( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIRNederlandse Staat aansprakelijk voor ‘Prins- Dodemans-Srebrenica-koning-willemPolonaise’, deportatie en Massa Moord’.
Wie gaf het bevel? Een uitgebreid onderzoek naar de rol van Nederland bij het opgeven van de enclave Srebrenica. De rol van Nederland bij het opgeven van de enclave Srebrenica, deze zomer twintig jaar geleden, is groter dan tot nu toe werd verondersteld. Het besluit om de moslimbevolking te evacueren en Dutchbat terug te trekken is genomen buiten de VN-top om. Het opperbevel van de VN schaarde zich mede op aandringen van Nederland pas later achter deze beslissing. Oud-minister Jan Pronk: ‘We hebben de mensen van Srebrenica verraden.’ Onze conclusie: de betrokkenheid van Nederland bij het opgeven van de UN Safe Area Srebrenica is veel groter dan tot nu toe werd verondersteld.( Meer lezen: Groene Amsterdammer)

NIOD geeft Poetin niet de  schuld van de Slachtpartij en dat is vandaag de dag opvallend te noemen.

NIOD weigert onderzoek te doen dat ‘Prins Beer Willem’ die samen met de toenmalige PvdA premier Kok, nioddie later berucht werd als Hoerenloper bij terminale Junkies de Polonaise liep te wachelen met Dutchbat. Dit terwijl op dat moment de slagpartij van de Moslims nog in volle gang was. Het heeft beide geen enkele schade opgeleverd aan hun ‘Graai en Naai carrière’. Ook weigerde het door en door corrupte NIOD onderzoek te doen naar het beruchte verdwenen filmrolletje. En volgens het NIOD zijn er ook geen Oorlogsmisdaden gepleegd door het Nederlandse Koninklijke ‘VOC-leger’ in Indonesië. Het wordt tijd dat die zogenaamde geleerde bij het NIOD worden opgepakt als verwarde ‘Doofpot-mannen’ van de Heersende Klasse of worden veroordeelt voor het systematich verkrachten van de waarheid en een ‘Wilders-spreek-verbod’ krijgen. Het is Tuig van de richel om de woorden van Rutte maar te gebruiken.

Kolonel Laffia Thom Karremans‘ aka “de Piano-man”.
Er is geen bewijs gevonden dat Nederland op de hoogte was van een geheime afspraak tussen de Verenigde Staten, Groot Brittannie en Frankrijk om Dutchbat in Srebrenica in 1995 geen luchtsteun te geven, omdat alle betrokkene of last van hun geheugen hadden of domweg gewoon niet meewerkte. De zogenaamde bevriende NATO landen de Verenigde Staten, Groot Brittannie en Frankrijk weigerde botweg gewoon om mee te werken. Tja, van je NATO vrienden moet je  het maar hebben. Dat concludeert het NOID nou net niet, het ‘Doofpot-instituut’ voor oorlogen, holocaust en genocide studies in haar jongste Doofpot rapport stelde dat zij niets kwalijks hebben gevonden .Net als toen het NIOD een rapport publiceerde over de rol van Loverboy en ‘Staats Pooier Prins Bernhard'(Video) zijn (misdadige) gedrag voor en na de oorlog zij ook niets kwalijks hadden gevonden. Prins Bernhard weigerde trouwens ook zijn medewerking aan dat onderzoek en heeft zijn hele levens last gehad van geheugenverlies.

De Boss van de NATO Obama weigert mee te werken. Nu even geen mooie praatjes(Video) over democratie en Transparantie.
In EenVandaag reageert toenmalig minister van Defensie de ‘VVD Gangster Joris Voorhoeve’ op de Doofpot bevindingen. EenVandaag durfde de kardinale vraag of hier sprake is van een Complot van de betreffende NATO landen, al dan niet met de Nederlandse geheime diensten niet aan Voorhoeve te stellen.Deze week werd bekend dat het aantal veteranen terecht een claim gaat indienen tegen de staat al gegroeid is naar 180. Zij willen graag eerherstel en soms ook compensatie. Ze beschuldigen de Nederlandse overheid van nalatigheid en onzorgvuldigheid en liegen en bedriegen en medeplichtigheid aan massamoord. Vandaag presenteert het NIOD een nieuw ‘Doofpot-rapport’ over deze missie.

Hennis moet op ‘Somme-Kanonnenvoer–appel’. ‘Generaal-King Willem’ weet van niets.
Hennis JSF
De veteranen voelen zich gesterkt door de woorden van de VVD Minister van defensie van de Wapenhandel ‘Gangsterin Jeanine Hennis’ die op veteranendag bralde dat de Dutchbat-missie “eigenlijk onuitvoerbaar” was. Zij stond toen ironisch  genoeg naast ‘Graai King Willem’ die als dronken Tokkie de Polonaise heeft lopen hossen samen met de ‘Hoerenloper Wim Kok’ direct na de slachtpartij.Ronald Wentink was één van de blauwhelmen die gelegerd was in Sebrenica toen de Serven daar uiteindelijk 8000 moslimmannen vermoordden. Hij heeft zich de afgelopen 21 jaar terecht in de steek gelaten gevoeld, en had het gevoel dat de Dutchbatters de schuld in de schoenen geschoven werd van wat er gebeurd is. Hij wil dat in de Tweede Kamer uitgesproken wordt dat de Dutchbatters niet schuldig zijn en dat het NIOD voor de rechter wordt gedaagd.

Weer een Zwarte bladzijde in de Doofpot.

Wat er gebeurde in Srebrenica wordt gezien als één van de zwartste bladzijdes uit de Nederlandse geschiedenis. En dat is gek want in Indonesië zijn vele malen meer mensen vermoord door het Nederlandse VOC Leger en dan hebben wij het nog niet eens over het VOC slaven verleden.

 

Dutchbat werd in 1994 de Bosnische enclave gestationeerd. Daar werden ze in 1995 onder de voet gelopen door Servische troepen onder leiding van generaal Mafioso Ratko Mladic. Dutchbat, en met name commandant Thom Karremans, kreeg na de gebeurtenissen veel kritiek omdat ze te weinig zouden hebben gedaan om de slachting onder moslimmannen te voorkomen.Karremans deed het letterlijk in zijn broek voor Ratko Mladic. Gisteren  publiceerde het NIOD een nieuw Doofpot-rapport over de luchtsteun van andere ‘NATO-landen’ die uitbleef toen Srebrenica ingenomen werd door de Serviers, en over de vraag of de plannen van de Serven om de enclaves in te gaan nemen bekend waren. In EenVandaag: een interview met Ronald Wentink. EenVandaag reageert  de corrupte VVD Gangster in ruste Joris Voorhoeve in de studio op de bevindingen in het ‘NIOD-Doofpot-rapport’. Hij was ten tijde van de val van Srebrenica  de corrupte minister van Defensie voor de Wapenhandel.( zie: Top 80 Crime List VVD-misdaadgroep)