(van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het zoveelste uit de hand gelopen stapavondje met veel snuiven en cocaïne op het Jean Paul GebbenArnhemse uitgaanscentrum De Korenmarkt heeft Renkums VVD-Burgemeester Jean Paul Gebben (51) in grote verlegenheid gebracht daar waar een ieder ander voor in de cel zou zitten tot nader onderzoek.
Pikant is dat hij deze escapades declareert als ‘onderzoek’ naar de werkloze bevolking, die steevast door hem en de VVD als Labbekakken worden aangeduid en misbruik als slaven of Plofkippen. Nu hij betrapt is op pervers pedofielachtig gedrag verweegt hij dan ook om naar het Buitenland te vluchten het Wachtgeld in en ‘Mad dog Trump’ te gaan steunen. Onder invloed van alcohol en cocaïne is Gebben eind februari in een omhelzing met een ’17-jarig’ meisje gefotografeerd voordat hij met een taxi huiswaarts keerde, maar voor hetzelfde geld was zij 14, 15 of 16. Who cares by de VVD van ‘Don Corleone Rutte’. Zeg maar het zoveelste ‘VVD Hoes&Demmink’ affaire binnen de VVD-Misdaadgroep.

Jean Paul Gebben is nou niet bepaald moeders mooiste.Dus waarom zou een 17 jarig meisje bij haar volle verstand hem kussen.

Volgens De Gelderlander heeft de 51-jarige ‘VVD-Graaier en Naaier Burgemeester’ zijn corrupte wethouders en laffe gemeenteraad inmiddels ingelicht Revenge of the ugliesover het pedofielen voorval, waarover op sociale media een flinke geruchtenstroom op gang is gekomen. Hij zou in de nacht van 27 op 28 februari met een vriendengroep van zijn zoon op stap zijn geweest.Gebben: „Die verhalen raken mij zeer, want er is niks gebeurd wat niet door de VVD beugel kan. Vlak voordat ik dronken en en Apenstoned met de taxi vertrok ( door de Gemeente betaald), heeft het meisje afscheid van me genomen met drie zoenen op mijn wangen, waarbij tegen mijn zin in haar tong in mijn VVD mond zat en ik heb haar niet gevingerd met een sigaar zoals Bill Clinton. Dat is het. Er is geen misdrijf begaan, geen strafbaar feit gepleegd, want daarover maakt toevallig mijn VVD Minster van Justitie ‘Frauder-Steur‘ de dienst uit, ha,ha,ha,. Ik heb haar niet aangerand, niet gezoend , want dat deed zij juist tegen mij.”

VVD-Misdaadgroep zorgt goed voor de dronken jeugd ,soms te goed.
Hij zegt enorm veel spijt te hebben dat hij dit keer is betrapt op zijn wekelijks liederlijk ‘Pedo-Demmink&Nijpels- gedrag’ en ‘dat is mijn grote stommiteit’ aldus Gebben “Als vader, laat staan als burgemeester moet je niet aangeschoten of dronken stijf van de cocaïne op de Korenmarkt rondlopen met een te jonge Vluchtelingen meisje alsof ik die Junkie-neuker en cocaïne snuiver Rob Oudkerk  ben en je laten betrappen op pervers gedrag “, aldus Gebben. Men kan veel zeggen over de VVD boeven. Ze zijn over algemeen zo Uglie als de Pest, maar ze neuken verkrachten er op los alsof zij John Travolta zijn. En dan zijn louche corrupte PvdA-Top-Politci als ‘Sake in Suit Plasterk’ nog verontwaardig als de kaal geplukte Burgers agressief worden tegen Burgemeester plaatselijk ‘Pedo-Koninkjes’ die zich op kosten van gemeenschap geld vergrijpen aan te jonge Volks meiden of jongens.