Respect voor de Vermoorde Martin Kok? Respect voor de Doden moet men verdienen bij het leven.

(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee. Tweevoudige Tbs moordenaar en Politie-informant Martin Kok heeft ontelbare mensen die hem nooit iets Peter R de Vries Martin Kokverkeerdst hebben gedaan op de meest walgelijk manier door de stront gehaald als Katvanger van bepaalde corrupte  Misdaadjournalisten.   En daarboven op in samenwerking met de Politie en voor het ‘Misdaadjournalistiek-drek’  te weten: ‘Politie informant Peter R. de Vries’  ‘Pedo-Hendrik Jan Korterink’ ,  ‘nette’  Gerlof Leistra van Elesevier,  ‘lafbek Jens Olde Kalter’ en  die bolle seniele Marian Muskens van Vrij Nederland ( ook allemaal kleine Politie-informanten) al hun drek die ze niet zelf durfde  te publicerende onder hun tegen naam, te weten ongekende liederlijke, leugens en beledigingen op hun Vlindercrime site gesmeten met Kok als Katvanger. Meestal bralde hij zijn leugenachtige, ongefundeerde, lasterlijke, liederlijke vuil spuiterij ook nog recht uit een seksclub in een Leatherpak. ‘Katvanger-Kok‘ heeft mensen zoals Lucas Boom nadat die vermoord was tot op het bot na getrapt en zijn familie beledigd. En nu wil zijn aanhang met één hersencel respect voor de vermoorde Martin Kok en zijn zijn corrupte, laffe collega’s de zich zelf noemende misdaadjournalisten zijn allemaal in de rouw?

“Moordenaar Martin Kok vermoord en kreeg koekje eigen deeg bij Seksclub. Collega’s zgn. Misdaadjournalisten in rouw”.
Dan heeft de stijf van de coke staande Kok mij op youtube lopen bedreigen toen de lafbek al in een Getuigenbeschermingsprogamma zat van justitie. En als ik hem bel hangt hij stotterend van angst op.

En toen Willem Holleeder nog vrij in de rondte liep had niemand ooit van Martin Kok gehoord pas toen Willem vast zat Kok ‘stoer’ bij Pauw een lange neus doen. Kan het nog laffer en liederlijker?

En dan nu vraagt zijn aanhang om respect? Nou, die kunnen ook allemaal naar hun Malle moer lopen want op onze sites hebben wij geen respect voor Martin Kok en als je dat niet bevalt houdt niets je tegen om onze op waarheid berustte berichtten niet te lezen. Dus ophouden met die onzin en ga je respect maar spuien op pulp misdaadsites zoals Crysite (crimesite), Vlinderscry , ‘Pedo Dwerg Hendrik Jan Korterink’ (misdaadjournalist) en al die zgn misdaad media maffia pulp als ‘RTL- Riool Boulevard’ met  hun Bral-deskundige ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ en ‘Politiescribent John van den Heuvel’,

Opmerking: 19 december komt De Stem van de Straat Amsterdam-Noir met nog nooit vertoonde Beelden exclusief en schokkend reportage “Politie informant Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek drek medeplichtig aan moord op Tbs Moordenaar Martin Kok”.

misdaadjournalist-kok

 

17 reacties op “Respect voor de Vermoorde Martin Kok? Respect voor de Doden moet men verdienen bij het leven.

 1. Die peter rd vries komt ook aan de beurt duurt niet lang meer. Albert kraus is hem echt niet vergeten…ik kan je nu zeggen wanneer de kans er ligt is die weg .albert kraus in geen kleine jongen brabantse top drugs crimineel. En willem gaat het er oom niet bij laten als hij levenslang krijgt .breekt de pleures los .nu is het rustig omdat hij in ze proces zit ,maar let op wat ik zeg steve vele mensen die medeplichtig zijn hem levenslang gaan bezorgen.zulle daar nog spijt van krijgen.dat is allemaal al geregelt voordat hij de bak in ging.

