(van onze dr. Goebbels VVD propaganda Verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘VVD-prominente Gangsters’ zien de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en fop-overwinning(Video) ‘in zicht komen na de ‘Rutte&Erdonag-Erasmus-Soap’.
De Complotdenkers stellen al op het internet(Video) dat het een opzetje was tussen ‘Pinoccio Rutte’ en ‘Sultan Erdogan’. Na de ‘Nep en fop Verkiezingen’ indien Rutte aan de macht blijft wordt de Sultan rijkelijk beloont door Rutte (hij noemt dat nu al de-escaleren(Video)). De meest succesvolle altijd liegende  ‘Misdaad-partij’ van NL hoopt de premiersbonus te incasseren nu lijsttrekker’ Godfather Rutte’ in de soap met zijn ‘gabber in crime”(Video) Sultan Erdogan ‘als Reder des Vaderland(Video) naar voren is gestapt en de door de VVD gekwalificeerde Labbenkakken daar kennelijk weer intrappen.

VVD’ers van ‘Godfather Rutte’ het meest aanraking met justitie(Video) is geen News voor Volksnieuws Adam-Noir.

De ‘Liberalen-Gangsters’ zeggen daarom in hun bejaarden Clubblad de ‘NSB-Telegraaf’ dat de eindzege binnen lijkt. Oudgediende Fraudeur Heer Wiegel waarschuwt echter dat de ‘Rat in pak race ‘zeker nog niet gelopen is vandaar dat wij gisteren onze “Zwarte Piet” Tan( Video)weer hebben ingezet. Het tv-debat vanavond kan bijvoorbeeld nog veel overhoop gooien

VVD Gay-Crime King Rutte’(Video): Laat de arme sloebers zand gaan vreten(Video).
In een ander tv-debat kon Rutte gisteravond eindelijk de zo lang gewenste Farce-confrontatie aangaan met Wilders, omdat er weer geen Leugendetector aanwezig was. In de ‘Showbiz-EenVandaag- botsing’ kreeg hij het ‘VVD- JOVD-Erasmus -Gajes klap-publiek’ op zijn hand. Dat had wel anders geweest als dat debat in een buurthuis van een Volksbuurt was gehouden in plaats van het Elitaire Erasmus. De aanvankelijke VVD- dr. Goebbels-strategie voor een tweestrijd met de PVV mislukte, waarna de ‘Neofascistische liberalen’ de afgelopen dagen nerveus werden. De opmars van CDA, ‘D66-Fasitische -Yuppies'(Video) en ‘GroenLinks-Witwassers’ van de ‘VVD -Boy Klaver’(Video) in de ‘Nep en Fop peilingen ‘baarde eveneens zorgen. De zo opeens uit het niets ‘Turkije-rel-soap’ kwam na vier jaren dikke mik tussen Erdogan en Rutte (on)-gepland, maar lijkt de VVD-misdaadgroep nu een zetje in de rug te geven. In de laatste peiling van de ‘VVD- Spuit 11 Maurice de Hond’ staat de VVD drie zetels voor op de PVV en zes op het CDA.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video)of SP.