(van onze dr. Goebbels Verkiezingen propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Afrikaanse‘ ‘Nep en Fop Verkiezing ‘s campagnes (Video) duren gelukkig nog maar twee dagen en dan zijn wij weer verlost van de Lawine aan Leugens(Video) van de Gevestigde Orde Partijen (zie vanavond hoe zij worden ontmaskert in de Stem van de Straat-SaltoTV).Een normaal mens kan maar zoveel ‘Rat in pak-Leugens’ verdagen en het is wat ons betreft bijna onhoudbaar geworden voor de Volks gezondheid.De politiek Ratten beloven allemaal Gouden bergen en grote veranderingen met ‘Fake-News’ in o.a. het Buitenhof en bij de Staats-NOS, maar na de Verkiezingen blijft alles weer bij het oude:De ‘Ultra-Rijken’ worden nog rijken en de armen nog armer en de ‘Rat in pak corruptie’ wordt alleen maar erger in Banana-Fraude-NL.

Buitenhof en NPO( 900 miljoen subsidie per jaar)is het ‘RLT- Riool Boulevard’ van de Gevestigde Orde partijen.( Stem vd Straat 0,000 subsidie)

‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ deed ook weer zijn rolletje gisteren in Rotterdam waar hij goed in is en dat zijn ‘massale ‘Razzia-arrestatie’(Video).
Gisteren bij Buitenhof liet Klaver zich de Dutch Obama.’ Yes we can’ noemen tot grote ergernis van Buma en  de’ PvdA Eunuch Koenders’ eindigt met een oproep van “grenzen stellen” bij Buitenhof. Dat is hetzelfde pleidooi als op een VVD-verkiezingsposter! Bij de’ fake-opiniepeiling ‘en panels(Video) van met name de  zwaar gesubsidieerde Staatsomroepen is na de ‘Sultan- Erdogan- Soap’ de’ Gevestigde-Orde-Eurofiel -Partijen’(Video) is Rutte, Klaver en Koenders gestegen. Maar bij de enige echte betrouwbare Opiniepanel van het Volk zijn VVD, GroenLinks en de PvdA stetk gedaald. Met name de ‘GroenLinks-Witwas- partij’ van Klaver (Video)en de arbeiders verraders partij van Koenders zijn extreem gedaald. De PvdA-hoertjes van ‘Loser Asscher’ staan op een historisch dieptepunt(Video) als laatste net onder hun Bazen van de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte(Video)’.

De Partij van de Dieren , Forum voor Democratie (FVD),Piraten partij , 50 +, SP stegen explosief en staan stijf boven aan.

‘Populist Pechtold’ sluit partijcongres af met Haat-zaaien(Video) tegen Wilders.
Pikant in dit verband is dat de waanzinnige ‘SS- Eurofiel- Guy Verhofstadt’ het D66 Boegbeeld van de ‘Yuppie-Fascist’ (video)‘Kasteelheer Pechthold’ ook heeft aangekondigd om samen met de zijn grote vriend de ‘Maffia Boss Porosjenko’(Video) op de laatste Verkiezing ‘s campagne dag een D66 en GroenLinks( Yes we can Witwassen) congres toe te schreeuwen. We zijn benieuwd of deze Buitenlandse Haat-zaai en ophitser wel mag komen van Rutte en Asscher in NL. Hoe het ook zij, de Amsterdam-Noir Star reporter Steve Brown was in ieder geval net als de ‘Grijze Wolven loopjongens‘ van ‘Sultan Erdogan niet welkom bij de Gevestigde Orde partijen Pro ‘Maffiaboss Porosjenko-dr. Goebbels’ manifestatie’:

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.