(van onze ‘Pedo- VVD- Klasse-Justitie’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR Zelfs De Nederlandse Orde van Advocaten is zeer slecht te spreken over de walgelijke uitspraken van voormalig VVD-staatssecretaris ‘Griezel -Teeven’. De ‘crimefighter’ Volksonderdrukker van weleer die zich er altijd op beriep geen geheugen en geweten te hebben bralt in een interview met de Groene Amsterdammer bezuinigingen op de advocatuur doorgevoerd te hebben om de verdediging te verzwakken en op die manier de Rule of Law en de mensenrechten uit te hollen. Van alle landen in Europa stopt “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte en zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ het snelst en het vaakst arme mensen in voorlopige hechtenis, ook steeds vaker ten onrechte. ‘Ik lig daar niet wakker van’, bralt de gewetenloze ‘Psycho-Teeven’, die als symbool kan gelden van de steeds grotere nadruk op veiligheid voor de Elite en strenger straffen voor ‘Jan met de Pet’ en dat het hem niet uitmaakt als onschuldige arme sloebers de cel in gaan zolang het maar niet zijn ‘gabbers in crime’ de (VVD)-Raten in pak zijn . Teeven:” Ik ben  als ras VVD-er trots op de Straf de Arme maatschappij“.

Kleine criminaliteit niet vervolgt volgens Tunnelvisie(Video) van ‘Politie-Decaan Van der Torre’ in de Telegraaf.

Als VVD staatssecretaris was ik natuurlijk wel een beetje met een bijl aan het rondhakken op de arme sloebers af en toe.’ VVD-Kamerlid en extreem corrupte oud-officier van justitie Teeven bralt het met een zeker sadistisch plezier in het interview. Ondanks de dominantie van Wilders, Bral-Opstelten en Teeven in het repressieve veiligheidsdenken van het afgelopen decennium is het te veel eer om alleen dit trio hiervoor verantwoordelijk te stellen. Er was door de kabinetten-Balkenende al allerlei voorwerk gedaan om een wettelijke sfeer van zero tolerance in de openbare ruimte te creëren. Dat betekende dat ook de ‘Nep en Fop Christen CDA’, de PVDA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep en Christen Duivelse Unie het grosso modo met deze beleidslijn eens waren.

Cliëntelisme: Grootste Crimineel( schokkende Video’s) van NL Teeven voorgedragen bij Raad van State. Is dat Normaal?
Teeven laat in een korte leugen reactie weten dat hij geen interview heeft gegeven aan de Groene Amsterdammer en er vanuit gaat dat zodra ‘Rutte& Keizer 3’(Video) aan de macht is hij nog steeds naar de Raad van State gaat om aldaar de ‘VVD- psychopaat’ uit te hangen samen met de Oude CDA Rat Donner en de baas van de Raad van State Taxfree ‘Graai- King Willem’. Teeven pleegde zijn misdaden in zijn rol als VVD-staatssecretaris van Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie in de periode tussen 2010 en 2015. Bart van Tongeren van de Nederlandse Orde van Advocaten spreekt nu van ‘ontluisterende, walgelijke uitspraken van een criminele Griezel die thuis hoort in een Tbs-inrichting ‘. Hij hekelt de sadistische motieven en meent dat de bezuinigingen moeten worden stopgezet.Teeven gaf in De Groene Amsterdammer aan dat het hem niet lukte om strengere straffen in te voeren voor de kaal geplukte massa omdat dat in strijd is met de mensenrechten. ‘Toen heb ik me toegelegd op de bezuiniging op de advocatuur. Het is een andere sluwe gestoorde manier van een zieke geest (=zelfde als een VVD-politicus) om hetzelfde onmenselijke effect te bereiken. Als je aan een advocaat niet al te veel tijd geeft om aan een verdachte te besteden, dan wordt het ook niet zo veel, die verdediging’, aldus de walgelijke ‘VVD- psychopaat Teeven’ in het weekblad.