( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gebiedsverbod voor ‘Moordenaar-Stalker-Misdaadjournalist Martin Peter R de Vries Martin KokKok’ ( Bron Telegraaf). ‘Misdaad-journalist’ van Peter R. de Vries in Panorama:” Ik bijt met plezier alle Marokkanen de strot door. Ik heb niet voor niets 23 jaar van mijn leven in de gevangenis door gebracht”.
Recentelijk is voor het eerst in de geschiedenis een kind in beslag genomen bij een Misdaadjournalist ‘Moordenaar-Stalker Martin Kok’. Dat voorgaande feit dachten wij was op zich al voor het aanzien van de Misdaadjournalistiek een dieptepunt. Nu is hij wel een Misdaadjournalist die veroordeeld is voor twee ‘TBS-Moorden’ en dat feit alleen al vonden wij een bewijs dat de Misdaadjournalistiek compleet moreel failliet is in “Banana-Fraude-Nederland” sinds het intreden van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ in dat segment van de journalistiek. Deze ‘Moordenaar-Stalker Kok’ was n.b. gevraagd door ‘Endemol Pauw’ zijn mening te geven over Holleeder, die nog nooit voor een moord is veroordeeld. Hij deed zeer deskundig door als een volslagen zwakbegaafde rare geluiden te maken en tussendoor te brallen ‘blijf maar lekker in de cel Holleeder’ en tegelijker tijd een Lange Neus naar Holleeder te trekken. Kan het nog maffer en laffer? ‘VARA subsidie Miljonair Pauw ‘en de Misdaadjournalist ‘NRC-Trol Jan Meeus’ van ‘Politie-Politie-informant Peter R. de Vries’ vonden het allemaal zeer boeiend en interessant. Kan men nog dieper zakken?


Maar de Misdaadjournalistiek kan nog altijd vulgairder en dieper zakken. Steve Brown heeft nimmer een foto verstrekt aan ‘Moordenaar-Misdaadjournalist Kok’.

Martin Kok mag zich niet meer ophouden bij de woning van een medewerker van de jan Meeus Peter R de VriesJeugdbescherming.  Volgens de Jeugdbescherming Regio Amsterdam heeft Kok zich intimiderend en dreigend opgesteld naar de vrouwelijke medewerker die zijn zaak behandelde. Kan het nog laffer? Opmerkelijk in dit verband is dat Willem Holleeder, toen die bij de ‘Villa Bordela’ van Peter R. de Vries zijn geld kwam opeisen van de Heineken Film hij daarvoor tot zes maanden gevangenis straf is veroordeeld. En Kok kennelijk niet eens wordt vervolgd. Waarom? Wat is het verschil? Heeft Justitie wellicht Kok nodig om Holleeder samen met Peter R. de Vries en zijn loopjongen Jan Meeus en de ‘zussen Holleeder’ (Video) Willem Holleeder levenslang de cel in te helpen? Heeft Kok om die reden een Perskaart gekregen van de Rechtbank Amsterdam?

Moordenaar Kok’ gooit stotterend van angst als echte ‘Misdaadjournalist’ de haak er op.(video) 

De Jeugdbescherming besloot na de schietpartij de tweejarige zoon van Martin Kok uit veiligheidsoverwegingen elders onder te brengen. Mogelijk heeft Kok zelf op zijn woning laten schieten om meer lezers naar zijn ‘Vlindercry&lie’ site te lokken, maar Kok had er niet op gerekend dat Jeugdzorg zijn kind voor o.a. die schietpartij op zijn huisje zou weghalen. Kok was hier zo kwaad over dat hij bij de woning van de vrouwelijke jonge medewerker van de Jeugdbescherming ging posten als een echte ‘Misdaadjournalist-Stalker’. De medewerkster voelde zich hierdoor ernstig bedreigd en durfde daarom niet naar de rechtbank te komen waar de zaak over de uithuisplaatsing diende, wat het Riool ‘Vod-Panorama’ er niet van weerhield om de lafhartige Stalker en Moordenaar deze week in het zonnetje zetten. Maar goed het zijn immers Peter R. de Vries en Hendrik Jan Korterink die achter ‘Vlindercry&lie’ zitten en die zwaaien ook de scepter bij Panorama als het gaat om de riool misdaad artikelen, die over het algemeen bol staan van de sensationele kwaadaardige onwaarden.( gemiddelde leeftijd lezers 60 jaar, oplage 15000 volgens Panorama. Verliest ieder week lezers langs natuurlijke weg van overlijden door ouderdom)

