(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Nu is het een feit van algemene bekendheid dat markant alle ‘BN-Hoeren’ van ‘Maffiaboss John de Mol’(Video) cocaïne snuiven inclusief de Insluip ‘Geilneef Junkie-Peter R de Vries(Video), maar daar behoort Fred Teeven zeker niet bij.Nu is de Top ‘VVD Boef Teeven’ geen vriend van ons, maar wel van de ‘RTL-Riool-Boulevard’ misdadige journalisten Peter R. de Vries en ‘Politiescribent John van den Heuvel(Video)’ en staat Teeven bij ons al jaren bekend als een ‘VVD-Griezel’ en Pschyo (Video) ,maar pertinent niet als cocaïne snuiver.

Peter R. de Vries op heterdaad betrapt stijf van de cocaïne als Insluip Geilneef en wordt niet vervolgd door zijn vrienden bij de politie(Video).

John van den Heuvel bekent in bejaarden Telegraaf tv VNDG voor de politie en Justitie te werken.

Dus wat bezielt de ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’ om zijn voormalige beschermheer nu zo te beledigen en weg te zetten als een gestoorde Coca Junk? Is hier sprake van klassieke Projectie (psychologie) van de zijde van De Vries? Maar belangrijker waarom dient Teeven geen klacht in wegens smaad en laster tegen zijn voormalige’ Loopjongen De Vries’? Wat weten zij voor vuiligheid van elkaar? En waarom beledigd De Vries nu opeens zijn voormalige grote vriend en Held Teeven? Is De Vries als Junkie en bejaarden Geilneef nu volledig de weg kwijt? Of weet hij van zijn andere corrupte ‘VVD-Justitie’ vrienden Herman Bolhaar (bron: NOS) en’ Pedo-Rapist-Demmnink’ dat Teeven is uitgekakt in de ‘VVD-Justitie Wereld’ en hem niet meer kan helpen en beschermen. Geeft de lijkenpikker en ‘Judas De Vries’ Teeven een keiharde schop na zijn graf in net zo als hij bij zijn voormalige Volksonderwereld Boss Willem Holleeder(Video) heeft gedaan.

Zo bekende bijv. recentelijk nog de ‘SBS Presentator Frank Masmeijer’ aka “Find my Coca Banana” van John de Mol nadat hij eerst maanden mocht ontkennen(liegen) bij ‘RTL-Riool Boulevard’ betrokken te zijn bij grootschalige cocaïne smokkel en toen hoorde wij geen piep van De Vries aan de ‘RTL-Riool-Tafel’.

Opmerking:Wij hebben het voorgaande artikel voorgelegd aan de Perswoordvoerder van de VVD de heer Kees Berghuisen en de Commissie Justitie Tweede Kamer Griffier Mw. B. Hessing-Puts met de volgende vragen in het kader van het landsbelang alwaar u zo aan hecht. Wat uw reactie op het feit dat De Vries stelt dat Teeven cocaïne misbruikt, een en ander wringt des te meer gezien het feit de Voorzitter van het College procureurs-generaal H. Bolhaar De Vries publiekelijk( Bron: NOS) tot voorbeeld van Justitie en Politie heeft verklaard. Daarnaast op grond van het adagium ‘met wie men omgaat wordt men mee besmet’ vragen wij indien Teeven cocaïne gebruikt ( wat wij niet geloven) is het aannemelijk dat ook Opstellen,Van der Steur en Dijkhoff cocaïne misbruiken. Wij wijzen u er op dat De Vries zijn beschuldigingen aan het adres van Teeven heeft getwitterd d.d. 18 mei 2017 met een bereik van 210.000 volgers, dus in die zin indien Teeven deze beschuldigingen niet weerspreekt dan is het adagium al hetgeen niet betwist mag voor waar worden aangenomen. ( vvdvoorlichting@tweedekamer.nl, b.erlings@vvd.n en  cie.vj@tweedekamer.nl )