‘Junkie Peter R. de Vries’ beschuldigd als enige Fred Teeven van cocaïne snuiven.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Nu is het een feit van algemene bekendheid dat markant alle ‘BN-Hoeren’ van ‘Maffiaboss John de Mol’(Video) cocaïne snuiven inclusief de Insluip ‘Geilneef Junkie-Peter R de Vries(Video), maar daar behoort Fred Teeven zeker niet bij.Nu is de Top ‘VVD Boef Teeven’ geen vriend van ons, maar wel van de ‘RTL-Riool-Boulevard’ misdadige journalisten Peter R. de Vries en ‘Politiescribent John van den Heuvel(Video)’ en staat Teeven bij ons al jaren bekend als een ‘VVD-Griezel’ en Pschyo (Video) ,maar pertinent niet als cocaïne snuiver.

Peter R. de Vries op heterdaad betrapt stijf van de cocaïne als Insluip Geilneef en wordt niet vervolgd door zijn vrienden bij de politie(Video).

John van den Heuvel bekent in bejaarden Telegraaf tv VNDG voor de politie en Justitie te werken.

Dus wat bezielt de ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’ om zijn voormalige beschermheer nu zo te beledigen en weg te zetten als een gestoorde Coca Junk? Is hier sprake van klassieke Projectie (psychologie) van de zijde van De Vries? Maar belangrijker waarom dient Teeven geen klacht in wegens smaad en laster tegen zijn voormalige’ Loopjongen De Vries’? Wat weten zij voor vuiligheid van elkaar? En waarom beledigd De Vries nu opeens zijn voormalige grote vriend en Held Teeven? Is De Vries als Junkie en bejaarden Geilneef nu volledig de weg kwijt? Of weet hij van zijn andere corrupte ‘VVD-Justitie’ vrienden Herman Bolhaar (bron: NOS) en’ Pedo-Rapist-Demmnink’ dat Teeven is uitgekakt in de ‘VVD-Justitie Wereld’ en hem niet meer kan helpen en beschermen. Geeft de lijkenpikker en ‘Judas De Vries’ Teeven een keiharde schop na zijn graf in net zo als hij bij zijn voormalige Volksonderwereld Boss Willem Holleeder(Video) heeft gedaan.

Zo bekende bijv. recentelijk nog de ‘SBS Presentator Frank Masmeijer’ aka “Find my Coca Banana” van John de Mol nadat hij eerst maanden mocht ontkennen(liegen) bij ‘RTL-Riool Boulevard’ betrokken te zijn bij grootschalige cocaïne smokkel en toen hoorde wij geen piep van De Vries aan de ‘RTL-Riool-Tafel’.

Opmerking:Wij hebben het voorgaande artikel voorgelegd aan de Perswoordvoerder van de VVD de heer Kees Berghuisen en de Commissie Justitie Tweede Kamer Griffier Mw. B. Hessing-Puts met de volgende vragen in het kader van het landsbelang alwaar u zo aan hecht. Wat uw reactie op het feit dat De Vries stelt dat Teeven cocaïne misbruikt, een en ander wringt des te meer gezien het feit de Voorzitter van het College procureurs-generaal H. Bolhaar De Vries publiekelijk( Bron: NOS) tot voorbeeld van Justitie en Politie heeft verklaard. Daarnaast op grond van het adagium ‘met wie men omgaat wordt men mee besmet’ vragen wij indien Teeven cocaïne gebruikt ( wat wij niet geloven) is het aannemelijk dat ook Opstellen,Van der Steur en Dijkhoff cocaïne misbruiken. Wij wijzen u er op dat De Vries zijn beschuldigingen aan het adres van Teeven heeft getwitterd d.d. 18 mei 2017 met een bereik van 210.000 volgers, dus in die zin indien Teeven deze beschuldigingen niet weerspreekt dan is het adagium al hetgeen niet betwist mag voor waar worden aangenomen. ( vvdvoorlichting@tweedekamer.nl, b.erlings@vvd.n en  cie.vj@tweedekamer.nl )

 

 

11 reacties op “‘Junkie Peter R. de Vries’ beschuldigd als enige Fred Teeven van cocaïne snuiven.

 1. John v/d Heuvel oraal verkracht door G. Joling. En wat doet ie er tegen?
  Niets, natuurlijk.

  [IMG]https://images0.persgroep.net/rcs/pWD1ToTdKOB0KEI4aPYZkzCgXl0/diocontent/63654097/_crop/0/0/900/1350/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9[/IMG]

 2. 7 jaar over HAVO gedaan en daarna avondstudie rechten: ontwikkelde zich van crime fighter tot crime supporter. Joeg op handlangers van drugscriminelen en ontpopte zichzelf tot de grootste facilitator; stapte uit ’t Kabinet om daarna in de TK plaats te nemen.Laatste post: lid RvS. Mooie loopbaan; principes: afwezig.

 3. Guangdong Zhenrong ! En nu Balkenende heeft haast want, curacao heeft geen kennis ! Jullie hebben wel kennis ! Maar vergeten dat 75% van de bevolking is analfabeet ! Maar de eilanden mogen geen stap vooruit ! 10 /20 milliard daar moet
  deze duivel er bij zijn Ronald balkenende dit is de regering van zuur naar zoet jullie boeren worden gewoon financieel uitgekleed te gek voor woorden.en moeten opzoek naar een baan!

  Maar jullie kinderen worden opgevoed met wat jullie hun wijs maken zoals de koning die heeft niks te schaften met niemand maar op school weten ze te vertellen dat de systeem wit boven en zwart beneden op tv zag ik dat maar iemand die niet in nederland woon denk zo is het niks is minder waar! Alleen dom dom domme mensen verzorgen een koning die niet eens dicht bij zijn volk staat !

  Geloof me alles wat boven is moet naar beneden !

  Zo verkoop rutte jullie erfgoed en dat is niet alles wanneer de Hollanders wakker worden hebben ze geen moer ! Geloof me 200 jaar terug kwam de stadhouder zonder één gulden in zijn zak hadden jullie het beter !

  Kijk NU stille armoe en maar doen als of het goed gaat !

  Fijne dag veder!

 4. Real identity of man Trump will meet in Rome today. Do you know ?

  Many know. Many more don’t know.

  The Pope is in fact Satan’s vicar, the head of the Great Whore of the Revelation.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s