Halve waarheden en Hele Leugens van Hoofdredacteur Lomans van Panorama ten kosten van Brown.
Pauw Martin de Kok
“Op dit moment is besloten dat de samenwerking met u (Martin Kok-TK) niet mogelijk is en zelfs gevaarlijk is voor onze medewerkers. Jeugdbescherming Regio Amsterdam heeft dan ook besloten om de uitvoering van de kinderbeschermingsmaatregel over te dragen aan het Landelijk Expertise Team Jeugdbescherming. Jan Meeus, Pauw hebben laten weten geen bezwaar te zien om met Kok te werken misbruiken. Alles wat u ten nadelen van betrokken partijen publiceert, zullen wij beschouwen als smaad, eventueel stalking en aan de politie worden gemeld. Wij zijn voornemens ter zitting de kinderrechter te verzoeken de machtiging uithuisplaatsing uit te spreken voor de duur van de ondertoezichtstelling. De reden hiervoor is dat u actief door criminelen wordt bedreigd, omdat u kwaadaardige onzin over hen en andere mensen die u aan de kaak stellen schrijft “, aldus de Jeugdbescherming in een brief aan Martin Kok. Kok had moeite de brief te begrijpen en ook daar werd hij kwaad over. Kok ik heb alleen maar BLO en dan mij zo’n moeilijke brief sturen, wat denkt Jeugdzorg wel? Hoe het ook zij wij zullen geen aandacht meer geven aan de zwakbegaafde Moordenaar en Stalker Kok, want die past niet in onze perceptie van de echte Misdaad van de Bankiers en de Politici en de Ratten in pak, die wij maatschappelijk relevant vinden om aan de kaak te stelen. Kok hoort thuis in het op één haar na failliete ‘Panorama Riool-Vod’ van ‘Geilneef Peter R. de Vries’, ‘Pedofiel Hendrik Jan Korterink’ en het ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout‘ met Hoofdredacteur de smutsbak Frans Lomans.

Volgende week: Leipe Shit wil weten hoe het zit met Brown, Holleeder, Kok en ‘Vlindercry’.

Het hele fucking shocking zonder stotteren interview Steve Brown met Leipe shit kunt u binnenkort zien bij Youtube David Rachman.

Epiloog: Misdaadverslaggevers zelden clean( Bron Trouw). Forensische Linguïstiek.
Men hoeft geen  forensische taalkundige te zijn om waar te nemen en te constateren  dat de twee onrechtmatige en strafwaardige artikelen:  “Steve Brown schreeuwt om aandacht” en “Politie informant,kroongetuigen Steve Brown van god los” ten koste van mij niet door Kok zijn geschreven maar uit de koker komen van Peter R. de Vries en/of Hendrik Jan Korterink. Inmiddels is er door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en de ‘Pedofiel Hendrik Jan Korterink’ een heuse smeercampagne weer tegen mij en de mijne opgestart middels hun zwakbegaafde ‘Outlet Martin Kok’ met de bekende onware, smadelijke en lasterlijke uitlatingen waar zij zich als sinds medio 1994 van bedienen. Brown Kroongetuigen, Brown cocaïne verslaafde, Brown pathologisch leugenaar, etc.. Deze smeercampagne is voorheen jarenlang door het ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ gepleegd met o.a. ook een heuse site alleen aan mij gewijd. De Misdaadjournalist Bart Middelburg melde dat o.a. in zijn boek: “ Onderwereld-p.r “ en de Volkskrant wijdde daar een artikel aan: Naïviteit en collaboratie. (De georganiseerde misdaad probeert journalisten in te schakelen.)  ‘Pedofiel Hendrik Jan Korterink’ deed recentelijke weer voor de zoveelste keer sinds 1994  exact hetzelfde met de bekende valse beschuldigingen aan mijn adres in zijn boek van zijn buikspreekpop de zelfde verklaard chronische hoerenloper en harddrugs dealer Willem de Moor aka “Kleine Willem”. Ook deze randdebiel mocht aanschuiven bij Pauw. Toeval?

