpot-rapport’. Twee andere ‘Pedo-topmannen ‘konden zelf opstappen met een grote zak met poen mee, terwijl vier andere ‘Pedo-Junkie-medewerkers’ wel ontslagen zijn.Verder zijn er geen stappen ondernomen. Justitie op Haïti kreeg niets te horen, aldus de Britse krant, omdat het volgens Oxfam zeer onwaarschijnlijk was dat daar ’überhaupt iets mee zou gebeuren(Kuch)’. De Britse organisatie voor goede doelen, de Charity Commission, klaagt dat het wel is geïnformeerd, maar dat veel details over bijvoorbeeld de minderjarige prostituees en cocaïne dealers zijn weggelaten.

Oxfam: alles open en bloot in de Doofpot gedaan.

Oxfam, dat voor de missie op Haïti 70 een budget van 70 miljoen euro had, bevestigt dat er meldingen zijn geweest van ontmoetingen met minderjarige prostituees, maar stelt dat hun leeftijd niet kon worden vastgesteld, ze konden bijv. ook zeg maar een jaar of 4-5 zijn. Het maffia-bedrijf ontkent de zaak in de doofpot te hebben gestopt.„Iedere aantijging van misbruik nemen we extreem serieus en gaat direct de Doofpot in. Meteen na de meldingen hebben we een ‘Nep en Fop onderzoek’ gestart (waaruit het rapport is voortgekomen, red.) en daarover hebben we ook gecommuniceerd. Als gevolg van het ‘Kul- rappor’t zijn medewerkers ontslagen en hebben wij er voor gezorgd dat niemand is gearresteerd .”De ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’ (Video) net als de altijd liegende Ex VVD Minster Opstelten en ‘Griezel- Teeven’ blijven er bij dat er geen greintje bewijs is dat Demmink een pedofiel is, laat staan zich ooit schuldig heeft gemaakt aan verkrachtingen van kinderen.