(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR–  En weer krijgt  het Volk een klap in het gezicht ! Is er nog hoop voor de democratie (Video) in “Banana-Fraude-Nederland”?
Het lijkt er op dat de Gevestigde Orde die hoop keer op keerFred Teeven meineed de grond inboort door stug door te gaan om louche, criminele figuren als de Top VVD-er Krikke op belangrijke bestuurlijke posten als Burgemeester te benoemen. En nu doen ze er nog een schepje bovenop door de algemeen bekendste Grootste Crimineel van NL ‘Griezel-Teeven’ te benoemen als één van de hoogste rechters van NL. Één van de grootse Criminele van NL de ‘Drugs-witwasser en ‘Oud-VVD-staatssecretaris Teeven is door Rutte en zijn schaamteloze corrupte Ministers  van Binnenlandse Corrupte Zaken de ‘PvdA-er ‘IJdeltuit Plasterk’ en die van de VVD Klasse Justitie ‘Aasgier Stef blok’  voorgedragen om per 1 april aan de slag te gaan bij de Raad van State van ‘Taxfree-Graai-King Willem’ met als Vice- Voorzitster de oude ‘CDA Rat Piet Hein Donner'(Video). Is dat Normaal Rutte (Video)?

‘Pinoccio Rutte’ doet vlak voor de verkiezingen de meest smerige politieke Cliëntelisme met benoeming Teeven. Wie snapt dat nog?

 

Raad van State verliest zijn laatste beetje geloofwaardigheid met de benoeming van Teeven totaal.

NRC meldt dat hij bij het hoogste advies en rechtsorgaan op het gebied van Bestuur van het gewetenloze regiem Rutte&Asscher aanbevelingen gaat doen op het gebied van piet-hein-donner‘Witwas-wetgeving’ en corrupte en liegende Bestuur. Men wil Teeven nog net even voor de Verkiezingen aan deze extreem belangrijke baan helpen voor de Rule of Law in NL. Bronnen in Den Haag hebben ons laten weten dat Teeven gedreigd had om volledig opening van zaken te gaan geven (de ‘Pedo-Demmink-Prins Claus-affaire’) als zij hem niet aan een ‘Graai-baan’ voor het leven zouden helpen. De altijd liegende VVD’-Gangster stapte in 2015 op vanwege de Teevendeal (kuch).  Teeven vond dat hij niet meer geloofwaardig kon functioneren, nadat zijn ‘gabber in crime’ de ook altijd liegende minister ‘Bral-Opstelten’ was afgetreden. Vorige maand trad de ‘Mega-fraudeur’ VVD minister Van der Steur(Video) ook af in een ‘VVD Show-lieg-debat'(Video) over de zogenoemde bonnetjesaffaire en niet een over zijn corrupte rol in de Rolodex  ‘VVD-Pedo-Demmink misdaden’.

 

En God mag weten wat voor ‘Graai-baantje’ die smeerpoets Van der Steur gaat krijgen. De VVD ‘Griezel-Teeven’ werd na zijn aftreden weer een liegende Tweede Kamerlid, maar hij maakte in september bekend dat hij zich niet meer opnieuw verkiesbaar stelt voor de Tweede Kamer, maar de werkelijkheid  was dat hij niet meer op de Kieslijst werd geplaatst van de VVD-misdaadgroep(Video). Men zag de bui al hangen als deze aarst Crimineel mee moest gaan doen met de Verkiezingen wat voor lastige vragen er  dan keer op keer konden worden gesteld. . Hij loog toen dat hij niet meer op de VVD-lijst voor de verkiezingen van maart wilden. “Ik ben nu elf jaar (misdadige) actief geweest in de landelijke politiek, ruim zes jaar als (liegend) Kamerlid en ruim vier jaar als ‘Witwas-staatssecretaris’. Dat was een mooie tijd”, bralde hij. Zijn ‘Media-Maffia- loopjongen’ de ‘Politiescribent John van den Heuvel’ heeft hem als eerste gefeliciteerd.

Teeven:”U wordt binnenkort geliquideerd, ha,ha,ha”.

Er is een terechte storm van verontwaardiging los gebroken onder het nog nadenkende Volk tegen tegen de benoeming van deze corrupte altijd liegende ‘VVD-sadist Teeven’ met deze openlijk vorm van corruptie van Rutte en zijn regering regiem die uiteraard dood wordt gezwegen door de Staat-NOS. Toch is er nog goed nieuws voor de VVD ‘Godfather Rutte en zijn privé Staatsadviseur ‘Junkie-Gordon’ en zijn ‘Witwasser-Teeven’ en dat is dat Transparency-NL in een Persverklaring (Video) heeft gesteld dat er niets corrupt is aan deze smeerpoesten benoeming van Teeven.