(van onze rascitische VVD-misdaadgroep redactie)

ybeltje-berckmoesAMSTERDAM-NOIR- Ooit was de VVD-misdaadgroep een groot voorstander van het importen van ( jonge)Islam mannen voor de ‘VVD-fabrieken’ in NL.
Het liefst hadden ze opgeleide,alfabetische en kerngezonde mannen die zij konden behandelen als Slaven en die noemde zij gastarbeiders. Zij werden uitgebuit tot op het bot in de ‘VVD-fabrieken’ en als vee in barakken geplaatst ver weg van de NL bevolking. De bedoeling was nadat zij zich kapot hadden gewerkt om dan als slachtvee weer gedwongen terug te sturen naar hun Vaderland Turkije of Marokko. Toen was het nog jonge Islam mannen welkom in “VVD-SLAVIA-NL” en Jan Maat van ‘Vol met is Vol’ was volgens de Heersende Klasse een racist.

 

Inmiddels is NL door de zogenaamde Neo Liberale fascistische Vrije Marktwerking(Video) dermate veranderd dat nu jonge en oude NL mensen als rutte-chinaslaven(Video) te werk worden gesteld en zijn er geen ‘Islam-slaven’ meer nodig. En dus de VVD: “Grenzen dicht voor jonge ‘Islam-mannen’ uit het Midden-Oosten net als in Japan(Video) .” Een dergelijk racistisch en discrimineert inreisverbod uitspraak zijn we in “Banana-Fraude-Nederland” zelfs niet gewend van de PVV. De VVD gaat nu zelfs verder dan Wilders en is dat niet Haat zaaien en dus strafbaar? Maar Tweede Kamerlid ‘Gangsterin Ybeltje Berckmoes’ van de VVD-misdaadgroep kan zich kennelijk in tegenstelling tot Wilders op deze VVD racistische en discriminerende  wijze straffeloos uitlaten zonder te worden vervolgd. Is dat geen VVD Klasse Justitie? Het gaat om de VVD psychopaat Ybeltje Berckmoes, die geïnterviewd werd door BNR Fake-Nieuwsradio. Ze komt na dit jaar sowieso niet terug in de Tweede Kamer, want zij gaat voor jaren onbezorgd het Luxe Wachtgeld in, alwaar ‘Imam Samsom‘ en de altijd liegende VVD Crimefighters Criminelen Opstelten, Teeven en Van der Steur ook al in zitten. En zij is daarom dan ook niet bang voor de gevolgen van haar uitspraak binnen haar corrupte partij. „I don’t care”, is haar antwoord op de vraag of ze niet bang is voor conflicten met andere VVD’ers, die nog moeten huichelen en liegen.

EURABIA of ‘VVD–SLAVIA’( = Straf de arme maatschappij van de Ratten in pak(Video)).
Berckmoes is van mening dat West-Europa dat een VVD-SLAVIA is voor Jan met de Pet een soort Eurabia dreigt te worden als we niet oppassen , waar Diederik samsom vliegend tapijtwel wat inzit. Vanwege de verschillen in cultuur en geloof is dat volgens haar mogelijk gevaarlijk. „Ik zie daar een bedreiging. Dat door de enorme bevolkingsgroei daar de angry young men uit Afrika en het Midden-Oosten hiernaartoe komen, dat moet gewoon stoppen, want we hebben zelf al genoeg poor angry young en old man and women ,hahahhahah.” Rutte, de ‘Gay King’(Video) van het Misdaadcenteum “ Het Binnenhof” heeft ook al gereageerd op haar uitspraken met zijn standaard Verkiezing zinnetje: “Ik SNAP HET en wat ze zegt is normaal voor mijn VVD.

Climate change increases the risk of war, scientists prove

 Maar niet alleen de verschillen tussen de geloven en culturen zijn volgens Berckmoes het probleem. Ook van de inhoud van het Islam-geloof moet ze niets Koning Willemhebben. „Het is eeuwenoud dat we mekaar de hersens inslaan vanwege het geloof ( in werkelijkheid door de extreme armoede en ongelijkheid en klimaat ‘s verandering) . Dat is gewoon een no-brainer voor mij. Trump zou zeggen: ‘It’s a fact.’ Met name het islamitisch geloof is een gewelddadig geloof. Mohammed was ook een krijgsheer. Ik aard ook niet in het Moorddadige Saoedi-Arabië alwaar ‘Taxfree- Graai-King Willem’ de deur plat loopt. Daar moet je mij niet neerzetten, dan ben ik acuut depressief en mag ik als vrouw niet eens auto rijden en zou ik met deze uitspraak onmiddellijk worden onthoofd”, zo beweert ze en dat is wel waar.