(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Spreekt de Paus een ban uit over de ‘Duivelse Mad Dog Trump’?16 miljoen (1 op de 5) kinderen lijden dagelijks honger in de US(Video) en blijven alleen in leven omdat zij één maaltijd per dag krijgen op school.
Vandaag is Trump bij de Paus en 25 mei in Brussel bij de NATO Top(Video). De Oude CDA NATO-Ratten Bot en Scheffer(Video) mogen bij de toilet zitten voor als Trump moet kakken tijdens de NATO Top en zijn zeer vereerd. Het is niet bekent of zij ook zijn oude billen moeten afwegen, maar alles is mogelijk in die Elite kringen. Wel is hun gevraagd niet steeds te roepen op te passen voor Poetin, want dat is niet bevorderlijk voor de stoelgang van de bejaarde Trump.

U.S.-Elite’ from “the Shadow World” Partially Responsible(Video) for Manchester ‘Wahhabe-Terror Attack’.

Grotere tegenpolen zijn bijna niet denkbaar. De derde-wereld-paus die opkomt voor armen, vluchtelingen en het behoud van onze planeet en de drieste, onvoorspelbare ‘Mad Dog Taxfee-miljardair’ uit de VS die vooral Wapendeals lijkt te willen sluiten met de ‘IS-Terror-King Salem’ van Saoedie Arabië .Ze hebben in het verleden al flink met elkaar gebotst. Tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen verkondigde Franciscus dat iemand die in plaats van bruggen, muren wil bouwen geen christen is. Trump reageerde furieus. Toen de paus tijdens zijn bezoek aan Mexico een mis opdroeg vlak bij de grens waar zoveel migranten proberen de VS binnen te komen, beschuldigde Trump Franciscus ervan zich niet als een paus, maar als een Duivelse politicus te gedragen. Het begrotingsvoorstel van het Misdadige regering Regiem-Trump zet fors het mes in de Amerikaanse bestedingen in het buitenland en binnenland voor hongerende kinderen en (ziek) bejaarden (Video). Er komt veel minder geld beschikbaar voor gezondheidsprogramma’s in de wereld, voedselhulp, internationale vredeshandhaving, educatieve en culturele uitwisselingen en beheersing van de klimaatverandering. Dat blijkt uit documenten over het Duivelse budgetplan die dinsdag zijn vrijgegeven. De VS bijdrage voor de verbetering van de mondiale gezondheid voorde aller armste, waaronder inspanningen gericht op de bestrijding van hiv/aids, tuberculose en malaria, is met bijna een kwart teruggebracht tot ongeveer 5,8 miljard euro in 2018. Nu sterven er al jaarlijks zes miljoen kinderen van de honger(Video) en wat Trump betreft mogen dat er best wat meer worden.In de misdaad plannen tegen de menselijkheid van ‘Mad Dog Trump’ staat bovendien een korting van 44 procent op fondsen voor International-(Goeden Doelen Maffia)- organisaties(Video). Er wordt niet gespecificeerd welke dat zijn. De NAVO blijft bij de bezuiniging buiten schot.