(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is dat Normaal? ‘Oplichter Plasterk’ neemt plaats in van ‘Aasgier Blok’ om ‘Jan met de pet’ zijn huis uit te smijten(Video).
Maar Rob van Gijzelliefst 375.000 woningen die nu nog onder de sociale huursector vallen, moeten op de vrije  huurmarkt worden aangeboden volgens de ‘VVD-Vastgoed-Maffia’ van Rutte. Dit terwijl de wachttijd voor ‘Jan met de Pet’ nu al in bijv. Adam oploopt tot 17 jaar en de AOW naar de 70 jaar. Deze waanzinnige en onmenselijke maatregel is ’noodzakelijk’ zo stellen de ‘Rat in pak makelaars’(Video) van de ‘VVD&D66-Maffia-vereniging NVM en VGM NL’, de beroepsvereniging van de ‘Maffia-vastgoedmanagers’. Nieuwe woningen bouwen moet ook, maar daarmee alleen wordt de woningnood onder middeninkomens niet snel genoeg opgelost en wat de laagste Klasse betreft die kan gewoon op straat gaan liggen brallen. Zij weigerde overigens openbaar te maken hoeveel zwarte poen zij in de VVD Verkiezing ‘s kas hebben gestort zodat Rutte NL kan overspoelen met zijn abnormale ‘IK SNAP HET ‘ ‘dr. Goebbels propaganda-spotjes’.

Woningnood? Alleen voor Amsterdammers niet voor Vluchtelingen & Gevangenen(Video) tot slaven gemaakt.

Die nood is al jaren hoog, bleek gisteren uit nieuwe misdadige woningmarktcijfers. Door een almaar groeiend tekort vooroorzaak door Rutte en zijn PvdA ‘NSB Loopjongen Asscher’ zijn de prijzen per vierkante meter met gemiddeld 7,9 procent opgelopen. Intussen werkt de algemeen bekende corrupte ‘Hysterische ‘Hoer-Vigilante Rob Gijzel’ (Video), de oud- PvdA Criminele Burgemeester(Video) van Eindhoven, in opdracht van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ aan een oplossing van de ‘Jan met de Pet- wooncrisis’ veroorzaak door n.b. het Kabinet Rutte zelfs. Rob moet tot aan de Verkiezing er voor de Show aan werken en daarna blijft alles weer bij het oude als de Gevestigde Orde partijtjes een meerderheid halen. Hij waarschuwt voor een drama in binnensteden, waarbij „alleen de allerrijksten en de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ er zich nog een huis kunnen veroorloven en de rest niet en die mensen kunnen dan weleens met zijn allen op Wilders of nog erger op de Partij van de Dieren(Video) gaan stemmen ”.