(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zoals wij als zo vaak stelde er gaat geen dag voorbij in “Banana-Fraude-NL” van Rutte&Co(Video) of er wordt weer een (VVD)-Rat in pak betrapt op Witwassen, Fraude, Zakken vullen & Graaien,Belasting ontduiking en pedofilie .Hebben deze perverse lieden dan nooit genoeg? En maar afgeven op ‘Jan met de Pet’ in de honger-bijstand, die schelden zij uit voor “Labbenkakken”.

Robin Linschoten: “‘Ik heb niks meer en ben binnenkort dakloos en begrijp nu voor het eerst van mijn verrotte VVD leven hoe het is om als “Labbekakken” te moet overleven in “Banana-Fraude-NL” van die onmenselijke ‘Boef Rutte’ en zijn ‘VVD- Belasting-Nazi -Erik Wiebes’ aka” Alle arme aan het Gas“‘. Ik ga gratis ‘adoptie-lid’ worden van de Stem van de Straat partij(Video) en ik hoop dat die er voor gaat zorgen dat die smerige VVD verboden wordt als criminele organisatie” .

Niet één Rat in pak zit in het ‘Aso- Dorp ‘van de (On)Leefbaar Wethouder ‘Monster Eerdmans’(Video).
Oud-staatssecretarisen Bankier-Gangster de schaamteloze Zakkenvuller Robin Linschoten (VVD-misdaadgroep) moet binnenkort voor de rechtbank in Amsterdam verschijnen vanwege belastingfraude, meldt het ANP. De zaak dient 1 september voor de meervoudige kamer. Het is nog niet bekend wanneer de Ex Top VVD-er Rita Verdronk moet voorkomen voor het foetsie maken van een kwart miljoen(Video), waarover zij ook geen belasting heeft betaald. Ook is het nog niet bekend wanneer de ex Voorzitter van de VVD de ‘Mega-Fraudeur-Henry Keizer’ moet voorkomen voor de Rechter wegens het frauderen van 30 miljoen. Het is ook nog niet bekend wanneer de VVD verboden word als criminele organisatie. Het Openbaar Ministerie mag niet bevestigen van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Aasgier Blok’ dat het gaat om zijn partijgenoot bendelid de oud- corrupte politicus, maar spreekt van een 60-jarige verdachte in een ‘Mega-Villa’ met een groot hek er omheen (tegen de Vluchtelingen) uit Eemnes. Dat is de woonplaats van de Aarts ‘VVD Boef-Linschoten, die wel door King Willem voor al zijn diensten misdaden uit de handen van de PvdA Heroine-Hoertjes loper en ‘Super arbeiders verrader Wim Kok’  de Ridderorde van Oranje Nassau kreeg .Het afdragen van BTW wordt zeer zwaar gestraft altijd meteen hoge gevangenisstraf. We zijn benieuwd of hij naast de zus van de corrupte PvdA Burgemeester Aboutaleb komt te zitten in de cel die de Blinde heeft bestolen(Video).Het OM verwijt de verdachte dat hij onjuiste aangiften omzetbelasting heeft gedaan over de jaren 2010 tot en met 2012 wat markant alle VVD-ers doen. Hij heeft de Btw-fraude gepleegd met zijn eigen ‘Nep en Fop- bv’s- BTW-carrousels’. Het fraudebedrag ligt rond de 100.000 euro volgens het OM, maar in werkelijkheid ligt het in de miljoenen.