Wanneer neemt de Raad van Journalistiek formeel afstand van Martin Kok, Peter R. de Vries, Hendrik Jan Korterink en Bas van Hout als journalisten.
Tot nu toe is alleen ‘Junkie Judas Ron Ostrowski‘ , ‘Hoerenjong politie informant Bas van Hout’ en de Vries van het stel in elkaar heb geslagen voor hun media misdaden tegen mij en de mijne. De Vries en Van Hout zijn terzake voor  de Rechter gedaagd en veroordeeld (zie ook kortgeding Brown/Van Hout) en ontelbare malen veroordeeld bij de Raad voor Journalistiek. Maar het mag allemaal niet baten.  Kennelijk gesteund door bepaalde corrupte ‘VVD Pedo Justitie’ gedeelte van de ‘Demmink-kliek’ gaan ze ongestoord door sinds 1994 met hun smeercampagne tegen mij en de mijne onder het mom van de Misdaadjournalistiek sinds 1994. Wat Kok betreft heb ik inmiddels van bronnen in de onderwereld begrepen dat zijn ‘Vlinder’ dagen geteld zijn en ik daar mijn handen niet vuil aan hoef te maken aan die zwakbegaafde Stalker. Indirect zou men dus kunnen stellen dat De Vries,Van Hout en Hendrik Jan Korterink verantwoordelijk zijn voor de komende moord op Kok. Zo stellen zij weer voor de zoveelste keer sinds 1994 dat ik Kroongetuigen ben geweest in de zaak Hoogland-Bruinsma-Hijsseledoorn, hetgeen onwaar is en Korterink heeft m.b.t. deze identieke onwaarheid dat ik kroongetuigen ben geweest al moeten rectificeren.“Steve Brown krijgt rectificatie BV Bruinsma.”

Dan halen zijn een oud filmpje van meer dan 20 jaar geleden van stal dat ik en niet Bas van Hout een beloning op mij hoofd heb gezet:
Ik ga tegen die laster smeer campagne een klacht indienen bij de Raad voor Journalistiek gezien het feit dat Kok n.b. een perskaart heeft van de Rechtbank Amsterdam, zodat en de Raad formeel kennis neemt dat binnen de Nederlandse misdaadjournalistiek  en tweevoudige veroordeelde TBS-Moordenaar Kok die zich o.a. schuldig maakt aan het lafhartig stalken van een vrouwelijke maatschappelijk werker van Jeugd zorg.

Zie mijn antwoord op een posting van de ‘Media-Maffia Trollen’ van gisteren die ook al begonnen over dat filmpje van meer dan 20 jaar geleden:

rob out.NOVEMBER 25, 2015 @ 13:59.

Hoi Beste Steve,Ik vind het heel tof wat je doet, eindelijk een zinnig tegengeluid tegen al die media-maffia misleiding van de zogenaamde gegoede journilsiten maffia-hoerenkliek, en media hoer Peterrrrrrrr…Maar een vraagje, hoe zit het met dit filmpje, dat staat een beetje tegendraads op je bewering dat een ander je 500.000 op je hoofd hebt gezet…

Aan:Rob Out of Victor oftewel Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout,
Alleen al uit het feit dat je met zo’n gedetailleerd puntje komt wat ouder is dan 20 jaar blijkt dat alleen een persoon die zeer ingevoerd is en kennelijk geobsedeerd met mij dat nog kan weten en daar nu onder valse namen naar vraagt. Het volgende uitgerekend jij Bas van Hout en consorten weet dat toen ik dat zei bij SBS ik dat satirisch had bedoelt omdat er in de pulp media toen der tijd het erg in was dat zij om de havenklap onzinnige meldingen deden dat er door top criminelen over en weer beloningen op elkaars hoofd werden gezet. Dat laatste punt nam ik daarmee op de hak. Dat neemt niet echter weg dat nadien jij Bas van Hout een wikkel om je boek had gedaan met daarop de volgende tekst

Beloning Bas van Hout

Betapress heeft toen nadat ik daar tegen geprotesteerd had onmiddellijk jouw smerige leugenboek uit de handel genomen en mij 15.000 gld schadevergoeding betaald. Daarna kwam je wederom met een smerig leugen programma bij Veronica waarin je mijn naam noemde met als gevolg dat toen ik daar tegen protesteerde Veronica mij toen 10.000 gld schadevergoeding uitkeerde en daarna die intro van jou verwijderd. Voor het voorgaande en ontelbare walgelijke dingen die je mij hebt geflikt heb ik jou en je bodyguard bij de Raad van Journalistiek in je gezicht gespuugd, een schop in je lende gegeven , je schoen afgepakt en in je gezicht gemept en tot slot heb ik getracht je broek van je laffe reet te trekken en het enige verweer dat je daar tegenover stelde was gepiep om de politie. De hele Raad van Journalistiek hing inmiddels uit het raam en hebben zich kostelijk vermaakt.Tot slot werk je nog steeds nauw samen met je hoofdredactie Junkie Ron Ostrowski.

