Peter R. de Vries nog steeds open en bloot Bloed-Perschef  Willem Holleeder.

Peter R de Vries pers chef Willem Holleeder

-Maffioso en Politie-informant Peter R. de Vries en zijn corrupte politieambtenaren niet naar de Lik.

-Geheime ambtsinstructie van de Voorzitter van het College procureurs generaal Herman Bolhaar vrijwaren Peter R. de Vries (weer)  van strafrechtelijke vervolging.

( van onze Corrupte News Corrupte News of The World redactie i.s.m. onze ‘blinde Rand Stad Media’.)

Amsterdam-Noir- Werkstraffen geëist tegen ‘corrupte’ Peter R. de Vries agenten. Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries niet eens gedagvaard bericht de ‘media’.
“Tijdperk Peter R. de Vries-25 jaar ongestoord maffiajournalistiek in Nederland.”
De z.g. ‘Top gesubsidieerde Randstand- Media ‘ als NOS, VARA, EO, ( de Twee Nep Christen Knevel en van den Brink) De Wereld Draait Door( VARA-‘Schandknaap Miljonair Mathijs’), Miljonairs Pauw en Witteman, vermelde niet eens dat de corrupte politiehulp troepen van hun zeer gewaardeerde misdaadjournalist Peter R. de Vries gepakt zijn voor corrupte hand en spandiensten voor hem. Dat houden deze gesubsidieerde Miljonairs lafaards nu liever even prive.

Waarom? Omdat  zij o.a. allemaal letterlijk in hun broek schijten voor de ‘misdaadgroep Peter R de Vries’ of door hem worden geneukt.

Vooral Miljonair Matthijs van Nieuwkerk, die lijkt inmiddels wel de persoonlijke ‘VARA-Schandknaap’ van De Vries.

“Oud-hoofdredacteur Brooks en Berlusconi aangeklaagd. Wanneer Peter R. de Vries en John de Mol?”

De Corrupte VVD-Justitie Top Fred ‘Big Head’ Teeven en Herman Bolhaar aka ‘Pretty Boy Herman’ houden hun Mega-informant Peter R. de Vries al jaren uit de bak, terwijl zijn politie-handlangers nu werkstraffen krijgen (die horen trouwens de bak in te gaan).

Klasse Justitie, natuurlijk. Waarom?

Daarom: Zoals algemeen bekent is dat Peter R. de Vries de Mega-informant van justitie is bij de verschillende misdaadgroepen  sinds 1970, te weten respectievelijk eerst bij Klaas Bruinsma ( vermoord), Martin Hoogland ( vermoord)-Maffia , Cor van Hout (vermoord) en tot slot nu bij die van Willem Holleeder( nog niet vermoord maar wel 20 jaar verschut gezeten).

Hij is wellicht de grootse en succesvolste en langste functionerende politie informant ooit.

In zijn dubbel rol van politie-informant en Pr- man van de verschillende misdaadgroepen hield en houdt hij justitie en bepaalde (kijkcijfer) -politie geïnformeerd over het reilen en zeilen van de betreffende misdaadgroepen, alwaar hij dus lid van is als o.a Pr-man en media-huurmoordenaar.

Zo is Maffioso De Vries zelfs tot vandaag de dag nog gewoon open en bloot bezig als Pers Chef voor Willem Holleeder.

Peter R de Vries pers chef Willem Holleeder

“Oud-hoofdredacteur Brooks en Berlusconi aangeklaagd. Wanneer Peter R. de Vries en John de Mol?”

En wat te denken van het feit dat De Vries zich direct moest melden bij Holleeder n.b. op de eerste dag dat Holleeder vrij was om maar wat te noemen in dit verband.

Nu zijn er een aantal corrupte ex-politiemensen en corrupte  privé dectieves gepakt wegens het stelen van informatie of het schenden van de politie-en privacywet om materiaal aan te dragen voor de ‘Misdaad -Schandpaal Show’ van Maffiajournalist en politie-informaat Peter R. de Vries.

Drie corrupte agenten en een corrupte belastingambtenaar uit de Achterhoek hebben vertrouwelijke of geheime gegevens doorgespeeld aan twee privédetectives. De corrupte detectives  a La  types als de verlopen dronkenlap ‘Vetklep Bert ‘ hebben zich schuldig gemaakt aan uitlokking van schending van het ambtsgeheim. Dat zei de officier van justitie woensdag bij de rechtbank in Utrecht, die daarom werkstraffen variërend van 80 tot 240 uur eiste.

Volgens de aanklager droegen de  zes ambtenaren allemaal bij aan corruptie bij de overheid en de ‘Rand-Stad Media’. Tussen 2007 en 2009 zouden de Corrupte ambtenaren op verzoek van de detectives van De Vries tientallen adressen, banksaldo’s en strafbladen hebben doorgespeeld. De  corrupte detectives speelden die informatie door aan klanten. De meest opvallende daarvan waren een echtscheidingsadvocaat en de misdaad-redactie van Maffioso Peter R. de Vries.

De  gesubsidieerde ‘Rand stad Media’ weet van niets en De Vries schuift gewoon weer dagelijks aan bij de Tafel van  de gesubsidieerde Mega-graaiers Pauw en Witteman (VARA), die van Knevel en van den Brink (EO) en Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait gewoon door (VARA).

Uitspraak 18 oktober 2012 , maar daar hoort u nooit iets van in de “Rand-Stad-Media”.

Noot: Michel Kraay ging al zes maanden de bak in voor Peter R. De Vries.

Peter R. de Vries & onderzoeksjournalistiek & Wbp & privé-gegevens & privacy

Noot 2: Organigram misdaadgroep Peter R de Vries.

Rangorde  Corrupte Top-justitie Herman Bolhaar en Fred Teeven in/bij de misdaadgroep Peter R de Vries.

Opmerking:

Aan: Het Ministerie van Justitie

Inzake, wie verstrekt kennelijk corrupte detecieve burau’s vergunningen

Amsterdam, 5 oktober 2012

Kunt u mij laten weten of dit corrupte detective bedrijf: Ministerie van Justitie P.O.B. nr. 1099 (http://www.db-s.nl/ ) nog steeds een vergunning bezit in het licht van deze publicatie:

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/10/05/corrupte-justitie-top-houdt-peter-r-de-vries-uit-de-gevangenis/

Uw antwoord zal worden gebuliceert in een komend artikel inzake Corruptie in de Media en wie verstrekt corrupte detectieve burau’s bij justitie vergunningen?

Namens de redactie en het Volkstribunaal Anti-Media-Maffia

Ing S.K.A. Brown