(van onze dr. Goebbels VVD- oorlog ‘s retoriek redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen truw Crime:“Uncle Tom” Aboutaleb: er was toestemming om te schieten moorden voor de ‘Nep en Fop-Verkiezingen’(Video).
Zodat wij er zeker van zijn dat Rutte aan de macht blijft en laten zien dat wij als echte Stoere Cowboys de baas zijn. Dat ging bij Srebrenica wel even anders toen deed iedereen van de corrupte Regering het even in de broek, maar dat feit zit al jaren in de bodemloze Doofpot. (Video )’ De toestemming om te schieten(moorden) was gegeven door mijn Rutte”, bralde ‘Held’ Aboutaleb in het RTL-Boulevard van de Elite Nieuwsuur (onderdeel NPO, 900 miljoen euro subsidie per jaar).

Complot van Rutte en Erdogan? (Video) PvdA ‘Zonnekoning Aboutaleb’ steekt PvdA ‘Beroepsleugenaar Asscher’ mes in de rug(Video).

Om hysterische Rutte( schijt in zijn ‘VVD-Gay-broek’ bij het idee niet weer Premier te worden) zijn woorden richting ‘Sultan Erdogan’ te gebruiken dit is totaal idioot van Aboutaleb en die man wordt per dag steeds meer hysterisch. Hier is weer eens sprake van klassieke projectie(psychologie) van de zijde van de ‘VVD Godfather Rutte’ middels zijn ‘Huismarokaan’ Uncle Tom- Aboutaleb. De Heersende Klasse en hun Staatsomroepen halen alles uit de Kast tot moorden aan toe om aan de macht te blijven en bombarderen zelfs de PvdA Zonnekoning van Rotterdam, maar de “Uncle Tom” (Huis Marokkaan) van de Heersende Klasse even tot de Stoere Cowboy van Rutte en’ Taxfree- Graai King Willem’.

Aboutaleb uitgejouwd voor Maffia van King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’:

Volgens het Volkenrecht is het schieten van Aboutaleb op  een Buitenlandse Minister een Oorlogsdaad.
Het is te bizar van woorden in Internationale diplomatieke omgangsvormen (en Verdagen) om openbaar te maken dat er toestemming was gegeven om op een Minister van een bevriend NATO lid te mogen schieten(vermoorden). Zelfs als dat zo was dient het geen enkel belang om een dergelijk voornemen als het schieten (vermoorden) op een bevriende Turkse NATO Minister(Video) of welke Minister dan ook van een Buitenlandse Natie in de Media te gooien. Het moge u duidelijk zijn hoe ver de corrupte meedogeloze Kliek van ‘Stoere’ Rutte(Video) gaat dus om de Verkiezingen als nog te winnen.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video)of SP.