( door stop de Bankiers.com en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren(Video).
mark-rutte-koningshuisAls het aan de meedogenloze en gewetenloze  VVD ligt, gaan tijdens de komende kabinetsperiode mensen met een ‘Honger-uitkering’ in koopkracht op achteruit in de Straf de armenmaatschappij” VVD-Slavia”(Video) van ‘Pinocchio Rutte'(Video).Wat zijn volgens het ‘Fake Nieuws-CPB'(Video) de gevolgen als de VVD-misdaadgroep zijn blauwdruk voor Nederland kan omzetten in ‘Big Brother Rutte is watching you’ realiteit? De economie zal groeien met 2% waardoor de staatsschuld onder de 60% van het BBP komt. Juist, die bekende Europese grens waar vrijwel niemand zich aan houdt. Maar ja, Rutte heeft gezegd tot de laatste snik te vechten tegen een Nexit, dus dan is het wel chique om je aan de ‘Elite-EU-afpers-regels’ te houden. Afijn, door die slinkende staatsschuld komt er geld vrij voor investeringen en die zijn nodig om bijv. de Taxfree- Staatsuitkering van 3000,- euro per dag aan Prinses ‘Zakkenvuller Amalia’ uit te betalen. Die gaan naar bekende VVD-stokpaardjes als Defensie en asfalt en het ‘Taxfree-Graai Koningshuis'(Video). Ook zou de structurele werkgelegenheid met 3,5% oftewel 245.000 banen stijgen(kuch). De werkloosheid daalt dan naar 5,1%. Dat geld wordt vrijgespeeld door te bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking (€2,7 mrd) publieke omroep (€300 mln) en het halveren van de instroom op kunstopleidingen (€100 mln) en de zieke en werkloze(=Slavenhandel (Video)). Is dat Normaal (Video)?


‘Big Brother Rutte is watching you’, Ex Gigolo Ramon & Rapper Harris de Hakker. CPB: ‘Rat in pak economie’ (Video)trekt aan, tekort verdwijnt want de Verkiezingen komen er aan.

 

Verder wil de VVD dat woningcorporaties €2,7 miljard extra aan verhuurdersheffingen afdragen, maar die mogen dat niet doorberekenen aan huurders. Tsja, wat kan daar Schippers de Zorg Rippersnou fout gaan? Maar goed, hoe zit het dan met de verdeling van deze groeiende champagnetaart? Wel nu werkende middeneninkomens en gezinnen met kinderen zijn de winnaars. De koopkracht van deze groepen neemt met 1% en 1,2% per jaar toe. Niet bejaarden uitkeringstrekkers leveren juist 1,4% in. Komt omdat Mark het vakantiegeld voor mensen in de ‘honger-bijstand’ wil afschaffen. Ook de zorgtoeslag alsmede het kindgebonden budget en de kinderbijslag na het tweede kind gaan eraan. O, ja en het huidige risico in de eigen zorg (€385) vindt de VVD toppie. Tenslotte worden alle uitkeringen tijdelijk ontkoppeld van loonstijgingen. Nou, ja bijna alle……
Meer Lezen:  Stop de Bankiers-Gangsters.