  • @Emile de Larrey Foto lijk Kok ten gelde gemaakt
   Het is te walgelijk van woorden hoe ver de corrupte en liederlijke misdaadjournalisten, te weten: ‘Politie informant Peter R. de Vries’,’Pedo-Hendrik Jan Korterink’ , ‘nette’ Gerlof Leistra, de lafbek Jens Olde Kalter en die bolle seniele Marian Muskens van Vrij Nederland gaan die achter Vlindercrime zitten. Ze misbruiken zelfs nog het lijk van de vermoorde TBs-er Kok als echte valse aasgieren en Hyena’s om in de Pulp-Media aandacht te trekken

 2. Geachte heer Brown,
  Wederom komt een voorspelling van u uit.
  U verdiend inmiddels een hoger podium om uw visie te ventileren.
  Wij blijven u volgen.

  Shin Bet

 3. Grappig is het toch dat die M Kok door de misdaadjournalisten geen misdaadjournalist mocht zijn maar ze hingen wel aan zijn lippen! Ze vraten zijn nieuws en lieten hem zijn gang gaan!Ik vind precies wat Volknieuws schrijft M Kok verdiend geen respect daar heeft hij te veel mensen voor ‘misbruikt’zeker de nabestaande van alle familie’s van de genen die zijn vermoord. Ook die familie’s hebben pijn en verdriet ,maar dat wordt vergeten omdat het ‘allemaal’zware criminelen zijn of te wel waren.Hij plaatste zonder pardon een email-brief van een moeder die hem aanschreef in paniek, stuurde een misdaadjournalist op haar af die zomaar voor haar deur stond,want dat zou pas echt nieuws wezen als deze moeder haar mond opendeed ,tenslotte was ze emotioneel kapot door de liquidatie van haar zoon. Ik gun niemand dood op geen enkele manier,wie het ook mogen zijn. Mijn reactie op M Kok zijn dood : Boontje komt op zijn loontje! Moeder van LB

 4. Ooit noemde ik hem de brul boei, terwijl Gordon Duff door de mand valt waar(d)eer ik ALEx steeds meer

  Judge the One by the Fruit S(he) Bears’

  Alex Jones breaks down the total absurdity of the king and queen of fake news, Brian Williams and Hillary Clinton, declaring an all out attack on what they deem to be fake news. As the EU demands censorship of fake news, Reddit, Facebook and others have begun blocking Infowars and other alternative media.

  It is now alarmingly evident that there truly is a war on for your mind.
  Keep in Mind: Y(ou)r Own: http://www.infowars.com/breaking-congress-admits-cia-moving-to-ban-free-speech-in-america/

 5. Media geile Peter r de Vries moet met zijn justitie vrinden gewoon van tijd tot misdaden provoceren anders geraken ze werkeloos ,hebben ze geen centen en geraken ze dus broodloos.
  Nu is het Martin Kok. Wie is hun volgend slachtoffer die ze uit de gefrustreerde samenleving eruit pikken ?
  Ik wordt schijtziek van die media clown genaamd de Vries.
  De TV en de VARA kijk ik al jaren niet meer.
  Steven,laat je leven maar niet kapot maken door snake in suits zoals die gladjanus de Vries en zijn trollenmaatjes.
  Stay on the record machine beste man.

 6. Volgens De Vries was Kok geen misdaadverslaggever maar een misdaadblogger. ,,Hij kreeg heel veel nieuws rechtstreeks uit de bajes. Hij teerde erg op zijn oude milieu. Dat is niets ten nadelen van hem, maar daarom zie ik hem niet als collega. Hij opereerde zonder journalistieke mores.”Onlangs nog, kwam De Vries naast Kok te zitten in de persbank bij de rechtszaak rond Willem Holleeder. ,,Ik zei nog tegen collega’s: ‘Het moet niet gekker worden. Journalisten moeten straks op de gang wachten, terwijl Kok in de persbank zit.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s