Hier mijn reactie de steeds met weer de herhaalde valse beschuldigingen sinds 1992 dat ik kroongetuigen ben geweest in de zaak Hoogland/Bruinsma/Hijzelendoorn.

victor verhoek

.comment-author .vcard

NOVEMBER 24, 2015 @ 01:05

Ik heb maar paar hele simpele opmerkingen die kok is een wous spoort niet maar steve jij bent ook een vuile verrader jij bent ook een kroongetuige geweest vuile rat dat je er zelf bent.

als jij ballen hebt zet jij dit dan gewoon op de site je loopt iedereen voor van alles en nog wat uit te maken maar jij bent zelf landelijk en van tv bekend als kroongetuige smeerlap.

ik heb maar 1 straf voor een verrader als jij kroongetuige nog wel en dat is the bullet!!!

.reply#comment-##

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir 
.comment-author .vcard NOVEMBER 24, 2015 @ 05:16 
 
Media Maffia Trol Victor Verhoek(?).
Als jij ballen hebt herhaal je je vuiligheid in mij gezicht . Mail mij maar met je tel dan kunnen we direct afspreken.
De feiten: Ik ben nooit Kroongetuigen geweest heb nooit geld gekregen van Justitie en/of bescherming zoals Peter R de Vries en C0. Integendeel! Hoe de zaak Hoogland- Bruisma is is gegaan staat beschreven in mijn boek “Drugsbaron in Spijkerbroek “. Maar ik het kort: Junk Hoogland en drie of vier van zijn snuif gabbers hadden een verklaring tegen mij afgelegd bij de politie dat ik Hijsselendoorn had vermoord voordat ik werd aangehouden. Die verklaringen hebben Hoogland en zijn valse snuif getuigen tijdens de rechtzetting in het openbaar herhaald, dus dat kan iedereen weten en jij dus ook! Dus m.a.w zij wilde mij die moord in de schoenen schuiven. Daar hoor je niemand in jou’Media- Maffia-Trollen kringen’ van de zwakbegaafde Moordenaar Kok en ‘Politie-Informant Peter R de Vries’ over. Daarnaast had Hoogland met zijn gabbers mijn vriend Hijsselendoornn op een beestachtige mannier dood gemarteld en daarna zijn rolex ook nog gejat. Daar liep de Moordenaar Hoogland de volgende dag trots mee om zijn pols. Hij vertelde mij zelf de dag na de moord op Hijsselendoorn:” Kijk die Rolex heb ik na dat Hijsselendoorn dood was van zijn pols gehaald”, als een echte aasgier. Daarna wilde hij mij neerschieten en zette zijn pistool op mijn hoofd, maar ik heb toen zijn pistool( 9 mm Baretta, had hij ook van Hijsselendoorn gejat) op zijn hoofd gezet in een Café. De Joego Smiley (door zijn hoofd geschoten in café de Big in de Jordaan) en de Café eigenaar waren daarbij als getuigen. Daarop barste hij in huilen en piepen uit, etc.

De voorgaande feiten waren voor mij o.a. de aanleiding voor het eerst en het laatst ooit te verklaren ter zake bij Justitie wat ik wist het hoe de beestachtige moord is gegaan. Niet meer en niet minder. Dus loop jij even gauw naar je Malle moer met je valse lage vunzige beschuldiging dat ik ooit Kroongetuigen ben geweest aasgier dat je bent van Peter R. de Vries!
Zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/boeken-by-steven-brown/

Tot Slot: Al hetgeen op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir gepubliceerd is en wordt is onderbouwd met feiten en bewijzen in tegenstelling tot wat het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ jaar in jaar uit publiceert.

NOOT: ‘Pedofiel-Misaadjournalist Hendrik Jan Korterink’ bekent kleur en komt op voor zijn’ Outlet Moordenaar-Stalker-Martin Kok’.

Hendrik Jan Korterink Martin Kok

CC: Raad voor Journalistiek met het verzoek een uitspraak te doen op grond zijn leidraad dat zij uit eigen beweging uitspraken doen over bepaalde journalistieke onderwerpen, zoals het gebruik van verborgen camera’s.De conclusies van de Raad dragen bij aan de meningsvorming over de journalistieke gedragsregels m.b.t. het feit dat Stalker en Moordenaar Kok zich misdaadjournalist noemt en gelegaliseerd wordt door de Rechtbank Amsterdam middels een perskaart.Later zal de klacht van Brown tegen Moordenaar Kok & co worden ingediend.

CC: Rechtbank Amsterdam afdeling persvoorlichting.Kunt u ons laten weten waarom u een persoon als Kok die zich schuldig maakt aan strafbare feiten als bedreigingen en Stalkingen een perskaart heeft verstrekt.