(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee. Tweevoudige Tbs moordenaar en Politie-informant Martin Kok heeft ontelbare mensen die hem nooit iets Peter R de Vries Martin Kokverkeerdst hebben gedaan op de meest walgelijk manier door de stront gehaald als Katvanger van bepaalde corrupte  Misdaadjournalisten.   En daarboven op in samenwerking met de Politie en voor het ‘Misdaadjournalistiek-drek’  te weten: ‘Politie informant Peter R. de Vries’  ‘Pedo-Hendrik Jan Korterink’ ,  ‘nette’  Gerlof Leistra van Elesevier,  ‘lafbek Jens Olde Kalter’ en  die bolle seniele Marian Muskens van Vrij Nederland ( ook allemaal kleine Politie-informanten) al hun drek die ze niet zelf durfde  te publicerende onder hun tegen naam, te weten ongekende liederlijke, leugens en beledigingen op hun Vlindercrime site gesmeten met Kok als Katvanger. Meestal bralde hij zijn leugenachtige, ongefundeerde, lasterlijke, liederlijke vuil spuiterij ook nog recht uit een seksclub in een Leatherpak. ‘Katvanger-Kok‘ heeft mensen zoals Lucas Boom nadat die vermoord was tot op het bot na getrapt en zijn familie beledigd. En nu wil zijn aanhang met één hersencel respect voor de vermoorde Martin Kok en zijn zijn corrupte, laffe collega’s de zich zelf noemende misdaadjournalisten zijn allemaal in de rouw?

“Moordenaar Martin Kok vermoord en kreeg koekje eigen deeg bij Seksclub. Collega’s zgn. Misdaadjournalisten in rouw”.
Dan heeft de stijf van de coke staande Kok mij op youtube lopen bedreigen toen de lafbek al in een Getuigenbeschermingsprogamma zat van justitie. En als ik hem bel hangt hij stotterend van angst op.

En toen Willem Holleeder nog vrij in de rondte liep had niemand ooit van Martin Kok gehoord pas toen Willem vast zat Kok ‘stoer’ bij Pauw een lange neus doen. Kan het nog laffer en liederlijker?

En dan nu vraagt zijn aanhang om respect? Nou, die kunnen ook allemaal naar hun Malle moer lopen want op onze sites hebben wij geen respect voor Martin Kok en als je dat niet bevalt houdt niets je tegen om onze op waarheid berustte berichtten niet te lezen. Dus ophouden met die onzin en ga je respect maar spuien op pulp misdaadsites zoals Crysite (crimesite), Vlinderscry , ‘Pedo Dwerg Hendrik Jan Korterink’ (misdaadjournalist) en al die zgn misdaad media maffia pulp als ‘RTL- Riool Boulevard’ met  hun Bral-deskundige ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ en ‘Politiescribent John van den Heuvel’,

Opmerking: 19 december komt De Stem van de Straat Amsterdam-Noir met nog nooit vertoonde Beelden exclusief en schokkend reportage “Politie informant Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek drek medeplichtig aan moord op Tbs Moordenaar Martin Kok”.

misdaadjournalist-kok