( door Willem Holleeder)

AMSTERDAM-NOIR- Focking Shocking! Deze week geeft Holleeder aandacht aan Peter R. de Vries zijn hoerenloper afwijkingen in de reeks opening van zaken over zijn ex loopjongen Peter R. de Renetta van der MeerVries.
Nou, ik zie hem nog zo aankomen voor het eerst wat een domme Grote Lul en nu vervloek ik die dag, want die Kanker loenenaar is bezig mij levenslang te bezorgen voor een moord op Van der Bijl die die Kankerlijer zelf heeft laten doen en dat weet Justitie ook! Ik en Cor hadden al over hem gehoord van de jongens van Lange Frans (Klaas Bruinsma red.)  dat Peter een echte boerenkinkel uit de klei getrokken met die idiote bromsnor van hem die zo geil was als een loopse poedel die je alles kan laten schrijven wat je wilt. Nou die konden wij wel gebruiken(Video). Stapel gek was hij op de Kinky-Hoeren in Yab Yum. Nou later had hij van ons een gratis 100 ritten knipkaart per maand voor Cor zijn peeshokken in Alkmaar. Die meiden werden kots misselijk van hem, soms dook hij er wel drie keer per dag op een en de zelfde te (jonge) meid. We hebben toen wel gelijk vanachter de spiegel een serietje foto’s gemaakt voor als hij ons ooit een kunstje zou willen flikke. Mijn Kanker zusters weten daar ook van,maar daar hoor je die hoeren niet over.

Trouwena de politie en justitie weten net als iedereen op de Wallen en de Alkmaarse rooie buurt en Yab Yum dat hun informant Peter de grootse hoerenloper is van al die vieze gluiperd media mensen die de kat in het donker knijpen. In Yab Yum stond hij er om bekend dat ze hem nog niet met tien paarden uit het ligbad konden trekken als hij daar weer een keer lag te neuken op kosten van die Lange ( Lange is bijnaam voor Klaas Bruinsma red). Zou mij niet verbazen dat ook de zeden politie een stapel met Kinky fotos hebben van Peter met te jonge heroïne hoertjes. Later toen ik zijn vrouw voor het eerst ontmoeten begreep ik het wel. Wie wil daar nou op, een echte dooie huis tuin en keuken badmuts. Hij was toen als ik het mij goed herinner de baas van dat rukkers blad actueel en had amper te vreten. Hoe hij zijn ‘Raam-Hobby’ op de Wallen betaalde zonder ons in die tijd was ons een raadsel. Er ging geen dag voorbij of die Bromsnor dook wel een raam in. Hij moet daar de raarste dingen hebben uit gespookt, want veel meiden deden gauw de gordijnen dicht als hij langs liep. Als we weleens met een ploeg op de Wallen liepen veranderde Peter zijn houding totaal. In die tijden was Jacob en Van Es bij iedereen bekend en wij noemde hem dan altijd onze ‘Vieze Snorrenman’.

Hij kon daar zelf ook altijd vreselijke om lachen zolang wij maar die paar geeltjes voor hem storten dat hij weer op zo’n raamhoer kon duiken. Vooral buitenlandse jonge meiden werd hij dol van, als hij zo’n scharminkel meestal aan de heroïne zag zitten begon bij wijze van spreken zijn snor in de rondtes te draaien en liep het kwijl uit zijn boerenkinkel bek. Een van die scharminkels heeft eens haar hart bij mij uitgestort wat die Viezerik allemaal bij haar deed. Wij hebben van zijn capriolen nog foto’s en die gaan direct de lucht in als ik door dat ruggenprikken secreet veroordeeld ga worden. ( redactie heeft een aantal foto’s gezien. Deze foto’s konden wij niet publiceren wat ze zijn te schunnig. Nog schunniger dan de foto’s  die zijn NOS gangstersletje Monique T.  naar hem toe zond per mail met o.a. kaal geschoren doos, ect.. en dan zouden we de Pedofielen-wet overtreden). Zo hield hij er van dat ze over hem heen piste en daarbij riepen; Brand , brand, de brand van Peter de Grote Vulkaan moet geblust worden.

Peter R. doet Kruizenonderzoek op de Wallen.
Zo kon hij uren staren naar een nieuw hoertje op de Wallen. Hij was dan volledig in trance, wat een Mafketel. Wij dolde hem daar vaak mee met te zeggen :”hee Peter was je weer Kruizen aan het kijken?’” Hij zei dan dat hij zijn journalisten bronnen aan het checken was. Ophouden met die onzin Peter antwoordde wij dan en vaak gaven wij hem dan een speelse harde klap op zijn achterhoofd, die hij dan lachend als een schaap met kiespijn van ons nam. En nu moet ik hem vanuit mijn cel zien zitten in zijn te strakke homo T-shirtjes de stoere bink uit te hangen bij die Homo natte dweilen van Boulevard, die er trouwens ook wel pap van lusten met cocaïne in hun speurneus. Ik kan hem wel wurgen met eigenste blote handen en zet de TV in de cel dan uit, want anders ontplof ik om naar dat stuk nageboorte te kijken die zich op mijn kosten versuft heeft geneukt met hoeren.

Eerder verschenen:
“Willem Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’.”

NOOT: Het Gerechtshof te Amsterdam verklaart voor recht dat De Vries behoort tot de ‘Bruinsma Maffia-groep’ en hand en spandiensten verricht voor de groep en De Vries een profijtelijke relatie onderhoudt met de groep met o.a. gratis te jonge verslaafde hoertjes ( sex slavinnen) die geen keus hadden.

Noot2: De schunnige serie sexs foto’s van nymfomaan Monique T. die zij Peter R de Vries stuurde toen hij nog getrouwd was zijn ook in het bezit van de redactie.