(van onze altijd liegende VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De leugens van de ex Dutch KGB-Boss VVD- Minister Zijlstra(Video) van ‘Buitenlandse-Corrupte&liegende- Zaken’ over zijn verzonnen ontmoeting met de Russische president Poetin heeft ook Russische en andere buitenlandse media gehaald.
Het Russische persbureau Interfax schrijft dat Zijlstra heeft toegegeven dat hij „twaalf jaar lang heeft gelogen over zijn aanwezigheid bij een bijeenkomst met de Russische president Vladimir Poetin.”Het Amerikaanse persbureau AP schrijft over de „potentieel schadelijke” erkenning van de onwaarheid „aan de vooravond van zijn eerste bezoek aan Rusland.” Het artikel van AP is onder meer verschenen op de websites van de kranten The New York Times en The Washington Post. Ook persbureau Reuters schrijft over de kwestie.De altijd liegende ‘VVD-Boef Zijlstra’ zou Poetin in 2006 zelf hebben horen praten over een ’Groot-Rusland’(niet te verwarren met een ‘Groot USA’ van ‘Mad Dog-Trump’Video), maar na onderzoek door de Volkskrant heeft hij moeten toegeven dat hij het alleen van iemand anders had gehoord(kuch). Hij noemt dat liegen nu hij betrapt is het ‘lenen’ van een ‘Anti-Fake-Poetin- verhaald’ van een ander of te wel zijn grote corrupte ‘VVD-Duim’. ‘Een normale gang van  zaken bij de VVD’, aldus Zijlstra. Inmiddels heeft die ‘ander’ ook gereageerd: Volgens Jeroen vd Veer,ex-baas Shell heeft Zijlstra dit verhaal over Putin verdraaid. Zijlstra wordt dus door vd Veer afgeserveerd als ‘SS-fantast’ en ‘VVD-beroepsleugenaar’.

‘Internationale-Mega-Gifmenger Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is van buiten Bont en van binnen Stront(Video).

24 prominente VVD volksvertegenwoordigers met een strafblad.Gefeliciteerd Rutte met je misdaadgroep(Video)! Staatspropaganda:‘Nabestaanden’ MH17 hekelen publiciteit vondsten menselijke resten volgens corrupte en liegende  VVD-er Piet Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17(Video).

Leugen heeft geen plaats in het koninkrijk van God, maar wel bij de CU.
‘Godfather Rutte’, ‘Suikeroompje& Elite-Pedofiel-schandknaap- Pechtold’ en ‘Censuur-Lord-Buma’ blijven achter leugenaar Zijlstra staan en waarschuwen samen met‘D66-Bilderberg-“Stasi”-Ollongrenvoor ‘Fake-News’ van Capo di tutti capi Poetin’ en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De ontboezeming ligt zeer gevoelig omdat het regiem  van ‘Taxfree-Shell-kabinet-Rutte III ‘ de Russen openlijk beschuldigt van het verspreiden van desinformatie over onder meer de MH17 aanslag (Video). Nu blijkt de eigen Minister van Buitenlandse Zaken jarenlang een vals negatief verhaal over Poetin te hebben verteld om meer geld los te krijgen voor de NATO(video). Roël Voordewind, buitenlandwoordvoerder van coalitiepartner ‘Incest- bijbelbelt-ChristenUnie'(Video) wil wel dat de bewindsman opheldering geeft via een ‘Leugen-brief’ aan de Kamer: ,,Dat toenmalig Kamerlid Zijlstra ervoor heeft gekozen om te liegen dat hij zelf bij een gesprek zou zijn geweest, waar hij niet bij was, is onjuist en ook onnodig. Het verandert niets aan de waarschuwing dat president Poetin uit was en is op een groot Rusland en dat wij van  de  CU onze Duivelse gat af wegen met de Bijbel en dat God haat hen die liegen.

‘Taxfree-Shell-Kamerlid-Van Haga’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is ook nog criminele Huisjesmelker(video).

Premier ‘VVD-Godfater Rutte’ van de altijd liegende VVD-Misdaadgroep, die langer wist dat Zijlstra had gelogen over zijn bezoek aan Poetins datsja, vindt dat zijn partijgenoot nog geloofwaardig is. Wel noemt hij het ‘onverstandig dat hij nu al weer betrapt is op leugens’ dat de minister van Buitenlandse zaken net deed alsof hij zelf in 2006 bij de Russische president was, terwijl hij het verhaal over Poetins ambities voor ‘een groot Rusland’ van iemand anders had gehoord,namelijk zijn grote ‘VVD-SS-duim’. ‘Het was een onverstandige aanpak, om het op die manier te doen, maar het was relevante informatie om dr. Goebbels propaganda te voeren tegen Rusland die zijn ‘SS-fantasie’ ter ‘VVD-oren’ was gekomen.’ De Tweede Kamer wil opheldering van minister Halbe Zijlstra van Buitenlandse -Corrupte&leugen- zaken Zaken over zijn verzonnen contacten met Rusland. De minister zal tijdens dat debat, wellicht morgen al, uitleg moeten geven over zijn bekentenis vandaag in de Volkskrant dat hij sinds 2014 een nepverhaal heeft verteld over een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Over al zijn andere leugens en die van zijn ‘Crimeboss Rutte’ hoeft hij geen uitleg te geven want dan zou het debat eindeloos worden. Maar voordat de ‘VVD-Beroepsleugenaar Zijlstra’ naar Rusland  vertrekt beledigd  zijn ‘gabber in crime’ Pechtold nog FF 150 miljoen Russen:


Zijlstra treedt nu toe tot het gewetenloze VVD-rijtje dat Gelogen heeft naar ‘VVD-eer’ en geweten voor Volk en Vaderland om hun vaste frase in deze walgelijke corrupte zaken maar te gebruiken van Rutte, Teeven Opstellen,Van der Steur, Linschoten, Keizer, Hennis en Weekers, etc..

Tot Slot: En dan wordt Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij weggehoond door de Gevestigde Orde Pers als hij een Leugendetector eist (Video) in de Nederlandse corrupte altijd liegende ‘Rat in pak-Politiek’ (video).