Obama en Merkel: Hoe de Staatgreep ook afloopt wij blijven achter onze NATO bondgenoot Turkije staan.

(van onze Internationale US-Staatsgreep Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Oliver Stone:‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Merkel ErdoganOekraïne’. Zie de Inktzwarte USA Staatsgreep Lijst: Overthrowing other people’s governments: The Master List.(Bron: William Blum)
Gisteren faalde de Veiligheid en inlichtingendiensten van Frankrijk in Nice met 84 ‘Psycho-Killer Baardman’ Gladio(?)onschuldige doden tot gevolg. En vandaag bleek dat kennelijk ook de Veiligheid en inlichtingendiensten van President ‘Sultan Erdogan’ faalde. Is de NSA en CIA, die de technische mogelijkheden hebben de hele Wereld dag en nacht af te luisteren dan zo dom?  De ‘Fatwa-politie‘ van Erdogan staat lijnrecht tegen over het Leger.A Two-Faced Friendship: Turkey Is ‘Partner and Target’ for the NSA.

De Nederlandse Turkse Erdogan politieke splinterpartij ‘Denknl’ en de Sultan en de Moskeeën roepen iedereen op de straat op te gaan om de Sultan te steunen tegen het Leger. Er is de afgelopen eeuw geen Staatsgreep gepleegd in de Derde Mark rutte 6 miljardWereld of de ‘US-TTIP-Elite’ met de CIA er achter. Nu is het een feit van algemene bekendheid dat het leger van Turkije als ‘NATO-Joop Scheffer’ bondgenoot altijd van ouds her nauw heeft samen en /of voor het US leger en de CIA werkt. Is het mogelijk dat het Turkse Leger een Staatsgreep kon voorbereiden zonder dat Obama en zijn NSA en CIA daar van afwist?  Zo werd recentelijk nog een Staatsgreep gepleegd inDenk Niet Partij Egypte door het Leger en die worden gesteund met o.a. US militair materiaal ter waarde van 2 miljard. En ook in de Oekraïne zat de US achter de ‘Maiden revolutie’ Staatsgreep(Video).En hoe zit het met de EU van Merkel en haar loopjongens Rutte? Blijft Turkije nu nog steeds een kandidaat voor de EU en lid van de NATO? Merkel heeft laten weten dat wat haar betreft Turkije kandidaat EU lid blijft net als de Maffia ‘Oligarch Porosjenko’ van de Oekraïne omdat Obama dat wil. Rutte was niet te bereiken voor commentaar, want het ‘Demmnink-Jongens-Eiland’ alwaar hij zijn vakantie van twee maanden viert valt onder Staatsgeheim en daar heeft dus alleen de NSA en de CIA toegang.Hoe het ook zij, een ding is zeker het wordt de komende uren en wellicht dagen spannend of Turkije het Ottomaanse Rijk van ‘Sultan Erdogan’ blijft of weer een van de vele Derde Wereld ‘Turkistan’ landen wordt van de ‘US- Graai en Naai-Elite’ met een militaire regime. Ook is het zeker dat hoe deze Staatsgreep ook afloopt Poetin de schuld gaat krijgen van de Mainstream&maffia-media en de Staat-NOS. Wie wel eerste klas terug vloog (kosten 15000,- euro) vanuit zijn vakantie bestemming Peking is de ‘PvdA Eunuch Koenders’, maar voordat hij landen was de Staatsgreep al voorbij en was het Lynchen van de soldaten reeds vrolijk en openlijk begonnen door de Erdogan ‘Fatwa-aanhangers’ naar oud Ottomaans gebruik. Van dat laatste feit wil Koender net als de PvdA spijtoptanten “DENK” niets weten.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.

10 reacties op “Obama en Merkel: Hoe de Staatgreep ook afloopt wij blijven achter onze NATO bondgenoot Turkije staan.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Eind vorige maand werd de luchthaven Atatürk in Istanboel getroffen door een aanslag waarbij in totaal 47 mensen om het leven kwamen. De aanslag is nog altijd niet opgeëist, al wijzen de Turkse autoriteiten wel naar terreurgroep IS.
  Verschillende Turkse kranten schrijven dat de CIA achter de aanslag zit. “De CIA zat achter de aanslag!” kopte de krant Yeni Akit. En in de krant Takvim verscheen een opiniestuk met de titel ‘CIA en alweer een false flag’.
  Columnist Ergun Diler schreef dat ook de aanslagen in Boston, Parijs en Brussel zijn uitgevoerd door mannen die connecties hadden met de CIA. Hij verwijst naar experts die gezegd zouden hebben dat ‘Turkije een bolwerk van de CIA is, waar de inlichtingendienst vrijwel iedere dag een aanslag kan uitvoeren’.
  Diler stelt dat drie landen – Turkije, Frankrijk en Rusland – moesten boeten omdat ze waren opgestaan tegen de Verenigde Staten. Ook diverse andere Turkse media geven de VS en met name de CIA de schuld van de aanslagen. Ook suggereren ze dat IS een pion is van imperialistische krachten.

 3. AIVD / OM / NATO journalisten mainstream en alternatief dit keer goed meelezen en je ogen goed open houden, nog een prettige dag en werkse

  121st Knowledge Seekers Workshop – July 14, 2016

  Mehran Keshe:Clear message to the Christian, Moslim, Jewish leaders, the Kings, the Popes, the Politicians and the rest of the Legions “Fakers, Shakers, Players, your time is over”: start video at minute 13 You murdered the wrong Guy, One of Us

  The balance of power is not in the name you stupid powerbrokers

  You Be the Judge of your own downfall soon you will find out, good luck
  http://annavonreitz.com/estateclaim.html
  http://nesaranews.blogspot.nl/2016/07/those-appointed-to-destroy.html

 4. EU=v/d ene crisis in de andere: 1) Griekenland 2) Schengen 3) Euro 4) Migranten 5) Terrorisme 6) Brexit 7) Italiaanse banken 8) Turkije. Merkel,wordt wakker; Juncker, wordt nuchter. EU=RIP en yesterday’s world.Heel Zuid en Zuidoost Europa is 1 grote politieke en financiële rotzooi op de been gehouden door ’t Noorden.Nieuwe gebeurtenissen per dag en TK is lekker 2 maanden met reces.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s