‘Asociaal Big Brother Rutte’ van de VVD-misdaadgroep heeft schijt aan de armen en zieken.

( door stop de Bankiers.com en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren(Video).
mark-rutte-koningshuisAls het aan de meedogenloze en gewetenloze  VVD ligt, gaan tijdens de komende kabinetsperiode mensen met een ‘Honger-uitkering’ in koopkracht op achteruit in de Straf de armenmaatschappij” VVD-Slavia”(Video) van ‘Pinocchio Rutte'(Video).Wat zijn volgens het ‘Fake Nieuws-CPB'(Video) de gevolgen als de VVD-misdaadgroep zijn blauwdruk voor Nederland kan omzetten in ‘Big Brother Rutte is watching you’ realiteit? De economie zal groeien met 2% waardoor de staatsschuld onder de 60% van het BBP komt. Juist, die bekende Europese grens waar vrijwel niemand zich aan houdt. Maar ja, Rutte heeft gezegd tot de laatste snik te vechten tegen een Nexit, dus dan is het wel chique om je aan de ‘Elite-EU-afpers-regels’ te houden. Afijn, door die slinkende staatsschuld komt er geld vrij voor investeringen en die zijn nodig om bijv. de Taxfree- Staatsuitkering van 3000,- euro per dag aan Prinses ‘Zakkenvuller Amalia’ uit te betalen. Die gaan naar bekende VVD-stokpaardjes als Defensie en asfalt en het ‘Taxfree-Graai Koningshuis'(Video). Ook zou de structurele werkgelegenheid met 3,5% oftewel 245.000 banen stijgen(kuch). De werkloosheid daalt dan naar 5,1%. Dat geld wordt vrijgespeeld door te bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking (€2,7 mrd) publieke omroep (€300 mln) en het halveren van de instroom op kunstopleidingen (€100 mln) en de zieke en werkloze(=Slavenhandel (Video)). Is dat Normaal (Video)?


‘Big Brother Rutte is watching you’, Ex Gigolo Ramon & Rapper Harris de Hakker. CPB: ‘Rat in pak economie’ (Video)trekt aan, tekort verdwijnt want de Verkiezingen komen er aan.

 

Verder wil de VVD dat woningcorporaties €2,7 miljard extra aan verhuurdersheffingen afdragen, maar die mogen dat niet doorberekenen aan huurders. Tsja, wat kan daar Schippers de Zorg Rippersnou fout gaan? Maar goed, hoe zit het dan met de verdeling van deze groeiende champagnetaart? Wel nu werkende middeneninkomens en gezinnen met kinderen zijn de winnaars. De koopkracht van deze groepen neemt met 1% en 1,2% per jaar toe. Niet bejaarden uitkeringstrekkers leveren juist 1,4% in. Komt omdat Mark het vakantiegeld voor mensen in de ‘honger-bijstand’ wil afschaffen. Ook de zorgtoeslag alsmede het kindgebonden budget en de kinderbijslag na het tweede kind gaan eraan. O, ja en het huidige risico in de eigen zorg (€385) vindt de VVD toppie. Tenslotte worden alle uitkeringen tijdelijk ontkoppeld van loonstijgingen. Nou, ja bijna alle……
Meer Lezen:  Stop de Bankiers-Gangsters.

 

 

9 reacties op “‘Asociaal Big Brother Rutte’ van de VVD-misdaadgroep heeft schijt aan de armen en zieken.

  1. Pingback: Wilders zege intocht begint in Spijkenisse. Wordt hij onthoofd | Poverty By Design

  2. Zelfs die prietprem probeert heel het bestaande politiek beleid goed te praten, ingehuurd door het kabinet? Zit nog groot te doen over zijn inkomen en dat in enkele uurtjes tijd? ?….

  3. Uit zijn beleid is dit niet meer dan duidelijk gebleken, uitknijpen en uithollen van alles wat door bevolking opgebouwd is?
    Er moet een stringent, urgent dèglobaliseringsprogramma ingesteld worden om alles weer op poten te kunnen zetten?
    Hopelijk is het nog niet te laat?

  4. VVD, het was, is en zal altijd een walgelijke partij blijven! Maar, wat leven er dan ook een hoop walgelijke, egocentrische mensen in ons land, dat uitgerekend zo’n asociale partij altijd zoveel zetels weet te behalen… Ik schaam me steeds vaker voor dit land. Rijk dat zich verder verrijkt (in materieel opzicht dan) over de ruggen van armen, ouderen, chronisch zieken, gehandicapten, wat een tuig, bah…

    • In een gezamenlijke brandbrief aan het Rijk doen ze concrete voorstellen om de strijd beter te kunnen voeren tegen deze vorm van misdaad waarbij de vvd en onderwereld verweven zijn met elkaar. crimineel Jorritsma van Eindhoven, Blanksma van Helmond, Depla van Breda, Noordanus van Tilburg en Rombouts van Den Bosch willen een ‘strijdkas’ van 150 miljoen euro per jaar voor liquidaties. Ook vragen ze om een ‘ondermijningswet’ om personen uit de weg te helpen en moet afgepakt crimineel geld worden besteed aan de vvd kas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s