Vertrouwen geven aan Top VVD-ers doen alleen corrupte overheidsdiensten of extreme domoren.
Volgens het OM moet de Belastingdienst erop kunnen vertrouwen dat gewone mensen laat staan ex Minister en/of staatssecretaris als Verdonk, Keizer, Teeven, Demmink, Hooymijer, Jos van Rey,Wiegel, Hermans en Lindschoten, enz. de juiste aangiften doen. “Fraude en Elite-Pedofilie van de VVD kan het” Straf de Armen Systeem” ondermijnen. Door belastingfraude loopt de Staat inkomsten mis. Ook ondermijnt fraude en elite pedofilie het rechtvaardigheidsgevoel en het vertrouwen in de toch als algemeen bekend staande corrupte overheid”, laat een woordvoerder weten. De louche, maar peperdure advocaat van de voormalige corrupte VVD politicus was niet bereikbaar voor commentaar en beriep zich op zijn zwijgrecht. Het is niet bekend of de advocaat één van de corrupte partij jurist is van de VVD-misdaadgroep.

Betrapt op Liegen en Bedriegen? Fraude gepleegd? Aftreden in het Luxe Wachtgeld en daarna Graaien en Naaien maar.
Linschoten (1956) was van 1994 tot 1996 staatssecretaris van asociale Zaken en geen Werkgelegenheid voor ‘Jan met de Pet’. Hij trad af omdat hij onvoldoende vertrouwen kreeg van de Tweede Kamer in een bral-debat over het rapport van de commissie-Van Zijl over het College van Toezicht Sociale Verzekeringen (Ctsv). De eveneens corrupte PvdA’er Jan van Zijl leidde toen een ‘Kul-parlementair onderzoek’.De Kamer hield Linschoten verantwoordelijk voor de corrupte bestuurlijke problemen bij de Blinde toezichthouder op de uitvoering van asociale-verzekeringswetten. Ook verweet de Kamer Linschoten dat hij een rapport van het Ctsv over de afschaffing van de ziektewet, de Wet terugdringing ziekteverzuim, opzettelijk had vertraagd en  in de ‘VVD-Demmink-Doofpot’ wilde stoppen.Voordat hij staatssecretaris werd, was Linschoten twaalf jaar lid van de Tweede Kamer voor de VVD-misdaadgroep. Hij kwam in 1982 als 25-jarige in de Kamer en was daarmee destijds het jongste liegende en corrupte VVD-Kamerlid. Rutte heeft laten weten pal achter Linschoten te staan tot dat hij veroordeeld is. Rutte: “Als ik afstand neem van VVD-er die verdacht worden van misdaden dan houd ik niemand meer over“.

DSB-misdaadgroep deed niet onder voor de VVD-misdaadgroep.

Na zijn corrupte politieke loopbaan werkte Linschoten jarenlang bij verzekeraar Interpolis als gewetenloze Zakken vuller. Later werd hij zelfstandig extreem corrupt managementconsultant. Ook was hij kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER) samen met zijn partijgenoot  bendelid ‘Rose-Pedo Ed Nijpels’ en meer van dat ‘Rat in pak tuig'(Video). In 2009 was Linschoten samen met een hele rits VVD-er waaronder de ex VVD Minister van Financiën voor de Rijken de huidige ‘Informateur- Rutte3’ de ‘Shell-Gangster Zalm’ nog enkele maanden lid van de corrupte Raad van Bestuur van de ‘DSB Bank-misdaadgroep’ van de ‘Boeren-klompenmaffia’ ‘Godfather Dirk Scheringa’. De Misdaadbank viel in dat jaar om en alleen Scheringa werd toen vervolg . Wij hebben per direct Linschoten op het “Elite-Gangster Bilboard geplaatst” waar inmiddels zo’n beetje de hele Top van de VVD-misdaadgroep hangt.Maar er is toch nog positief Christelijk nieuws voor de VVD-misdaadgroep. De ‘CU-Bijbelbelt-incest-Boss Segers'(Video) heeft laten weten het volste vertrouwen te hebben in God de Duivel en Rutte en zijn partij en hem wat graag voor 4 jaren wil gaan dienen. Schokkend: D66-‘Yuppie-Pijp-bewoners’ beweren regelmatig Linschoten te spoten naar Voedsel scharrelend  en ruzie maken met andere hoogbejaarde daklozen (hij blijft een VVD-er) op de Albert Cuyp te Amsterdam: