(van onze PvdA-Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De uitloop bij de Koppelbaas Moorlag en Oplichters partij de PvdA is begonnen met Senator ‘Barones Barth’(Video). 
De plaatselijke ‘Arbeiders verraders- PvdA-politici’ verzinnen uitwegen nu ze komende maand een zwaar verlies voorzien door hun misdaden de afgelopen 4 jaar in vereniging met de ‘VVD-Misdaadgroep’ tegen het gewone Volk (door de VVD Labbenkakken (Video) genoemd) bij de gemeenteraadsverkiezingen. De naam PvdA schrikt kiezers af meldt Trouw, maar niet de ‘Gouden Bergen- Lieg en Bedrieg debatten’ in Amsterdam want daar zijn de ‘PvdA-hoertjes nog altijd graag geziene bral-gasten.

Gemeenteraadsverkiezingen:Drank& Cocaïne& Fraude en ‘Pedo-seksrellen’ in lokale ‘Doofpot-politiek’(Video).
Corrupt Lokale PvdA-afdelingen doen als een Vos onder een andere naam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Zo heette de PvdA in Cranendonck in 2014 nog gewoon ‘PvdA’. Nu doet de afdeling mee als lokale lijst ‘Pro6’. Wat eerst PGA/PvdA was in Asten, heet nu ‘PGA’. “De naam PvdA schrikt mensen terecht af”, zegt PGA-raadslid ‘Vos Ronald Beniers’.

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken (=mensen veranderen zelden echt). Amsterdams ‘Raadslid&Afperser Manisa’ zegt haar lidmaatschap PvdA op(Video).
Zeker elf lokale corrupte PvdA-afdelingen kwamen de afgelopen maanden tot de slotsom dat ze beter af zijn met een andere naam. Zij doopten zich om tot een lokale lijst, vaak in samenwerking met andere progressieve corrupte groepen. Bij de verkiezingen in maart doen volgens de PvdA ruim veertig afdelingen mee als een Vos met een naam die niet direct herkenbaar is als ‘PvdA-Hoertje’.

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”.