(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR – PvdA Tweede Kamerlid Henk Nijboer ‘brutaal’ tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Een stem op de PvdA henk-nijboeris een stem op de VVD voor weer vier jaar VVD-SLAVIA-NL”(Video).
De PvdA-hoertjes reageren voor de Show ontdaan op de doorrekening van de ‘VVD-misdaad-plannen’ door het ‘Fake Nieuws-Centraal Planbureau’. „Rutte is Asociaal en egoïstisch”, bralt PvdA-Kamerlid Henk Nijboer en vergeet even voor het gemak dat hij bijna vier jaar lang net zo Asociaal en egoïstisch(en misdadig)” is geweest als Rutte. „Dat past niet bij Nederland bralt de huichelaar nu opeens vlak voor de Verkiezingen.” Maar na de verkiezingen schuiven zij als nog als ‘Hoeren-partijtje’ bestaan gewoon weer aan bij Rutte.

‘PvdA Sigaar’ van Nijboer uit eigen doos:Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’ (Video).

De liberalen Fascisten willen 11,9 miljard euro aan lastenverlichtingen doorvoeren voor de Ultra Rijken en hun Bankier-gangsters en dat onder meer Jetta Klijnsmabetalen door de honger uitkeringen ,behalve de’ Gaat u maar dood van de honger AOW’ te bevriezen, zo blijkt uit het misdaad-financiële plaatje dat in handen is van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Het onmenselijke plan hebben zij kennelijk gejat van het ‘Kapitalistische-Neonazi -VNL’ splinterpartijen met de ‘Führer Jan Roos'(Video), want die willen hetzelfde als Rutte. Achter de ‘IK SNAP HET’ grijns van ‘Pinoccio Rutte'(Video) toont de VVD-misdaadgroep haar verkiezingsprogramma haar ware rechtse misdadige gezicht”, bralt de Arbeiders Verrader Nijboer daar schaameloos over. „Alleen de mensen met wie het al goed gaat, gaan erop vooruit.” Donderdag presenteert het ‘Fake-Nieuws-CPB’ de doorrekeningen van de  ‘Straf de arme programma’s‘ met een enkele uitzonderingen van de programma’s van de SP en de Partij voor de Dieren.