‘PvdA Boef Rob Gijzel’ bekent kleur:Huurnood huizenhoog door Kabinet Rutte.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is dat Normaal? ‘Oplichter Plasterk’ neemt plaats in van ‘Aasgier Blok’ om ‘Jan met de pet’ zijn huis uit te smijten(Video).
Maar Rob van Gijzelliefst 375.000 woningen die nu nog onder de sociale huursector vallen, moeten op de vrije  huurmarkt worden aangeboden volgens de ‘VVD-Vastgoed-Maffia’ van Rutte. Dit terwijl de wachttijd voor ‘Jan met de Pet’ nu al in bijv. Adam oploopt tot 17 jaar en de AOW naar de 70 jaar. Deze waanzinnige en onmenselijke maatregel is ’noodzakelijk’ zo stellen de ‘Rat in pak makelaars’(Video) van de ‘VVD&D66-Maffia-vereniging NVM en VGM NL’, de beroepsvereniging van de ‘Maffia-vastgoedmanagers’. Nieuwe woningen bouwen moet ook, maar daarmee alleen wordt de woningnood onder middeninkomens niet snel genoeg opgelost en wat de laagste Klasse betreft die kan gewoon op straat gaan liggen brallen. Zij weigerde overigens openbaar te maken hoeveel zwarte poen zij in de VVD Verkiezing ‘s kas hebben gestort zodat Rutte NL kan overspoelen met zijn abnormale ‘IK SNAP HET ‘ ‘dr. Goebbels propaganda-spotjes’.

Woningnood? Alleen voor Amsterdammers niet voor Vluchtelingen & Gevangenen(Video) tot slaven gemaakt.

Die nood is al jaren hoog, bleek gisteren uit nieuwe misdadige woningmarktcijfers. Door een almaar groeiend tekort vooroorzaak door Rutte en zijn PvdA ‘NSB Loopjongen Asscher’ zijn de prijzen per vierkante meter met gemiddeld 7,9 procent opgelopen. Intussen werkt de algemeen bekende corrupte ‘Hysterische ‘Hoer-Vigilante Rob Gijzel’ (Video), de oud- PvdA Criminele Burgemeester(Video) van Eindhoven, in opdracht van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ aan een oplossing van de ‘Jan met de Pet- wooncrisis’ veroorzaak door n.b. het Kabinet Rutte zelfs. Rob moet tot aan de Verkiezing er voor de Show aan werken en daarna blijft alles weer bij het oude als de Gevestigde Orde partijtjes een meerderheid halen. Hij waarschuwt voor een drama in binnensteden, waarbij „alleen de allerrijksten en de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ er zich nog een huis kunnen veroorloven en de rest niet en die mensen kunnen dan weleens met zijn allen op Wilders of nog erger op de Partij van de Dieren(Video) gaan stemmen ”.

21 reacties op “‘PvdA Boef Rob Gijzel’ bekent kleur:Huurnood huizenhoog door Kabinet Rutte.

  1. Dat Gijzel ’n “hysterische hoer en criminele burgemeester” zou zijn, mag je gerust in twijfel trekken.Schijnt voor Eindhoven e.o. goede dingen tot stand te hebben gebracht en aan image building gedaan. Dat is geen sinecure in ’n land waar bijna alles “om de Randstad draait”. Heeft zeker Eindhoven meer op de kaart gezet en op 1 lijn gebracht met A’dam (Schiphol) en R’dam (haven). Mag ook gezegd zijn.

  2. FF On-Topic:

    Gewoon geen sociale huurwoningen bouwen dan creeer je vanzelf daklozen die je dan weer de zwarte piet kunt toespelen door te zeggen dat het toch hun eigen “schuld” os dat ze op straat zijn komen te staan.
    En die Ruttelekkerdoorkutte maar lachen… 2 bont en blauw geslagen OGEN he…

  3. Patricia Paay schuift dinsdagavond aan bij Eva Jinek. In de latenight-talkshow vertelt ze over de twee gelekte seksvideo’s die donderdag verschenen
    Samen met haar adovcaat, Johan Langelaar en misdadigverslaggever plassekker Peter R. de Vries zal er gesproken worden over de schending van privacy en het uitlekken van de video’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s