Persbericht: ‘Top-Tok Party’ gaat niet door.

( van de Stem v.d. Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteravond heeft de eigenaar Jody van de Underground Café OAK eenzijdig de show-canceledgemaakte afspraken zonder vooroverleg grof en onbeschoft geschonden zodat dat wij gedwongen zijn de Top Tok-Party Show af te gelasten. Niet zo Underground van de eigenaar Jody, maar kennelijk is hij handelings onbekwaam.

Het gaat dus helaas niet door. Jammer dat deze niet zo ‘Nep en Fop Underground’ schoft Jody ons dat pas gisteren laat meedeelde, want wij hadden twee ander cafés die graag onze Top Party in hun zaak hadden gehad. Onze excuses voor deze gang van zake, maar het is niet anders. Wij hebben onze advocaat verzocht te onderzoeken of wij de organisatie en reputatie schade die wij nu oplopen kunnen gaan verhalen op de eigenaar.

 

7 reacties op “Persbericht: ‘Top-Tok Party’ gaat niet door.

  1. LS…

    We kunnen het met ons allen eens zijn dat het misdadig is dat de oorspronkelijke Nederlander na jaren en jaren zoeken geen betaalbare woning kan vinden en dat een zogenaamde statushouder dat wel kan. Niemand hoeft te verrekken in dit land dus bouw voor de nieuwkomers nette tentenkampen zodat ze weten dat ze niet welkom zijn als ze menen meer rechten te hebben. Maar ja dat staat niet sjiek tegenover het buitenland en imago is alles voor de nutteloze politicus die nog nooit een dag eerlijke arbeid heeft verricht.

  2. We worden weer eens belazerd: “Statushouders hebben niet langer voorrang bij toewijzing van een corporatiewoning. Dat klinkt als een overwinning voor de populisten. In werkelijkheid is het echter een maatregel voor de bühne en verandert er bijna niets.”

    Het komt hierop neer: de gemeente dwingt corporaties tot het plaatsen van asieligen. Met de nieuwe wet mogen de corporaties de volgorde van plaatsing zelf invullen, maar moeten ze aan het eind van de periode wél de toegewezen hoeveelheid asieligen hebben gehuisvest, want anders. Ofwel: “Aan het eind van het jaar zijn er precies evenveel statushouders gehuisvest onder het nieuwe systeem…

  3. Pingback: Tips van Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s