( van onze verworpenen der aarde(Les damnés de la terre) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren(Video) of SP.
Het is een vast staand feit dat narechtse populisten de verkiezingen in welke samentelling dan ook de Gevestigde Orde partijtjes met z’n allen weer met elkaar in zee gaan met als gevolg dat alles min of meer bij het oude blijft: De Rijken worden rijken en de arme worden armer. Met corrupte Cliëntelisme -‘benoemingen’ van de grootste crimineel van NL ‘Griezel-Teeven (Video) in het hoogste rechtscollege en ‘Onno- Schandknapen–Hoes’ als  Top ‘COA Graaier'(Video), enz. M.a.w. er verandert niets voor ‘Jan met de pet’ en dan vinden ze het nog vreemd in Den Haag ( Misdaadcentrum Het Binnenhof van ‘Gay-King Rutte’ (Video)) dat de ‘Verworpenen der aarde- massa’ het vertrouwen in de corrupte Gevestigde Orde Politieke volledig kwijt is. Ook voor de aarde en het klimaat verandert er niets als zij aan de macht blijven en die wordt vernietigd voor de zogenaamde Winstgroei waar alleen de Ultra-Rijken en Bankier-Gangsters en de (politieke) Ratten in pak van profiteren. Tijdens de Leugen verkiezing ’s debatten beloven ze allemaal Gouden bergen aan de massa en verfoeien (video) ze elkaar voor de Show.

‘Fake-Peilingwatch’ EenVandaag: Rutte net onvoldoende en ‘Gluiperd Dijsselbloem’ Top(video).

‘Asociaal Big Brother Rutte’ van de VVD-misdaadgroep heeft schijt aan de armen en zieken.(Video)

‘Schizofrene Klaver’: Rutte legitimeert ’Rot op naar eigen land’ en ik weer Rutte&‘Maffia Boss Porosjenko’(Video).
rutte-asscher-klaverMaar zodra de ‘Nep en Fop- verkiezingen’ achter de rug zijn is het weer ‘Dikke Corrupte Mik’ met elkaar en business als usual. Maar ze hebben deze keer een groot probleem en dat is dat ze zonder Wilders, de SP en de Partij van de Dieren geen meerderheid meer krijgen in de Tweede Kamer. En dus de kleine reactionaire Godsdienst waanzinnige splinterpartijtjes als de SGP en Christen Unie nodig hebben om door te gaan als machthebbers van de “Straf de Armen maatschappij” ‘van Gay King Rutte’. Nu is het een feit van algemene bekendheid dat de Ratten in pak(Video) voor 100 procent gaan stemmen en een grootse deel van de kaal geplukte massa totaal geen vertrouwen meer heeft in die ‘Rat in pak politici ‘van de Gevestigde Orde partijen en niet meer stemt.

Underground KING Rapper Harris De Hakker’: Niemand die goed bij zijn hoofd is heeft nog vertrouwen in het Haagse Gajes (Politici) en de Gevestigde Orde Leugen Mainstream-Media( o.a de Staats-NOS):

VVD-Racist Ybeltje Berckmoes zaait Haat: Geen jonge Islam-mannen meer in “VVD-SLAVIA-NL”(Video).
En dat laatste komt de Ratten in pak extreem goed uit. De Opkomst ligt al jaren zo tussen de 50 en 60 procent. De thuisblijvers zijn de grootste slachtoffer(Video) van het ‘Kapitalistische- Rat in pak systeem’. Wij roepen dan ook iedereen op om dit jaar eens niet thuis te blijven en te gaan stemmen op de Partij van de Dieren (Video) en/of de SP zodat de Ratten in pak van de Gevestigde Orde partijen een ‘Volkse-KO’ krijgen. En om de woorden van de grootste Rat in pak van NL Rutte te gebruiken: Pleur op Ratten in pak!