(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie) )

AMSTERDAM-NOIR-De wekelijkse 100 euro Volkskrant rubriek van “Dag in, Dag uit: Kom er maar in, Peter” voor de “GOED MENSEN” die witte Peter R. de Vries €100wijn alcoholist en overspannen zijn van o.a. het neergaande niveau van de sensatie ‘Peter R.-Volkskrant’ en Wilders.
Deze week geeft de Peter R. Vries in zijn Volkskrant rubriek zijn ‘Alles-Deskundige 100 euro mening’ over de jeugd en zelfmoord en niet over zijn voormalige baas Holleeder.De Vries:” De jeugd drinkt schrikbarend veel en dat komt niet door mij, want niemand van de jeugd kijkt nog naar mij op TV”.Dit wordt de laatste keer dat wij aandacht geven aan De Vries en zijn Volkskrant rubriek. Wij kunnen het niet meer opbrengen om wekelijks het geestdodende narcistische en facsitsche sensatie gebral van De Vries te moeten lezen, zelfs niet beroepsmatig om het te analyseren. Wij laten De Vries bij deze dan ook exclusief over aan de “GOED MENSEN” van de Volkskrant en ‘RTL-Riool Boulevard’, die kennelijk volledig zijn afgestompt. Alleen indien de Fascist en Narcist De Vries zich schuldig maakt aan gedragingen die wij van algemeen belang achten zullen wij zijn misdaden in de Volkskrant analyseren.

‘Call girl Eva Jinek’ krijgt natte doos van ‘Maffioso Peter R, de Vries’ en pleegt geen zelfmoord.

Swingers echtpaar Peter R. de Vries uit elkaar: ‘Pijpmeisje’ en breuk(Video) family vriend Holleeder was de druppel.

Nu is deze week tegen loopjongen  Peter. R de Vries zijn voormalige Baas Willem Holleeder 16 maanden cel geëist. Deze eis is gebaseerd op een valse aangifte van De Vries en zijn ‘swingers huisvrouwtje Jack’ tegen Holleeder. Dat voorgaande feit is gewoon te veel van het goede voor de GOED MENSEN en dat had zo maar tot wat zelfmoorden kunnen leiden onder de bejaarde lezers van de Volkskrant. Willem Holleeder kwam zijn deel opeisen van de Heineken verfilming en in plaats dat De Vries die naar behoren betaalde deed hij een valse aangifte bij zijn ‘Pedo-Demmink-Justitie’ (Video) en ‘Ruis-politie’ vrienden en die ruimde Holleeder vakkundig uit de weg. Is dat voorgaande nu geen onderwerp voor de ‘Kom er maar in Peter’ bij de Volkskrant GOED MENSEN? Kennelijk niet want deze week is ‘Politie-informant Peter R.’  jeugd en zelfmoord deskundige.
Heeft hij daarvoor een opleiding genoten? Hij vindt zelf van wel als ‘Alles-Deskundige Superman’. Als bewijs van zijn deskundigheid voert hij aan:Op de middelbare school(=mulo) was ik de uitzondering die niet rookte en ik werd altijd gepest. Als je rookte hoorde je erbij, maar dat interesseerde mij niet veel. Ik heb ook nooit geblowd of andere drugs geprobeerd – daarvoor ben ik te veel een Superman sportman ( nu zuip en snuif ik stiekem door de stress dat ik vermoord ga worden). Wie zijn lijf wil vernietigen, moet dat zelf weten, maar het lijkt me goed als onder kinderen het idee postvat dat roken niet cool is en ik wel. Ik ken niemand die zegt: ‘Ik rook me te pletter en ik geniet ervan.”Aan seks deed ik op mijn 15de nog niet. Misschien kwam dat ook omdat ik van mijn vader als enige 15 jarige nog in een korte broek moest lopen. Als wraak stal ik Peter R de Vries pijpmeisjestiekem uit mijn moeder haar portemonnee  en van dat geld kocht ik vieze boekjes (bron Trouw). Ik deed pas na mijn 25 ste aan echte  (betaal) sexs net als mijn zoon (domme )Royce. Althans: niet aan seks met twee personen en dieren. Ik had tot mijn 25ste alleen maar sex met mijzelf. Ook op dat vlak was er een andere moraal voor types als ik die altijd werden gepest en nooit een vriendinnetje hadden. Van mijn suffe voetbalvrienden had niemand op die leeftijd al seksuele ervaring met een meisje, terwijl iedereen zich al jarenversuft neukte en rookte. Het bleef nog beperkt tot zoenen met meisjes die van die grote brillen op hadden met min tien dikke glazen. Maar als ik de kans had gehad, was ik er graag eerder mee begonnen en dan had ik mij van blijdschap zeker te pletter gerookt en gezopen”. ‘Superman Peter’ gaat verder: “Ik ben zoals u weet de deskundige bij uitstek om te schrijven over zelfmoord bij de Jeugd. Wie kan het mij nazeggen dat mijn ‘Pijpmeisje’ nog geen zelfmoord heeft gepleegd, nadat ik haar het misbruikte in de sensatie Pulp media voor de Kijkcijfers? Nou, wie van de GOED MENSEN ?”

Willem Holleeder gaat opening van zaken geven(Video) over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries. Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over de perverse afwijkingen van Peter R.de Vries e.a..
‘Geilneef Peter R. de Vries’:”Toevallig heb ik vorig jaar ongevraagd het nodige (duistere)werk gedaan in een zaak over een 16-jarig meisje dat na een avond stappen in Hilversum voor de trein sprong. Zij was om twee uur ’s nachts in een discotheek, waar toegang was voor mensen van 18 jaar of ouder.” De politie kreeg rond die periode veel klachten binnen van ouders dat er een vieze hitsige man met een groot hoofd en een hese piep Philippe Remarquestem ‘s-nachts rond hun kinderen heen sloop en hun sigaretjes en drank aanbood. ( uitlokking het handelsmerk van Peter R. de Vries). De beschrijving van deze vieze man komt veel overheen met Peter R. de Vries en het is zo goed als zeker dat de eerlijke plaatselijke politie het van hogerhand in de Doofpot moest stoppen dat hij het was. Nu zat Peter R. de Vries voorheen onder de betaalpoort maar deze week niet meer . Wij hebben vernomen van onze corrupte Volkskrant bron tegen betaling van 100 euro dat hij nu weer gratis is om dat er na onderzoek is gebleken dat er slechts 8 mensen betaalde. Nader onderzoek wees uit dat het Peter zelf was (meerder malen),zijn zoon Royce en de ‘zussen Holleeder'(Video), Pauw, Eva Jinek, Demmink (Video) en Philippe Remarque. Voor dit’ De jeugd drinkt schrikbarend veel’ gebral kreeg Peter R. de Vries 100 euro en die heeft hij zoals gebruikelijk direct weer besteedt aan drank, drugs en de rest op de Amsterdamse Wallen waar de Feministen van walgen en wij ook! Deze week zegde slechts 352 “GOED MENSEN” hun abonnee op vanwege Peter R. de Vries zijn mening. En er zijn deze week wel weer 18 “GOED MENS” overleden van de schrik dat Peter zichzelf als Narcistische Superman afficheerde over de rug van een kind dat onder zeer tragische omstandigheden zelfmoord heeft gepleegd.

 Noot: Eerder verscheen in deze wekelijkse rubriek: “Volkskrant: Volkskrant: Peter R. de Vries: Als je Wilders zijn en mijn fascistische en narcistische trekken niet ziet ben je blind”.(4)