(van onze Internationale US-Staatsgreep Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Oliver Stone:‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Merkel ErdoganOekraïne’. Zie de Inktzwarte USA Staatsgreep Lijst: Overthrowing other people’s governments: The Master List.(Bron: William Blum)
Gisteren faalde de Veiligheid en inlichtingendiensten van Frankrijk in Nice met 84 ‘Psycho-Killer Baardman’ Gladio(?)onschuldige doden tot gevolg. En vandaag bleek dat kennelijk ook de Veiligheid en inlichtingendiensten van President ‘Sultan Erdogan’ faalde. Is de NSA en CIA, die de technische mogelijkheden hebben de hele Wereld dag en nacht af te luisteren dan zo dom?  De ‘Fatwa-politie‘ van Erdogan staat lijnrecht tegen over het Leger.A Two-Faced Friendship: Turkey Is ‘Partner and Target’ for the NSA.

De Nederlandse Turkse Erdogan politieke splinterpartij ‘Denknl’ en de Sultan en de Moskeeën roepen iedereen op de straat op te gaan om de Sultan te steunen tegen het Leger. Er is de afgelopen eeuw geen Staatsgreep gepleegd in de Derde Mark rutte 6 miljardWereld of de ‘US-TTIP-Elite’ met de CIA er achter. Nu is het een feit van algemene bekendheid dat het leger van Turkije als ‘NATO-Joop Scheffer’ bondgenoot altijd van ouds her nauw heeft samen en /of voor het US leger en de CIA werkt. Is het mogelijk dat het Turkse Leger een Staatsgreep kon voorbereiden zonder dat Obama en zijn NSA en CIA daar van afwist?  Zo werd recentelijk nog een Staatsgreep gepleegd inDenk Niet Partij Egypte door het Leger en die worden gesteund met o.a. US militair materiaal ter waarde van 2 miljard. En ook in de Oekraïne zat de US achter de ‘Maiden revolutie’ Staatsgreep(Video).En hoe zit het met de EU van Merkel en haar loopjongens Rutte? Blijft Turkije nu nog steeds een kandidaat voor de EU en lid van de NATO? Merkel heeft laten weten dat wat haar betreft Turkije kandidaat EU lid blijft net als de Maffia ‘Oligarch Porosjenko’ van de Oekraïne omdat Obama dat wil. Rutte was niet te bereiken voor commentaar, want het ‘Demmnink-Jongens-Eiland’ alwaar hij zijn vakantie van twee maanden viert valt onder Staatsgeheim en daar heeft dus alleen de NSA en de CIA toegang.Hoe het ook zij, een ding is zeker het wordt de komende uren en wellicht dagen spannend of Turkije het Ottomaanse Rijk van ‘Sultan Erdogan’ blijft of weer een van de vele Derde Wereld ‘Turkistan’ landen wordt van de ‘US- Graai en Naai-Elite’ met een militaire regime. Ook is het zeker dat hoe deze Staatsgreep ook afloopt Poetin de schuld gaat krijgen van de Mainstream&maffia-media en de Staat-NOS. Wie wel eerste klas terug vloog (kosten 15000,- euro) vanuit zijn vakantie bestemming Peking is de ‘PvdA Eunuch Koenders’, maar voordat hij landen was de Staatsgreep al voorbij en was het Lynchen van de soldaten reeds vrolijk en openlijk begonnen door de Erdogan ‘Fatwa-aanhangers’ naar oud Ottomaans gebruik. Van dat laatste feit wil Koender net als de PvdA spijtoptanten “DENK” niets weten.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.