Trump stopt met hulp aan zieken en armen maar niet met Wapenhandel & NATO.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Spreekt de Paus een ban uit over de ‘Duivelse Mad Dog Trump’?16 miljoen (1 op de 5) kinderen lijden dagelijks honger in de US(Video) en blijven alleen in leven omdat zij één maaltijd per dag krijgen op school.
Vandaag is Trump bij de Paus en 25 mei in Brussel bij de NATO Top(Video). De Oude CDA NATO-Ratten Bot en Scheffer(Video) mogen bij de toilet zitten voor als Trump moet kakken tijdens de NATO Top en zijn zeer vereerd. Het is niet bekent of zij ook zijn oude billen moeten afwegen, maar alles is mogelijk in die Elite kringen. Wel is hun gevraagd niet steeds te roepen op te passen voor Poetin, want dat is niet bevorderlijk voor de stoelgang van de bejaarde Trump.

U.S.-Elite’ from “the Shadow World” Partially Responsible(Video) for Manchester ‘Wahhabe-Terror Attack’.

Grotere tegenpolen zijn bijna niet denkbaar. De derde-wereld-paus die opkomt voor armen, vluchtelingen en het behoud van onze planeet en de drieste, onvoorspelbare ‘Mad Dog Taxfee-miljardair’ uit de VS die vooral Wapendeals lijkt te willen sluiten met de ‘IS-Terror-King Salem’ van Saoedie Arabië .Ze hebben in het verleden al flink met elkaar gebotst. Tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen verkondigde Franciscus dat iemand die in plaats van bruggen, muren wil bouwen geen christen is. Trump reageerde furieus. Toen de paus tijdens zijn bezoek aan Mexico een mis opdroeg vlak bij de grens waar zoveel migranten proberen de VS binnen te komen, beschuldigde Trump Franciscus ervan zich niet als een paus, maar als een Duivelse politicus te gedragen. Het begrotingsvoorstel van het Misdadige regering Regiem-Trump zet fors het mes in de Amerikaanse bestedingen in het buitenland en binnenland voor hongerende kinderen en (ziek) bejaarden (Video). Er komt veel minder geld beschikbaar voor gezondheidsprogramma’s in de wereld, voedselhulp, internationale vredeshandhaving, educatieve en culturele uitwisselingen en beheersing van de klimaatverandering. Dat blijkt uit documenten over het Duivelse budgetplan die dinsdag zijn vrijgegeven. De VS bijdrage voor de verbetering van de mondiale gezondheid voorde aller armste, waaronder inspanningen gericht op de bestrijding van hiv/aids, tuberculose en malaria, is met bijna een kwart teruggebracht tot ongeveer 5,8 miljard euro in 2018. Nu sterven er al jaarlijks zes miljoen kinderen van de honger(Video) en wat Trump betreft mogen dat er best wat meer worden.In de misdaad plannen tegen de menselijkheid van ‘Mad Dog Trump’ staat bovendien een korting van 44 procent op fondsen voor International-(Goeden Doelen Maffia)- organisaties(Video). Er wordt niet gespecificeerd welke dat zijn. De NAVO blijft bij de bezuiniging buiten schot.

4 reacties op “Trump stopt met hulp aan zieken en armen maar niet met Wapenhandel & NATO.

 1. Moet je hem die minister van Montenegro zien wegduwen de onbeschofteling, deed zeker niet wat hij van plan was? Moest waarschijnlijk naar Rusland en niet naar de nato gewoon om de Europese eenwording tegen te werken? ?

 2. GREATEST PRO-WHITE NEWS OF THE CENTURY:

  NEW EUROPEAN FOSSIL PROVES WHITES CAME FROM—EUROPE!!!!

  OUT OF AFRICA HOAX OF THE LIBERALS SHATTERED INTO PIECES!!

  Newly discovered 7.2 million-year-old hominid nick-named El Graeco shatters the bogus liberal scam called Out-Of-Africa theory.

  The liberals have been brainwashing the gullible public for decades that ALL people came out of Africa, and they spread worldwide, as the oldest human fossils were found in Africa.

  They probably did this to fool the whites that “we are all the same”, “we are all Africans”, “Africa is out motherland” and that Africans coming here are the same like your ancestors who came here to Europe–from Africa!! Until today.

  However, the Out-Of-Africa hoaxters could never explain the common sense question–then how “Africans” who sent to Europe became white, but the Africans who remained in Africa remained black. But the Africans who really traveled SE, to South India (black South Indians, called Dravidians), SE Asia and Australia (aboriginals) are still black, to this day?

  Though some scientists have been proposing the multi-regional hypothesis for decades (that blacks came from Africa, whites from Eastern Europe/Eurasia/Russia, and the Chinese from China), they have been mocked.

  Now finally, in May 2017, science proves the latter group right.

  Liberals now forced to admit that the “out of Africa” theory was just a hoax, as the oldest human fossil found is in Europe!

  http://www.telegraph…cientists-find/

  It is only a matter of time before DNA testing on these ancient European fossils will prove they were whites.

  These findings can help white nationalists strengthen their argument to ban all non-white immigration and send all Africans back–to THEIR motherland, Africa.

  0

  Report

 3. Wel erg ongeloofwaardig wanneer je ’n dag voor de Manchester aanslag, opgeëist door IS, wapenleveringscontracten sluit van >110 miljard met de voornaamste sponsor van IS. Te zot voor woorden. De bek vol over Poetin, maar nu horen we amper ’n kritisch geluid in de VS. Hillary had ’t hem niet nagedaan. Laten de Engelsen zich uitspreken over deze daden van hun bondgenoot met wie ze beweren ’n speciale relatie te hebben. De Queen nam ’n paar minuten stilte in acht op haar garden tea party. Heel de natie lag in katzwijm. Het kwam kennelijk niet in haar op dat feestje af te blazen. Idioot Charles stond er geamuseerd bij en keek ernaar.

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s