(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hoe diep is het’ Misdaadteam Peter R de Vries’ doorgedrongen de afgelopen kwart eeuw bij bepaalde corrupte politie en Justitie? U kunt het vragen aan de voorzitter van het College van procureurs-generaal Bolhaar één van de ‘Justitie beschermheren’ van Peter R. de Vries, maar daar krijgt u nooit een eerlijk antwoord van. En wie geeft leiding aan wie in dit verband? Kennelijk is bepaalde Justitie en Politie zo corrupt geworden in “Banana-Fraude-Nederland” dat men zijn leven niet meer zeker is(Video)als men van doen heeft met corrupte en liederlijke types als De Vries en zijn ‘gabber in crime’  ‘VVD Griezel Teeven'(Video). En als gewoon burger gewoon niet meer door de bomen het corrupte bos ziet. Wie werk voor wie? Naar aanleiding van het feit dat politie Hoorn De Vries stoned en dronken(Video) liet deelnemen met wellicht harddrugs op zak aan het verkeer was voor ons aanleiding politie Hoorn om opheldering te vragen waarom De Vries niet op drank en drugs gebruik was gecontroleerd en gefouilleerd op drugs.

Vermomde Peter R. De Vries op heterdaad betrapt bij binnensluipen woning vrouw uit Hoorn voor een gratis slippertje(Video).
Underground Presentator van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir en Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ing Steve Brown belde met de woordvoerderRoderick de Veen  van Politie Hoorn en werd gelijk onbeschoft getutoyeerd en kreeg geen antwoord op twee simpele vragen. Van Veen kwam steeds met de dooddoener ‘wij geven geen inlichtingen op zaken die personen raken‘(behalve als het gaat om Willem Holleeder,etc), terwijl Brown daar helemaal niet naar vroeg. Zie de beelden hierna:

En wat bleek deze De Veen heeft ‘gewerkt’ bij AT5 en dat is zo ongeveer een zender die gerekend kan worden tot groupies van Peter R. de Vries. Zij hebben net als het RTL-Riool Boulevard in hun hele 100procent gesubsidieerde bestaan nog nooit een kritisch woord uitgezonden over de Super-politie-informant en rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Geilneef’.  ‘Tinker Imagineers’ heeft in een Persverklaring trots laten weten(Video) dat er het ‘Nep en Fop Misdaadmuseum’ van Peter R. de Vries nu ook een experience komt hoe men zich niet laat betrappen indien men stijf van de cocaïne een huis wil insluipen om een vrouwtje van een ander te wippen. Afijn, leest u zelf de correspondentie tussen Steve Brown en de domme en/of corrupte Roderick de Veen en oordeelt u zelf:

A.s. maandag schokkende nog niet vertoonde beelden van de stijf van de cocaïne staande de Vries en exclusief  het hele verhaal van de Heer des Huizes die De Vries op heterdaad betrapte bij de Stem vd Straat-Salto-TV