Niburu: “‘Volkse Schuld-Slaven‘ zijn de’ VVD-misdaadgroep’ zat!”

Frans Weekers

Het criminele ego van ‘VVD-Bestuurs-Gangster’ Frans Weekers. 

( van onze Klasse- Pedo-VVD-justitie redactie)

Amsterdam-NoirHet Elite-Gangster Billboard hangt vol met die VVD’ers. Nederland het Fraudeland van VVD’er Opstelten.
Familie en vrienden die een fraudeur hebben geholpen bij het onterecht innen van toeslagen moeten zelf ook financieel worden gepakt als de fraudeur het bedrag niet zelf kan terugbetalen bralt de zelf tot op het bot corrupte VVD’er Frans Weekers.

Ivo Opstelten’ verklaart oorlog aan volkse-tuig, maar rept geen woord over zijn criminele partij-gabbers Frans Weekers en Karin Straus.
Dat vraagt de corrupte VVD’er ‘Gangsterin Helma Neppérus’ van  haar staatssecretaris Frans Weekers (Financiën voor Rijken), schrijft het AD. ‘VVD-Kamerlid-Gangsterin Helma Neppérus’ is blij met de strenge fraudeaanpak van de ‘Volkse-Kruimelaars’, zolang haar ‘VVD-Misdaadleden’ maar met rust worden gelaten die haar eigen bewindsman onlangs aankondigde, maar ze vindt die toch niet ver genoeg gaan. ,,Nu kan de  ‘Heersende klasse-fiscus’ of het ‘VVD-OM’ nog de medeplichtige familieleden niet aanpakken”, zegt ze en wat mij betreft moeten zij allemaal in één van onze ‘VVD-slaven-kampen’ te werk worden gesteld, zoiets als vroeger met landloperij en openbare dronkenschap van de onderklasse in de 19de eeuw. ,,Miljoenen euro’s kunnen daardoor niet of zeer lastig worden teruggehaald van men name de ‘Grijp je Rijk-VVD–Boeven’ en de ‘PvdA–Graai en fraudeer maar raak leden’.. Ik wil dat deze ‘Volkse-helpers’ hoofdelijk aansprakelijk worden. Dat geldt ook voor bedrijven die bewust hebben geholpen, maar uitdrukkelijk niet voor ons en onze ‘PvdA-Hoertjes.”