AMSTERDAM-NOIR-Rutte en Erdogan ‘Verkiezing’s-Erasmus-Complot’. VVD-misdaadgroep ruikt zege(Video).
Nu publiceerde wij reeds vanaf dag één dat de Rotterdamse’ Erdogan&Rutte Soap’ met ‘Moordenaar -Cowboy Aboutaleb’ (de eerste ‘Huis-Marokkaan’ die Bounty Hunter is voor de Heersende Klasse) stinkt naar misdaad,of te wel een opzetje, dan wel een Complot(Video) van de rauwe Kapitalistische moordende Kliek(Video) die Rutte aan de macht wil houden: “Rutte mag stoer doen tegen Erdogan bij zijn RTL Late Night “Zwarte Piet” Tan”(Video) en  Minister-‘Moordenaar’-Aboutaleb’ even Cowboy voor Rutte tegen Erdogan(Video).

Laffe en corrupte Rutte doet als Verkiezingsstunt Stoer(Video) tegen Erdogan.
Tom-Jan Meeus: ‘Scenario Turks bezoek vorige week al bekend’. Columnist To-Jan Meeus van NRC Handelsblad schrijft dat hij midden vorige week in Den Haag al gedetailleerd kreeg uitgelegd hoe het weekeinde zou verlopen: ‘eerst de minister van Buitenlandse Zaken die het land niet in kwam, daarna de komst van een Turkse minister per auto – het hele houdt ‘Rutte& Gordon in het Torentje Soap- scenario‘ was bekend.’Meeus vermoedt dat  de Nederlandse Heersende Klasse het zo wilde en hij ziet vooral ‘Pinoccio Rutte’ als degene die als een doortrapte Rat in pak  profiteerde: ‘als de relatie met een groot buitenland onder druk staat, willen domme burgers een vertrouwde bestuurder (sterke VVD-Gay man) in plaats van een twitteraar’.
Jammer voor Wilders, concludeert Meeus, temeer daar Wilders in 2004 de VVD-misdaadgroep moest verlaten omdat hij tegen toetreden van de Sultan tot de EU was. Een ‘analyse die achteraf correct was’, aldus Meeus. Hoe het ook zij, de Ratten in pak hebben vandaag hun billen dicht geknepen (niet voor hun Rutte) dat de door hun gekwalificeerde  ‘PVV-Tokkies'( ook wel Labbenkakken genoemd door de VVD-misdaadgroep) in hun krotten blijven en zand vreten tussen de ‘OlieDollar-Vluchtelingen’ en niet gaan Tegen gaan stemmen(Video): Geen Fake News:Rutte laat de arme zand eten net als bij zijn’ Grote VVD-Held Thorbecke’. Zie hoe de arme dokter Samuel Sarphati (Joods)daar tegen vocht.

 

 

De nieuwe regering wacht dan ook nu al weer een een ‘Mega-hoofdpijn’ onderzoek naar de ‘Rutte& Erdogan Soap- gang’ van ‘Complot- zaken’ die vergelijkbaar zijn zo niet erger is dan VVD-Demmink/ Teeven witwas, bonnetje kwijt Opstelten- Doofpotten. En om de deksel op al die smerige misdaden van met name de corrupte en liederlijke Top van de VVD op de Doofpot te houden is het een levenstaak dat Rutte voor met zijn ‘Sterke Man Gay-naat’ in het Torentje blijft.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.